FinanserValuta

Eksisterende trosretninger dollarsedler og alle de interensnoe dem

I dag er anerkendt som verdens reservevaluta anses for at være den amerikanske dollar. Denne valuta er så efterspurgt blandt verdens lande, at nogle af os selv har erkendt det som en stor. På hvad er de amerikanske dollar sedler, vi diskutere i denne artikel.

interessante fakta

Den eneret til at udstede amerikanske penge har Federal Reserve, som i det væsentlige fungerer som centralbanken af staten. Absolut alle trosretninger af dollarsedler har en køreklar vægt på omkring et gram. Desuden er hver af dem fremstillet af særligt garn, som omfatter de 75% - det er bomuld, og 25% - hør. Denne kombination giver penge optimal modstandsdygtighed over for mekanisk og kemisk belastning, og også beskytter dem mod gulning som følge af lang tids brug. Desuden tilgængeligheden og særlige syntetiske fibre styrke hver bill. For at bringe den amerikanske pengeseddel i fuldstændig forfald, er det nødvendigt at bøje mere end 4000 gange.

eksisterende noter

I dag pålydende dollarsedler følgende:

 • Én dollar. Måske den mest mystiske regningen, fordi den er placeret på de symboler, der er forbundet med frimurerne: en pyramide med en afkortet spids som er indrammet af stråler af en trekant med den altseende øje. Det vurderes, at dette tegn betyder magt, uendelig vækst og perfektion af den amerikanske stat. På forsiden af sedlen trykt i ansigtet af George Washington, som var leder af landet i perioden 1789-1797.
 • To dollars. Den indeholder et billede af Thomas Jefferson - Secretary of State of Washington regeringstid periode.
 • Fem dollars. Sedler med den nominelle værdi af den første så dagens lys i 1928. De er dekoreret med ansigtet af Abraham Lincoln - det sekstende præsident for De Forenede Stater.
 • Ti dollars. Forsiden det er dekoreret med et portræt af Aleksandra Gamiltona - den første i historien om landets finansminister.
 • Tyve dollars. De "beslaglagt" Endryu Dzhekson - den syvende amerikanske præsident. Bagsiden af regningen indeholder billedet af Det Hvide Hus.
 • Halvtreds dollars. På sedler med pålydende værdi af udødeliggjort ansigt Ulysses Simpson Grant - attende amerikanske præsident. Der var også et sted på bagsiden af penge og bygningen af Capitol.
 • Et hundrede dollars. De trykte et portræt af Benjamin Franklin.

Udskriv ikke være

Der er også ratings af dollarsedler, som ikke længere er udskrevet. Blandt dem:

 • 500 $. De portrætterede den 25. amerikanske præsident William McKinley, der døde i hænderne på en anarkist.
 • $ 1.000. Den pålydende værdi er dedikeret til Stephen Grover Cleveland - præsidenten, der formåede at genoprette guldstandarden af valutaen.
 • $ 5.000. På denne penge viser Dzheyms Medison - forfatter af grundlaget for den amerikanske forfatning.
 • 10.000 $. Sedlen indeholder et portræt af Salmon Portland Chase - manden, der beordrede print på amerikanske penge legendariske sætning In God We Trust.
 • $ 100.000. De portrætteret ansigt Woodrow Wilson - 28. præsident for Amerikas Forenede Stater, forfatteren af Peace-programmet, som har bidraget til genoprettelse af internationale relationer mellem stater efter Første Verdenskrig.

Antipati for "kopeck stykke"

I dag, dollar sedler er meget varieret, men en bestemt modvilje amerikanerne føler, at det er sjældent set i to-dollarseddel. Dette skyldes følgende faktorer:

 • For mange år siden, to dollar billige tjenester prostituerede, og fordi tilstedeværelsen af en person af sådanne pengesedler kunne signalere sin hyppige samleje med "nat sommerfugle", og det kunne godt fratage "kopeck stykke" indehaver karrieremuligheder.
 • I en tid hvor lov til at erhverve valget stemmer, betalingen for det var blot to bukke. Således er en person, der har i sin tegnebog et par dollars, kan det sælge sin stemme.
 • Det er stadig uklart, hvorfor de andre pålydende dollarsedler ikke blev brugt i konkurrencer, men faktum er, at på galopbanen, den normale sats var to dollars, og vinderen vil modtage prisen i disse trosretninger. Som en konsekvens, en person, der ejer en pakke med to-dollar sedler udstedt af en person, der spiller konkurrencer. Det er vigtigt at huske, at spil var lang tid under forbud, og en mand med en høj social status, ønskede ikke at vise deres deltagelse i sådanne aktiviteter.

Hyppigheden af udskiftning pengesedler

Eftersom alle trosretninger amerikanske dollar sedler intensivt behandlet i samfundet, deres udskiftning foregår på en regelmæssig basis. USA føderalt system har bestemt liv hver regning. Således ene-dollarseddel er i stand til at overleve omkring 22 måneder, fem dollars modstå 16 måneders behandling, $ 10 - 18 måneder, $ 20 er designet til 24 måneder, og 50 $ - 55 måneder. Den mest modstandsdygtige over for slid var hundrede dollarseddel, som uden problemer kan modstå 89 måneder. Det største antal af sedler i omløb, tegner sig for en dollar. Ifølge officielle data, blev 42,3% af den samlede amerikanske dollar volumen udgivet i 2009 dollar regninger.

Bucks og sorte

Alle amerikanske dollar pålydende værdi (der findes noter, der er nævnt ovenfor) aldrig indeholdt billedet af afrikansk-amerikanske medlemmer af offentligheden. Selv i retfærdighed skal det bemærkes, at nogle mønter blev produceret i 40'erne i det 20. århundrede, som blev slået sorte portrætter af prominente (atleter, forskere, politikere). Hertil kommer, pengesedler indeholder underskrivelsen af de fire amerikanske medarbejdere i statskassen, med sort hudfarve.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.