Hjem og familieTilbehør

"Glamour" (cigaret) mærke beskrivelse, typer, omkostninger og kundernes feedback

Det faktum, at rygning er skadeligt, alle ved, men på trods af dette, er mange mennesker ikke travlt med at skille sig af med deres dårlige vane. I dag er tobaksreklamer forbudt, og derfor lære mere om fabrikanten af et bestemt mærke, og dens rækkevidde kan kun undersøge emballering af produkterne. En af de mest populære i vores land og resten af verden brands - "Glamour", cigaretter, skabt specielt til succesrige kvinder.

Historien om tobak mærke

Tobak selskab Gallaher Liggett-Ducat ejet selskab FTI (Japan). Blandt udvalget af produkter er mange verdensberømte cigaretter: Camel, af Sobranie, Winston, LD. Mange af disse mærker producerer tynde cigaretter "for kvinder", men et separat mærke rettet mod damernes publikum, det var ikke før 2005. Det var dengang, at vi besluttede at skabe noget nyt. "Glamour" - cigaretter er designet specielt til kvinder med raffineret smag, og fås i en stilfuld damer design.

De vigtigste typer af "Glamour" cigaretter

I Rusland, de mest berømte tre klassiske tobakssorter mærke afviger i niveauet af tjære og nikotin indhold. Denne Glamour nummer 1 Amber (gul), Glamour № 3 Azure (blå) og Glamour № 5 Lilac (lyserød). Design pakker alle tre arter ligner hinanden, adskiller sig kun i farve, så hver bruger hurtigt kan huske, hvordan at ligne hans foretrukne cigaretter. Efterspørgslen skaber udbud, og snart i tobaksforretninger syntes også aromatiske variation mærke Glamour Menthol Superslims. Denne menthol cigaretter, er hvis emballage dekoreret med bleg turkis, grønlige blomster. packs design for eksistensen af ændrede flere gange, og blev endnu mere attraktiv. Interessant faktum: "Glamour" - cigaretter er blevet populære nok uden en stærk reklamekampagne.

Sjældne arter og fjernes fra produktionen

"Glamour" cigaretter i nogen tid blev pakket i en pakke med utroligt populære med en kvadratisk base. Former, der har modtaget en sådan pakke: Glamour SUNSHINE Aroma, Glamour BLOSSOM Aroma og Glamour MENTOL S.SLIMS nyt. Stilfuld emballagedesign lignede en kasse med læbestift; bedømmelser af mange damer, der foretrækker denne type af cigaretter er blevet mere bekvemt at bære i en taske eller lomme. Men i dag, alle disse arter kan findes på salg meget sjældent. Mange kvinder vælger at ryge aromatiseret cigaretter. Og for dem brandet tilbyder Glamour VIVID Aroma og Glamour EXPRESSSION Aroma - ultra-tobaksvarer, undtagen raffineret smag og aroma. Blandt de sjældne sorter af brandet kan identificeres som Violet MiniSlims Glamour, Glamour en Pearl minislims LSS, Glamour Læder A Mix Blue. Dette er den klassiske og flavored typer, herunder selv de mest krævende kunde vil finde din favorit smag.

forbruger anmeldelser

"Glamour" - cigaretter, der leveres i 17 europæiske lande. I dag er det en af de mest populære mærker af billige kvinder. Anmeldelser af mærkevarer kan opfylde de mest forskellige. For nogle af disse cigaretter kategorisk ikke kan lide, har du mærket og fans, vælger "Glamour" i mange år. Blandt fordelene ved ægte brand forbrugere udskiller mild smag, indholdet af nikotin og tjære minimum. emballagedesign ligesom mange kvinder, dette stilfulde pakke er ikke flov over at få det ud af min pung overalt.

Prisen for en pakke - det er et andet magtfuldt argument, som mange rygere vælger cigaretter damer "Glamour". Prisen på tobaksvarer af dette mærke er demokratisk, i dag er det mindre end $ 100 i alle regioner i Rusland. I dette mærke behager gode kvalitetsprodukter og attraktiv emballage. Men end at ryge billige cigaretter kun på grund af deres tilgængelighed eller vaner, bedre at stoppe med at ryge helt. Husk: brug af tobak skader dit helbred og kan føre til uoprettelige konsekvenser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.