SundhedOp med at ryge

Clearomizers enhed. Hvad er det og hvorfor der er sådan en enhed?

De, der nogensinde har røget en elektronisk cigaret, forestille sig en enhed kaldet clearomizers. Hvad er det, de kender første hånd.

vigtig del

Et af de centrale elementer i enhver elektronisk cigaret forstøver er. Dette er den samme enhed, der dirigerer rygning væske direkte på varmelegemet. Men dette er kun en del af processen. Efter opvarmning de resulterende parrene skal sendes til destinationen. Af denne og clearomizers blev oprettet. Hvad er det egentlig, og hvordan fungerer det? På strukturen af en sådan indretning er en Cartomizer. Det er ganske sigende titel. Udformningen af en sådan indretning omfatter en fordamper, som alle er mere velkendt som forstøveren, og en patron. Desuden er begge disse elementer er indeholdt i en særlig flaske.

Og hvis denne kompakte enhed med den ene hånd for at tilslutte batteriet og den anden til at indsætte mundstykket, får du den sædvanlige elektroniske cigaret. Dens usædvanlige navnet på den enhed stammer fra det materiale, som gjorde sin sag. Det er taget fra det engelske sprog. En af oversættelserne ordet klart - «gennemsigtig». Om clearomizers nu klare, at det er en anordning , i hvilken varmeelementet sammen med væsken placeret i en gennemsigtig hus. Hertil kommer, at disse enheder, viser det sig, du kan stadig re-fill.

Det bliver klart om de sammenklappelige clearomizers, at det er en anordning, der kan bruges flere gange. Dette er dens klar fordel. Hvis det ønskes, kan du købe mere af den samme enhed, og fylde dem væsker med forskellige varianter. Detaljer varierer med lette håndbevægelser, og der er ingen grund til at købe nogle cigaretter.

kinesiske version

Mange virksomheder i verden beskæftiger sig med produktion af komponenter til applikationer i den elektroniske cigaret. Meget succes på dette område har gjort den kinesiske firma Joyetech. Virksomhedens produkter er af samme navn bruges ofte i en række forskellige trim niveauer.

Joyetech clearomizers kan betragtes som en sand leder på markedet salg. Specialister har udviklet flere modeller, blandt hvilke skiller sig ud Delta 2. Dette clearomizers ganske imponerende dimensioner: højde - 70,5 mm, og en diameter - 22 millimeter. Anordningen består af fire komponenter:

  • base;
  • fordamper;
  • boliger;
  • mundstykke.

Samle, vises de udad som en ideel design i ét stykke. Omkring basen er anbragt en justeringsring, hvorved rygeren nemt kan indstille den ønskede trykkraft for sig selv. Hvis der er set vinduer, hvorigennem fluidet kan kontrolleres i resten tank. Dens kapacitet er 3,5 milligram. Denne model er stærkere end en, der ikke har sådan en vagt. Denne cigaret er vanskelig at skade, og det er dens største fordel.

Clearomizers Joyetech kan have i sin fuldstændige to forskellige typer fordamper, man har evnen til at regulere tilførslen af væske rygning. Dette gør det muligt at justere strømningshastigheden og den ønskede blanding rig aroma.

overlegenhed Eleaf

Eleaf Virksomheden er også kendt godt nok. Hendes tilbehør fortjener særlig opmærksomhed. Eleaf clearomizers kan købes for forholdsvis demokratisk pris, og et rigt udvalg af give køberen det rigtige valg.

Blandt de mest populære modeller er:

1) G16. I dette tilfælde spiralen er placeret i bunden af enheden. Derudover har han en temmelig voluminøs væskebeholder.

2) GS14. Denne mulighed er magen til den foregående. De adskiller sig kun i deres dimensioner.

3) ijust. Modellen sælges sædvanligvis i sættet, men der er isolerede tilfælde.

4) Tvillinger er blevet en rigtig revolutionær blandt kliromayzerov. I modsætning til de andre udførelsesformer, det har kapacitet til flydende blanding er opdelt i to kommunikerende rum. De kan oplades med forskellige sammensætninger, og derefter anvendes i vilkårlig rækkefølge (sammen eller separat).

5) Melo - en ny udvikling af virksomheden. Dette produkt indeholder en helt ny varmeelement, konstrueret til en maksimal effekt på 35 watt.

Derudover næsten alle produkt fra dette firma har en standard gevindskåret spids (størrelse 510). Dette giver dig mulighed for at bruge enheden komplet med batterier fra andre producenter.

lineal KangerTech

Kanger Tech selskab etableret i Kina i 2007, kan betragtes som en pioner inden for produktion af fordampere til elektroniske cigaretter. De fleste af produkterne i dette selskab har allerede vundet velfortjent prestige selv blandt producenterne selv. Deres sortiment er bredt repræsenteret på markedet.

Det karakteristiske træk ved disse produkter er lavere spiral arrangement, såvel som høj modstand interval (fra 1,8 til 2,4 ohm). Her Valget afhænger af køberen. Lav modstand resulterer i en hurtig og kraftig opvarmning spiral. Som et resultat, dette gør det muligt at opnå mere damp, men tilbringer batteriet hurtigere. Der er behov for yderligere opladning.

Kang - clearomizers, at de fleste kender til de russiske forbrugere. Nu på salg kommer de mest populære versioner af disse produkter: EVOD, MT3, Vivi Nova, T2 og T3. De adskiller sig hovedsagelig i kapsel volumener, dimensioner og begrænsende modstand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.