SundhedOp med at ryge

Hvordan man kan overvinde lysten til at ryge

Det er rimeligt at sige, at ønsket om at tage på en cigaret vises alle op med at ryge uden undtagelse. Selv de, der er blevet sluppet af denne vane, fra tid til anden er der sådan et ønske, og det er ikke fordi du skal være bange eller skamme sig over, dog, og gå på om den opstår af lyst og bør ikke være, som i dette tilfælde, mistede betydningen af beslutningen om at stoppe med at ryge .

Alt kan overvindes

Varigheden af perioden med akutte begær er ca omkring fire måneder, hvilket er faktisk ikke så længe. Den mest akutte fase ikke forekommer umiddelbart, men først efter omkring en uge efter at holde op. Angivelse af ønsket om at ryge afhænger af den enkelte, men den kritiske perioder i alt, dybest set, og der er i alt fire, der ligner hinanden. De sidste for omkring et år eller et år og en halv, da afvisningen af en dårlig vane, så lysten bliver meget svagere og overvinde det bliver meget lettere.

kommer i spil

Naturligvis for at overvinde et stærkt ønske om at tage en cigaret, du skal tage visse handlinger og taktik for adfærd for hvert enkelt tilfælde skal være noget særligt.

Jam eller drikke cravings absolut ikke være så hjælpe kroppen fra dette er der absolut ingen. Af de eksisterende metoder har brug for at finde noget mere passende, eller en kombination af de metoder, der er angivet nedenfor:

  • Cigaretten er erstattet med en tandstikker eller en pind, kan du også bruge en sammenrullet papir.
  • Udarbejdet specifik verbal formel, som give væk de vigtigste årsager til afvisningen af en dårlig vane.
  • På tidspunktet for angrebet dramatisk ændre den type aktivitet, og derefter vende tilbage til en forladt besættelse.
  • Advance at komme med besættelse, hvortil kunne være tændt, hvad enten det er at lytte til din yndlingsmusik eller spil på din computer.
  • Lær at udføre en særlig åndedrætsøvelser, selv de simpleste øvelser.

Disse muligheder selvfølgelig, løse problemet med distraktion fra at ryge, er omtrentlige, du kan komme op med flere måder at overvinde den akutte og pludselige anfald af lyst til at tage en cigaret. Det vigtigste i dette tilfælde - husk at over tid, vil sådanne angreb kun svække og blive over tid meget mindre, så den kamp, efter en vis periode, vil gå allerede på maskinen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.