SundhedOp med at ryge

Vil tygge tobak stoppe med at ryge?

Modstandere af rygning, og rygere selv, i høj grad jublede og følte en kraftig bølge af begejstring, da de erfarede, at der var en radikal måde, den virkelige kur til at holde op med at ryge. Og hendes navn - skråtobak. Den omstændighed, at ordet "tobak" i titlen, uforvarende fristende at tænke: "Er der ikke faldgruber her?" Efter alt, det går sådan her: en mand kastede en røg, gik på skrå - og alle problemerne i sidste ende? Interessant ... Så kæmpe brand, som man siger.

Lidt af historiske kendsgerninger om skråtobak

For at forstå alt, bør det være lidt fortrolig med historien om dette produkt og finde ud af hvordan dette gøres mest tygge tobak, eller som det kaldes, snus. Fødestedet for nikotinprodukter er Sverige. For første gang udgivet den svenske gammeldags tobak i det tidlige XIX århundrede. Efter kort tid, ideen samlet op af de allestedsnærværende amerikanere. Det er fordi Amerika snus hurtigt solgt over hele verden og er blevet en "værdig" alternativ til den sædvanlige tobak. Virkelig værdig! Nikotin i det så meget, hvis ikke mere, end den normale tobak. Skråtobak har samme virkning som en konventionel røg. Og kroppen ikke skader mindre.

Især tygge tobaksproduktion

er fremstillet af strimlet tobak skråtobak blade tyk. Vægten tilsat salt, sukker, vand. Steriliseret, at slippe af med bakterier. (Dette er, hvordan ihærdige bakterier må være at leve i tobak?!) Og i skråtobak tilføjes alle mulige varianter. For en smag, tilsyneladende. Pakket, pakket - og den er klar til brug! På grund af den høje koncentration af salt i snus har tryk kan udvikle sig, hvilket ville medføre en forøget risiko for hjertekarsygdomme og hjerteanfald.

Skrå! Sådan bruger?

Det fremgår af titlen. Det tygges. Den eneste fordel - det er røgfri. Men det betyder ikke ufarlige. Ja, betyder det ikke forårsage nogen ulempe for andre, der ikke kan tåle cigaretrøg. Du behøver ikke at køre hver halve time på røg pauser. Plade snus i munden - og du kan arbejde stille og roligt, uden at blive distraheret fra anliggender. Og tygge tobak kan være på steder, hvor rygning er forbudt. Du er ingen ingen skade. Ingen men ham selv.

Snus, ligesom cigaretter, forårsager fysisk og psykisk afhængighed, og kræftfremkaldende stoffer i det så meget, at han ofte end cigaretter, provokerende de sværeste kræftformer. Hjertesvigt, sygdom i bugspytkirtlen, caries, mavesår ... nok? Men dette er ikke den fulde "buket" af sygdomme, som du kan give snus.

Med hensyn til konventionel rygning til skråtobak, en person løber en risiko for ruin din karakter. Uden hans "bubble gum" folk bliver irritabel og endda aggressiv. Og tænk følelsen af en kvinde, når en mand kysser hende bare nazhevavshis tobak? Igen, de største ofre for skråtobak er teenagere og unge voksne. Efter alt, er snus ikke forbudt, selv tygge på de lektioner eller foredrag! Og det er unge mennesker hårdest at bevise, at, rygestop og tobaksrøg begynder at bruge snus, folk bare have én slags rygning på den anden.

Sandheden om denne forførende "drøv"

Måske de unge til at sætte farten ned og tænke, når de lærer sandheden om deres favorit "boble-tyggegummi"?

Til dette er det nødvendigt at fjerne populære myter om den etablerede tygge tobak. Det siges, at skråtobak er nyttigt at atleter, da det toner frem og forbedrer sportslige præstationer. Lie og en provokation! Snus fremmer muskelsvind. Hvis du ønsker at til sidst pumpes fra atleten til at blive en svagelige dystrofier - sende til en anden plade af skråtobak!

Og du ved, at skråtobak dræber sædceller og forstyrrer deres struktur. Så måske sundt afkom ikke du ser. Eller slet ingen. Det siges, at snus opløftende. Ja. En lille dosis af en nybegynder. Once. Og så, som de siger, ikke en hest havre.

faldgruber

Og hvorfor ingen advaret om, hvor svært at slippe af med den vane at tygge snus? Meget sværere end at ryge cigaretter. Du vil være at bryde, fordøjelsesproblemer, stress og søvnløshed. Det værste er, at de unge er interesserede i, hvordan man får mest ud af skråtobak. Hvorfor? Hvad er pointen? Efter alt, kan du købe næsten på hvert hjørne. Cigaretter sælges unge rygning, og tygge tobak - tak! Leverancer af skråtobak i vores land er i konstant vækst, bliver det flere og flere fans. Og en ekspert kan ikke tage vores "zhevateli", at de bare er penge dem, der producerer snus, og dem, der sælger det.

Nikotin har nikotin, og den form, hvori det anvendes, eller, mere nyttigt bliver det. Svaret på spørgsmålet "Vil tygge tobak stoppe med at ryge?" og det dobbelte og tvetydig på samme tid. Rygning - ja. Af nikotinafhængighed - nej!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.