Sport og FitnessFodbold

Et hjørnespark i fodbold - en farlig standard position

Fodbold - er den mest populære i sportens verden, og reglerne er under konstant forandring i det er omfattet af en lille korrektion - for eksempel for nylig i midten af feltet spillede bolden af to spillere, men nu efter fløjtet, kan kun én spiller blive der. Men de fleste af ændringerne er lille, knapt synlig for de uindviede. De grundlæggende regler er ikke ændret sig gennem årene, og hver fodboldfan bør vide afgjort, selv om han ikke spiller, men bare se spillet. For eksempel bør alle have en idé om, hvad et hjørnespark i fodbold. Efter alt, når du se spillet fra stadion eller på dit TV og computer, skal du forstå, hvad der foregår i kampen. Derfor er du nødt til at læse denne artikel, hvis du ønsker at forstå, hvad et hjørnespark i fodbold.

For som han er udnævnt?

Et hjørnespark i fodbold er tildelt, hvis bolden har krydset frontlinjen af banen efter at røre en spiller af det forsvarende hold. Det betyder, at målmanden kunne parere, forsvareren kunne blokere korset, spilleren kunne bare for at være sikker at bringe bolden ud af banen - og hvis han ikke havde krydset den side, men den forreste linje, er det hjørnespark tildelt fodbold. Det er temmelig farligt standard position, og alle hold har som regel flere indenlandske forberedelser til tegning af sådanne standarder. Men det viser et hjørnespark i fodbold?

Proceduren for udførelse af virkningen

Penalty hjørnespark i fodbold udføres af en spiller, der er sendt, som du kan fortælle fra navnet på standarden, på hjørnet af marken. Der er markeret, kaldes kantet og udpegede område, hvor du ønsker at sætte bolden i tegningen af en sådan strejke. En spiller udfører et hjørnespark bør ikke være på banen på et tidspunkt, hvor leveringen. Slagretningen er gratis, det vil sige, at spilleren har ingen restriktioner - det kan lægge et indlæg ind i feltet, kunne dens tilgange flytte bolden til den anden flanke eller otpasovat hans nærmeste fodboldspiller. Så nu ved du, når et hjørnespark i fodbold, og hvordan det udføres. Nu er vi nødt til at tale lidt om de begrænsninger, der findes i spillets regler, og som er direkte relateret til denne standard position.

restriktioner

Som du kan forstå, at de begrænsninger nøjes strejken er næsten der - især hvis vi taler om den angribende side, som opfylder standarden. Desuden fjernede visse begrænsninger, der kunne fungere på andre situationer - for eksempel, hvis den spiller, der tager bolden efter en kort hjørne, der ligger i "offside" position, så er denne stilling ikke tælles, så forsvarerne kan ikke engang forsøge at skabe offside fælde udførelsen af denne standard, de nogle gange forsøger at gøre, når fjenden langtrækkende frispark eller et frispark. Men den forsvarende side, er der en begrænsning, der skal følges meget klart - det faktum, at, som i tilfældet med enhver anden straffespark, under udførelsen af hjørnebeskyttere kan ikke nærme bolden i en afstand af ni meter eller mindre. Således er næsten alle af dem er i straffesparksfeltet, venter på innings, mens en eller to spillere kan være i ti eller femten meter væk fra bolden for at forhindre en kort hjørne, som vil blive diskuteret senere.

taktik angriber

Statistikker over et hjørnespark i fodbold - det er en meget interessant og kontroversiel figur. På den ene side det viser, hvor ofte det angribende hold får til portene af fjenden og stoppe bare et skridt væk fra deres tilfangetagelse, men på den anden - et hjørnespark er en stor chance, men en masse hold i kampen kan udføre snesevis af hjørner på uden at bringe nogen af dem til en produktiv effekt. Det er derfor, alle hold, er der altid nogle "hjemmelavede" til gennemførelse af denne standard. Oftest er bolden sendt til toppen af straffesparksfeltet - kammeret er usandsynlig på grund af det store antal aktører på området, såvel som på grund af det faktum, at ti meter fra hjørneflaget altid have en forsvarer, der ser bolden, når de forsøger at sende den til bunden. Gav straffen er som regel enten til nærmeste stolpe, eller på den anden, men bortset fra, at spillerne fra det angribende hold kan spille hjørnesparket, for at få mere plads. I betragtning af, at forsvareren ikke kan komme tættere end ti meter i området kan dannes blot to spillere angreb, som kan producere raspasovku at levere ikke fra en vinkel, og fra den meget felt.

Den taktik af den forsvarende side

Som for det hold, der forsvarer på et hjørnespark, så er det mest almindeligt anvendte individuel pleje. Defenders personligt våge over de farligste fjende spillere - det er derfor ofte på et hjørne i straffesparksfeltet kan ses slagsmål: fremad meget aktivt forsøger at flygte fra varetægt, og fortsætter med at slå til lyd aktivt sin dækning. De fleste målmænd sætte to spillere på stangen, så de kan dække vinklen porten, mens han vil beskæftige sig med målmanden situationen i midten. Derudover kan disse spillere forstyrre modstanderen at score direkte fra et hjørne.

Direkte mål

Mange mennesker spørger, hvad navnet på et hjørnespark i fodbold, med hvilken et mål er scoret direkte. I virkeligheden er der ingen konkret begreb (selvom nogle gange udtrykket "tørre blade", men det er ikke alt for almindeligt), og det sker i professionel fodbold er yderst sjældent. For første gang det er sket i en kamp i 1924 mellem landsholdene fra Argentina og Uruguay, og er siden blevet scoret en hel del mål - men du skal bare en utrolig tilfældighed, at spilleren tager hjørnet, var i stand til at score.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.