Mad og drikkevarerSalater

Madlavning Salat "Cæsar" med rejer

Hvad kunne være bedre end en lys frisk hjemmelavet salat? Ja, det er en rigtig fest for maven. Tror ikke, at kvaliteten salat kan fremstilles meget professionel kok, der er til gavn for
high-end restauranter.

Selv med al den elskede salat "Cæsar" med rejer faktisk være i stand til at skabe i dit køkken enhver værtinde. Bare nødt til at være styret af velskrevet og detaljeret opskrift. Vi tilbyder dig netop sådan en trin for trin instruktioner.

Salat "Cæsar" med rejer - royal valg af gourmet. Sarte seafood delikatesser kombineret med saftig salat "Iceberg" og en særlig krydret sauce dressing vellidt for millioner af besøgende på cafeer og restauranter. Men du kan forberede det derhjemme, hvis et forskud forsyning af en tilstrækkelig mængde af fritid, og de nødvendige ingredienser. Så skal du bruge følgende:

 • et pund store flåede rejeskaller;
 • 4 udsnit af friske hvidløg;
 • 1 hoved 'Isbjerget' salat;
 • 5 spiseskefulde natertog parmesanost;
 • en kvart kop vand;
 • 8 Art. l. særlige olivenolie til stegning (ikke ekstra jomfru);
 • 1 æggeblomme;
 • 1 lille stykke hvidt brød (ideelt dette bør være ciabatta);
 • et par stykker af friske tomater (cherry bedre, de kan tage lidt mere);
 • en fjerdedel timer. l. salt;
 • . Sennep skeen halv time tørre;
 • en knivspids sort peber;
 • par Art. l. citronsaft.

Listen over komponenter salat "Cæsar" med rejer meget lang. Men i virkeligheden er disse ingredienser er ikke eksotiske og svært at få adgang. Alle kan nemt købes på ethvert supermarked. Således begynder vi at lave mad.

Bringe en stor gryde, hæld det i en lille mængde af olie fra oliven (et par spiseskefulde tabel, ikke længere behøver). Lad det varme op. Det er nødvendigt at lægge ud små stykker hakket hvidløg. Lad ham lidt gyldent. Hvidløg har brug for at komme ud af gryden og der er afsat (det er stadig nødvendigt). Dernæst steges i smør på alle sider af små stykker brød. Den resulterende toast også fjerne og give dem køligt.

Hvordan man laver en Cæsar salat med rejer originalt? Følg omhyggeligt alle detaljerne i denne opskrift. I en gryde toppet op med en anden skefuld olie. Det steger rejer inden for 5 minutter. Lad dem køle af. Salat bliver ikke varm, eller smeltet ost.

Nu er turen kommet til saucen. Tag en lille gryde og tilslut det citronsaft, vand, salt, sennep, peber og æggeblomme. Madlavning det hele tålmodigt, uden hastværk, ved hjælp af de mindste brand brændere. Blandingen skal koges og bobler på overfladen. Vær sikker på at røre hele tiden. Husk, at lækker "Cæsar" med rejer opnået takket være korrekt forberede saucen. Blandingen bør have lov til at afkøle og derefter piskeris det med hjælp fra blenderen efter tilsætning til den resterende olivenolie. Påfyldning skal gå glat og tyk.

Nu kan du fuldt ud tilslutte næsten klar salat. "Cæsar" med rejer går godt. Salat i hvert fald ikke skæres med en kniv, og det er ivrige hænder i store stykker, tilsæt croutoner, rejer og 3 spsk revet parmesanost. Lige før servering retter på bordet, er det nødvendigt at hælde forberedt sauce. Top skal også drys med resterende ost. Du kan starte dit måltid. Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.