Intellektuelle udviklingReligion

Nikons reformer

I det 18. århundrede i Rusland var der en religiøs og social bevægelse kaldet gamle troende, eller split. Grunden til at det begyndte reformer af Nikon, patriarken af Moskva, som han begyndte i 1653 med det formål at styrke kirken. Deres essens var at forene hele indlandet system af teologi. For det første, gennemførelsen af Nikons reformer planlagt at passere gennem fjernelse af absolut alle de forskelle i adfærd for tilbedelse. Det var også nødvendigt at fjerne de øjeblikke af uoverensstemmelser i bøgerne, som blev brugt i kommission for tilbedelse. Der var også disse fanatikere troens ledet af Avvakum og Daniel, der mente, at kirken reformen Patriarch Nikon skal udføres, baseret på de gamle russiske skrifter. Patriark insisterede på compliance udtaget i Grækenland. Ifølge ham, ville et sådant skridt være med til at forene alle ortodokse kirker i Asien og Europa i begyndelsen af Moskva.

Nikons reformer støttede kongen. Dette forklarer insisteren patriarken og hans tillid til hans handlinger. Snart blev han udnævnt til Rådet for biskopper i den russiske jord, som anerkendt behovet for øjeblikkelig afhjælpning af ceremonier og kirke litteratur. Anden indkaldelse, på hvilket, bortset fra hellige Rusland, kom som serbisk og patriarken af Antiokia, fandt sted i 1656. Det korrigerede bøgerne var fuldt godkendt. Kirken blev befalet til at bruge dem i tilbedelse, og den tidligere brænde.

De første trin blev foretaget i 1653,. Så alle kirker blev beordret til at foretage nogle ændringer i ritus på buer, pålægge kors. Printing House begyndte at udgive bøger om den nye model. Forsvarere af de gamle ritualer erklæret kættere og bandte.

Ændre nogle aspekter af trosbekendelsen fandt sted efter hans kontrol med en analog vedtaget i det græske Kirke. Men reformen afvigere Nikon blankt nægtede at acceptere. For dem er det meningen, at forråde tro forfædre, traditioner, observere århundreder. Gamle troende innovationer opfattes som et angreb på noget urørlig, helligt. Abonnenter i Nikon, tværtimod mente, at disse reformer vil hjælpe kirken til at komme ud af overhængende krise. Et sådant træk var politisk motiveret og. Ruslands rolle som efterfølgeren til Byzans og beskytter af alle ortodokse kunne ikke realiseres, hvis hun ikke havde aftalt at deres bøger og ritualer med de standarder, der er accepteret i andre ortodokse lande.

Endelig nikonianami bekræftede rigtigheden af den valgte vej med lille Rusland efter genforeningen.

Det skisma og dens konsekvenser havde det uventede natur mere end det forventede patriarken og hans tilhængere. Confrontation reformer er massiv. Gamle troende var holde deres tro. De anklagede Nikonians at dem erklære den tidligere kætter, og dermed spørgsmålstegn ved rigtigheden af kanonisering af helgener i Rusland og de beslutninger, der blev vedtaget på Hundred Kapitler katedral, det er alt, og det var grundlaget for troen.

Imidlertid blev konflikten forårsaget ikke kun af patriarken af reformen. Virkning og sociale problemer. Troende bekymrede falde kirkelige myndighed, som følge af, at kongen begyndte at spille rollen som Guds stedfortræder på jorden, han begyndte at deltage aktivt i løsningen af de problemer, der bruges til at være ansvarlig for kun de gejstlige. De beskyldte den nye, uvidende gejstlighed, at det ødelægger de mennesker, undertrykte, og fjerner fra sig selv.

Opdelingen tog ikke mindre - en tredjedel af statens befolkning. Og efter katedralen, som fandt sted i 1666-1667, henholdsvis besluttet at eksil og henrettelser af modstandere af reformen, har fået en masse karakter. På trods af de repressive foranstaltninger, der træffes af myndighederne, efter Archers oprør i 1682, at antallet af gamle troende voksede. I stedet for at styrke samfundets brygge en ny Smoot. Nikon besluttet defrocked dette spørgsmål og afrejse i eksil division ledere.

Men snart lidt og patriarken selv. De intriger de boyars ødelagt hans forhold til kongen. I 1658, Nikon frivilligt fængslet sig selv i opstandelsen kloster, og efter otte år på ham i en ret, hvor patriarken defrocked og sendt til Belozersky kloster til omvendelse.

Og ikke desto mindre tilfældet med gamle forsvarere stadig ikke gå op ad bjerget, selv efter opaler vigtigste reformator. Det samme Råd, som forsøgte Nikon, dømt og filosofere afvigere, kalde dem kætteri og bandlyst.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.