Hjem og familieTilbehør

Nye elementer fra firmaet Quinny: -skates klapvogne, letvægts urbane gåtur, designer tekstiler

Innovation, fed, næsten kosmisk design, den mest avancerede teknologi på markedet for børns varer - disse kvaliteter har altid skelnes firmaet Quinny. Vogne dette selskab er primært fokuseret på beboerne i store byer: unge, energiske, aktive. Stort set alle nye produkt fra firmaet Quinny bliver et hit. Modular Buzz klapvogn og Speedy i mange år haft en stærk position i sin klasse. "Walking" Zapp og Senz er blandt de mest populære og sælges i hele verden. Fans af "Quinn" sætter pris på den fremragende kvalitet af materialer, montage og trygt udtryksfulde ydre. Derfor er flere og flere unge forældre, stille et spørgsmål "hvor man kan købe en barnevogn?", "Hvilken model skal man vælge?", Vær opmærksom på produktionen af "Quinn". Og fabrikanter takket sine fans for anerkendelse, hvilket skaber en mere forbløffende enheder.

Den væsentligste nyskabelse i selskabet Quinny --skates Longboard Klapvogn klapvogn

Sport og aktive beboere i storbyen, ikke at bremse tempoet i livet på grund af fødslen af barnet, vil sætte pris på den første af sin art med en klapvogn skate platform. Quinny Longboard Klapvogn består af et ergonomisk sæde til barnet og skøjte for forældre. Ejere af disse køretøjer kan kombinere en tur med dit barn og sport - faktisk klapvogn er meget modstandsdygtigt og er i stand til at udvikle en forholdsvis høj hastighed. For komfort og sikkerhed for små passager mødes naturlige stoffer med en smudsafvisende belægning sæde hængekøje-5-punkts sikkerhedsseler. Dette sæde vil være praktisk at passagerer end halvandet år.

Creation Quinny - Klapvogne, baby, Yezz.
Koncept for rejse elskere

Quinny Yezz - en af de letteste klapvogne i sin klasse. Den vejer mindre end fem kilo. Denne superoblegchennaya "walk" vinde hjerter af dem, der elsker at rejse, rejser meget rundt i byen, han elsker udflugter og skovture. I den foldede tilstand Yezz det passer nemt ind i ethvert bagagerum eller under en hylde rum, og hvis det er nødvendigt, kan det være let at sætte på din skulder og bære som en rygsæk - til dette bælte er til rådighed. Rammen er lavet af et unikt kompositmateriale IXEF, og høj styrke tekstil faldskærm bruges til at sy sædet. Kombinationen af disse materialer sikrer holdbarhed og pålidelighed, med den lavest mulige vægt af klapvognen.

New Concept 2-til-1 på Quinny: kørestol Moodd

nye klapvogn udseende attraktivt og usædvanligt. Bestemt, Moodd er relativ og arving til de bedste traditioner i klapvognen Quinny Buzz, men det har mange forskelle. Rammen ser ud, men det er en stor visuel lighed. Chassiset af den nye version er stærkere og mere stabil, mens dens vægt steg ikke, men kun og manøvredygtighed forbedret. Fold "Mudd" er mulig ved hjælp af begge hænder, men mekanismen af foldning er det samme: det er nødvendigt at trykke på låsen og vognen vil nedbrydes selv. De store baghjul er muligt at pumpe, denne pumpe er udstyret klapvogn. På chassiset, kan du installere babylift eller sæde (inkluderet), giver også mulighed for at installere autostolen. Quinny Sammenfoldelig babylift kan foldes fladt, hvis det er nødvendigt, og opbevaring det tager ikke meget plads. Bumper erstattet af en limiter, der vil fange barnet i sædet og vil ikke lade ham falde. Sikkerhed er leveret af sikkerhedsseler med fem punkter, med mulighed for højdejustering. I 2013 er virksomheden tilfreds med sin fans samarbejde med spanske designer Romero Britto, som i høj grad udvidet rækken af "Mood". Nu kan du vælge hvilket vil klapvogn: traditionelle baby-farver beriget med designer stoffer med lyse udskrifter. Har udviklet sig og maleri rammer: foruden monokromatisk kulsort og mat hvid optrådte farverige geometriske mønstre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.