Hjem og familieKæledyr

De bedste øgenavne skattemæssige-drenge

Når du vælger et navn til en hund, ejerne er opmærksomme på en række forskellige faktorer. Det kan være for eksempel vaner hvalpen, udseende eller afhængighed. Gebyret er et af de mest populære racer. Disse små dyr, men det er meget selvforsynende og stolt. Derfor er en øgenavn han skal vælges med største omhu. Egnet til hvalpe af denne race af hund navne, der er mange. Senere i artiklen, og lad os håndtere de øgenavne, som er velegnet til de fleste skatte--drenge og hvordan du vælger dem.

Bedste navne

Det refererer til racen gravhund gravende gruppe. Konklusioner er det netop med henblik på at drive den lille vilde dyr. Det er på denne faktor, og bør styres først og fremmest ved at vælge et kaldenavn. Race gravhund (eller rettere, for sine repræsentanter), både ekstremt nysgerrige, livlige og aktive, meget egnede jagt navne.

De vigtigste elementer i sådanne hund kælenavne er klang kortfattethed og enkelthed. Efter alt, succes for enhver jagt afhænger også fra hundens lydhørhed over for de ordrer, og ring til ejeren. Der er en række af korte og intensive øgenavne til dreng hunde. Gravhunde (russiske navne for disse hvalpe er valgt, ved den måde, meget ofte) - en lille race. Og så dens repræsentanter kaldes normalt, for eksempel:

  • ræv;
  • snyde;
  • snu;
  • fiksersalte;
  • Lucky.

Selvfølgelig ikke nødvendigvis give dit kæledyr er Hustler russiske jagt kaldenavn. Du kan komme op til ham og den udenlandske oprindelige navn af serien. Meget gode, for eksempel, egnede sådanne jagt kælenavne for skat-drenge som buzzy, Antonio, Colt, Rich eller Ashley.

Hvordan man vælger et navn, der fokuserer på udseendet af en hund

Jagt kaldenavn gravhund kan komme meget godt. Men disse hundenavne er som regel kun som mænd. Hvis hunden tilhører en kvinde eller en pige, hvis navn var stadig bedre til at samle op, med fokus på dens ydre.

Find en god kælenavn for gravhunde i udseende er ganske enkel. Efter fysik hvalpe af denne race er meget usædvanligt. Bare perfekt til taxa drenge, for eksempel, er velegnede til sådanne legesyge navne som Hotdog, ranglede eller Shorty. Du kan også tænke på at vælge en hvalp og udenlandske kaldenavn, hvilket indikerer hans lille spire. For eksempel, disse hunde ofte omtales Lengsi (lang) eller Paju (shorty).

Korotkolapost, selvfølgelig, er ikke den eneste karakteristiske træk for racen. navne er ofte valgt for sådanne hunde, med fokus på pelsfarven. Meget gode øgenavne for taxa-brune dreng, for eksempel, er Brown, Porter (mørk øl), Tan, Peanuts eller rav. Sort hvalp Sort kan give et smukt navn.

I dag, mange hundeopdrættere holdt skatterne ikke kun de traditionelle farver. Der er repræsentanter for denne race er hvide, plettede, og endda stribet. Så de hunde navne Domino eller Ditto perfekt egnet. Koparret i dette tilfælde - er også meget velegnet kaldenavn for taxa-boy. Sorte og røde klassiske farver, men almindelig i denne race, selvfølgelig, oftere. For sådan en lille hund er perfekt til sådan en moniker som Tang.

Vælg et navn, der fokuserer på karakteren af den

Uden undtagelse, alle gebyrer - dyr målrettet, fed og endda en smule stædig. Det er derfor meget velegnet til dem, og navne som Brave, Bandit, Chertyaga etc. Du kan give skattefri dreng og nogle sportsgrene kaldenavn. Det er værd at overveje, for eksempel på hvordan du navngiver dit kæledyr Poker, Spartacus eller boksere.

Individuelle funktioner i karakter - det er også noget, der ofte er opmærksomme, når de vælger et navn for racen Gravhund. Dreng kan for eksempel nævnes, en udsmider eller en finte. Ikke dårligt fit disse hunde og navne som Nimble (adræt), Quick (hurtig) og Cunningham (risikable).

Er der mange øgenavne

Enhver hund - er ikke kun et menneske følgesvend på jagt eller en utrættelig vagthund. Det er også en god ven, og i de fleste tilfælde, endda et familiemedlem. Hvis din hvalp er fundet i lejligheden, ikke det land webstedet, kunne man tro om valget for ham og nogle hjemmelavede "varm" navn. For eksempel Baloven, Lille eller Shnyrov Dyundik - meget godt egnet kaldenavn for drengen hunde. Gebyrer - søde dyr, sådanne navne til deres udseende er godt i tune. Du kan afhente til hunde af denne race, og endda nogle usædvanlige moderne kaldenavn, for eksempel Google, iPhone eller chip.

De mest almindelige navne

Mange ejere foretrækker gravhunde drenge især ikke med kaldenavnet for dit kæledyr og bare give ham en af de mest populære. Denne løsning kan også være ganske vellykket. De mest almindelige navne er gravhunde Jerry Black, Fart, Tim, Zeus, Poof, Dale og Max. Men at vælge den populære kaldenavn for hunden, skal det erindres, at, når man går på det kan begynde at reagere på andre folks kæledyr og racen.

Hvordan at komme med deres eget navn: den grundlæggende regel

Alle øgenavne givet ovenfor for taxa-drenge passer fint. måske ejerne af sådanne hunde, med fokus på detaljerne i artiklen anbefalinger vil dog ønsker at komme med dit kæledyr og nogle andre, meget meget oprindelige navn. Når du vælger et kaldenavn for Kobelkov, i dette tilfælde bør tage hensyn til en meget vigtig faktor.

Gravhunde, ligesom alle dyr, er meget følsomme over for lyd vibrationer. Derfor er den valgte navn skal være harmonisk og glædeligt øret. Erfarne zoopsychologists mener, at øgenavn givet til hvalpen, efterfølgende nødvendigvis påvirke hans karakter. Derfor, hvis ejerne ønsker at se i huset af en god lydig hund bør give det, for eksempel navnet Baloven eller Lille. Boy gebyr kaldes for eksempel grafit eller Herren, og til at opføre sig i fremtiden vil være henholdsvis - stolt og helt statelige. Og det er nok ikke i hvalpen, og det er i det ubevidste holdning til ham af hans mestre.

nyttige tips

Den kaldenavn for taxa-boy bør vælges med en temmelig skarp og klar lyd. Herefter vil det hjælpe med at herunder i uddannelsen af et kæledyr. Animal psykologi, blev det observeret, at hunde reagerer bedst på lyde som "sh", "h", "c" og "k". Også meget velegnet pooches øgenavne ender på vokaler. For eksempel, såsom ruller, bær, etc. Giver Gravhund navne, der begynder med en vokal, er det muligt, men ikke ønskelig. Det er blevet observeret, at sådanne hunde er mindre tilbøjelige til at reagere kælenavne.

I valgt til taxa-drengens navn bør ikke være mere end to stavelser. Selvfølgelig kan racerene hunde gives og en lang officielle kælenavn. Men i dette tilfælde bør du stadig tænke over valget af denne betegnelse, som kan minimere til hjemmebrug.

Erfarne hundeførere er ikke meget anbefales at blive givet til hunde, herunder taxa drenge, menneskelige navne. Ja, i dette tilfælde, du kan endda komme i en akavet situation. Hvis ejeren af en hvalp, iført, for eksempel navnet på Nick og John, hagl ham på gaden, kan opkaldet reagere og en person fra forbipasserende.

Vælg ikke også et navn i skattemæssig-drenge, som alle hold. Det kan også føre til forvirring. Det faktum, at hunden ikke er godt skelne lignende lyde. Og så kan reagere på navnet som en kommando. Som et eksempel, øgenavnet Seth, svarende til ordet "nej".

Det er særdeles uønsket at give den nye hvalp samme navn, der tidligere blev levet i familien, men den døde eller savnede kæledyr. Dette kaldenavn er allerede per definition bærer en negativ ladning. Det er bedre at tænke på hundens eget unikke navn. Hvis gebyret blev taget fra venner eller familie og tilnavnet det allerede har, er det ikke nødvendigt at ændre det i hvert fald. Efter alt, vil en hund, og så oplever stress, at vænne sig til nye forhold. Skift kaldenavn gøre hende endnu mere nervøs.

Kommer op med navnet på dit kæledyr, er det nødvendigt at tage hensyn til det faktum, at i fremtiden vil det blive udtalt på offentlige steder. Måske noget vigtigt for denne særlige intime familie moniker og vil lyde godt hjemme, men i betingelserne for, for eksempel, dyrlægeklinik, det kan være helt malplaceret.

Hvad er navnene på mestre

Nogle ejere af skatte--drenge giver dem øgenavne af de bedste repræsentanter for racen. Det kan også betragtes som en meget god beslutning. Det er værd at overveje, for eksempel på hvordan du navngiver dit kæledyr:

  1. Boomerang. Dette navn er en gravhund, der vandt titlen som verdensmester på udstillingen, der blev afholdt i april 2004 i Brasilien.
  2. Baskerville. Denne moniker tilhører en taxa, som blev mester i Rusland i 2003
  3. Fakultet. Det var navnet på en hund, der tjente titlen som verdensmester i 1995,

Også, "mesterskabet" er navnene på gravhunde Don Juan, Venator, Paradox, Amaretto, Amphitryon.

i stedet for en konklusion

I dag gebyr anses naturligvis ikke jagt, men højst en dekorativ hund. Men på trods af den lille størrelse af repræsentanter for denne race, give dem useriøst eller fjollede navne, selvfølgelig, er ikke nødvendig. Du skal vælge velklingende, mindeværdige og interessante øgenavne til drenge hunde små racer. Gravhund - dyr usædvanlig flot, aktiv og hengiven. Derfor bør dens navn være smuk, præcis og omgivet af usædvanligt positiv aura.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.