Nyheder og SamfundMiljø

Regional History og Art Museum of Kaliningrad: beskrivelse, historie og anmeldelser

Historie og Art Museum (Kaliningrad) har en stor samling af historiske artefakter, hvor den preussiske historie er sammenflettet med den sovjetiske og moderne. Et stort antal arkivdokumenter, flere grene tillader turister at komme i nærkontakt med kollisionerne, resultater og fakta, som er fuld af historiske liv i byen og regionen.

historie

Historie og Kunst Museum (Kaliningrad) blev grundlagt som et lokalhistorisk museum i det samme år, at hele Kaliningrad-regionen. I løbet af de næste to år har det kun eksisterede på papiret, i form af et dekret om organisation, blev de udstillede gemmes i forskellige områder af byen - for engagementet ikke var fundet en egnet bygning. Siden 1949, lokalerne på gaden. Bogdana Hmelnitskogo museum var hjemsted for 22 år. Organisationen har 16 medarbejdere, der er femårsdagen for det første museum åbnet en permanent udstilling, som omfattede materiale på historie og natur af Kaliningrad-regionen.

De mest omfattende materialer fonde stål under Anden Verdenskrig, hvilket gjorde det muligt at åbne en filial af temaet "udskiftningsbænken" i 1968. Redegørelsen genskaber atmosfæren i der blev underskrevet kapitulation tyske styrker forskanset i fæstningen Konigsberg. Den næste gren - "The kommandopost på 43 hæren" - blev åbnet i 1969 i landsbyen Kholmogorovka.

Et nyt hjem til museet

På det nye sted på Lokalhistorisk Museum (Kaliningrad) flyttede i efteråret 1972. Et år senere blev det åbnet et stort (800 sq. M.) Udstilling, som hele tiden har modtaget besøgende i 18 år. I denne periode blev medlemmer af kunsten afdelingen og Amber Museum skabt, som åbnede i 1979. Museum og Memorial Kristijonas Donelaitis "Fort №5», i dag er det en særskilt gennemgang af befæstninger og maskiner af krigen - som to nye filialer blev åbnet.

Et stort antal åbne grene, aktive arbejde på at udfylde eksponeringen og åbningen af nye afdelinger lov til at ændre den regionale museum status. Siden 1977 institutionen fik et nyt navn - Historisk og Kunstmuseum (Kaliningrad). I 1984 har indsatsen fra personalet blevet åbnet "Sculpture Park", dækker et areal på 12 hektar på øen Kneiphof.

union

Kaliningrad Historie og Kunstmuseum i 1988, tilføjede en gren af naturvidenskabelige områder kaldet "Nature Museum for kuriske", er nu et datterselskab er en del af National Natural arboret "kuriske". I 1993 blev museet indledt ved at åbne følgende gren - Museum for historie Sovetsk by, som til dato er kommunalt.

Siden 1990 har museet blev en forening med et almindeligt navn - "Kaliningrad Regional Museum for Historie og Kunst og dets filialer" Hovedbygningen af museet ligger i en tidligere koncertsal "Stadthalle", hvis konstruktion dateres tilbage til 1912. Foreningen består af:

 • Leder Museum.
 • Museum K. Donelaitis.
 • Memorial "udskiftningsbænken".
 • Memorial "Team Army punkt 43".
 • Skulpturparken.

Til genopfyldning medarbejdere fortsætter sonderende arbejde i arkiverne, der arbejder med arkæologiske ekspeditioner. Direktør for Historie og Kunst Museum (Kaliningrad) - T. Aleksandrov sætter en stor indsats for den videre fremgang i institutionen.

samlinger

Regional Historie og Kunstmuseum samling af museumsgenstande indsamlet over halvfjerds år. De første udstillinger, der er opstået i de midler, er blevet en model for produktion af industrielle virksomheder i Kaliningrad-regionen, resultaterne fra udgravningerne af arkæologiske ekspeditioner, smykker udstilling var en samling af artikler fra Kaliningrad Amber Plant. Nogle rigdom bragte beboere i byen, de fleste af dem tilhører den før krigen.

I dag, mere end 140 tusinde poster holdes i museet. Den største samling er et arkiv over dokumenter og fotografier, det samlede antal, der er 78 tusind poster. Indsamlede materialer afspejler begivenhederne i stormen på Konigsberg, udvikling af Kaliningrad-regionen, begivenhederne i Første Verdenskrig og Anden Verdenskrig.

I den arkæologiske del af museet huser mere end 22 tusinde udstillinger. Denne samling er kendt globalt og opdateret med nye emner hvert år, hvilket giver RAS Institut for Arkæologi under feltet ekspeditioner.
Historie og Art Museum (Kaliningrad) kan prale med en samling af genstande af historisk og boligområder. Det indeholder mere end 12 tusinde udstillinger, hvilket afspejler efterkrigstidens liv, mode af den tid, produktionsselskaberne samt personlige ejendele af de første bosættere og berømte region.

Også i museet er det numismatiske samling (ca. 12 tusind udstillinger), et værk af kunst (6000 ind.), Som er en del af den tematiske samling "Gofmaniana" rav produkter, samling af værker i forskellige medier Kaliningrad forfattere. Den naturvidenskabelige af samlingen er repræsenteret ved en stor samling af udstoppede dyr udviser forskellige herbarier, indsamling af mineraler.

Tematiske samlinger er suppleret med systematisk, hvis store videnskabelige og forskning værdi. Forsøgspersonerne blev arvet fra Koenigsberg museum for palæontologi, museet "Preussen" bevarede arkæologiske samling. For historikeren, er interesseret i den skæbne, oprindelsen af hver enkelt artefakt og museerne selv.

udflugter

Historie og Kunstmuseum hilser besøgende i fem haller, hvor der er en permanent udstilling:

 • Hall of Nature. I hallen er der flere Dioramaer, der genskaber et typisk landskab i regionen. Stativerne er præsenteret mineraler fælles i udstoppede dyr flora prøver.
 • Arkæologi Hall. Der er udstillinger, der dækker historien fra oldtiden - stenalder, mesolitisk, bronzealder til den æra af Den Tyske Orden i Preussen. Også i dette rum er udstillet poster en gang enorme Preussen museum, der blev anset for tabt. Vi fandt dem i halvfemserne.
 • Hall of Regional History. Udstillingen består af husholdningsartikler, møbler, våben og dækker perioden fra den Tyske invasion af Preussen indtil 1945.
 • Hall krig. Her indsamles vidnesbyrd militære operationer af besættelsen og befrielsen af regionen fra de nazistiske angribere.
 • "Memory Horizons' Hall. På tribunerne udstillede genstande, der er forbundet med udviklingen af Kaliningrad-regionen af de første bosættere, rav, til industri varer i de første virksomheder i regionen, den demonteret monumenter til Lenin.

I hallerne i den permanente udstilling i hjælp af skoleforløbet tema ture for børn i alle aldre. Samlet plan indeholder 14 udflugter og foredrag. For børn arrangeret af klubben "Unge etnograf", hvor hver studerende, der besøgte mindst fire foredrag, tildelt diplom.

Udflugter i grenene KOIHM

Medarbejdere i Historie og Kunstmuseum er inviteret til at komme i nærkontakt med de udstillinger af grenene:

 • "Bunker" museum. Redegørelsen er beliggende i to haller. Den vigtigste del er afsat til overfald fæstningen Königsberg sjette til April 9, 1945. Også står med materialer opmærksomhed er inviteret Campaign fem diopamas genskabe aktiv fase kampe og overgive tysk kommando. Den vigtigste tour program suppleres af fire temaer.
 • Museum "Fort №5». Historisk mindesmærke kompleks blev bygget i 1878 og har en anden betegnelse - "Kong Friedrich Wilhelm III». Befæstning var en del af forsvarssystem af Konigsberg. Fortet blev anvendt i perioden med militære operationer under krigen mod Napoleon, og i den store patriotiske krig. Turen giver dig mulighed for at komme ind i det indre, for at stifte bekendtskab med militært udstyr og en række militære og historiske udstillinger.
 • "Sculpture Park". Beliggende på den centrale ø, hvor hele pladsen for skulptur indsamlet af det fælles tema for "Mennesket og verden." I alt er der omkring tredive værker. Ud over skulpturer i parken den Dendrological samling af 1030 eksemplarer af flora, som omfatter træer, buske, urter. Her kan du se den vegetabilske verden kommer fra Europa, Mexico, Japan og andre lande.
 • "Royal Palace". I øjeblikket er ture foregår kun i den varme tid af året efter anmodning. Hele komplekset er bygget slottet i 1255 en stor historisk værdi. Det blev ødelagt under razziaer i engelsk luftfart i 1944. I dag i udgravningerne udført, som et resultat af, hvor lyset vises et stort antal sjældenheder af høj historisk og kunstnerisk værdi.
 • Museum "43 kommandopost af hæren." Det ligger på det område af den tidligere boet Fuksberg. I øjeblikket er museet midlertidigt lukket.
 • Museum Kristijonas Donelaitis. Museum og udstilling dedikeret til den litauiske digter i det 18. århundrede forlod en rig litterær, musikalsk arv, og masser at gøre for de mennesker. På campus besøgende bliver introduceret til den genoprettede lutherske kirke, pastorale hjem. Eksponering indeholder mere end 200 udstillinger, dokumenter og fysiske beviser på tidspunktet for livet, digter vers produkt.
 • "House of Kant," eller officielle navn, "House of sognet præst Yudtshen, XVIII -. XIX århundrede". Objektet er forbundet med Immanuel Kants liv. I øjeblikket, indså vi begrebet det nye kompleks, skabt etnografisk udstilling, og andre komponenter, der afspejler det miljø, hvor han voksede op, blev dannet og skabt en af de største tænkere i menneskeheden.

Åbningstider

Seks eksisterende filialer og en i den fase af dannelsen arrangeret af medarbejdere, hvis vigtigste kærlighed er den historie og Art Museum (Kaliningrad). Tidsplan for ture i de vigtigste udstillingscenter og grene som følger: 10:00 til 18:00, billetkontor lukker ned kl 17:00, dag - hver mandag. Museet har indført en dag (onsdag) til rådighed besøg når ikke opkræves for indgangen til bestemte grupper (handicappede, forældreløse, der bor i kostskoler, krigsveteraner og andre.).

udstillinger

Ikke kun oprettelsen af nye filialer, den samling af historiske kuriositeter og pædagogisk arbejde, der udføres i museet. Et stort antal af kulturelle begivenheder dækker hele Kaliningrad. Historie og Kunst udstillinger og arrangementer på museet rummer permanent. For perioden af vinterferien for børn er planlagt børns matinees, interessante fabelagtige ture, palæontologiske eksponering.

Voksen KOIHM forberedt også en masse interessante ting, såsom udstillingen "Plakater af krig. På vej til den store sejr "fra den private samling af malerier i udstillingen" Vinter søvn natur sover ... 'koncert' Christmas Fantasy. " Alle besøgende vil være interessante informative og underholdende udstilling "Dyr af svundne epoker" i 3D-format.

anmeldelser

Museet er populær i Kaliningrad, udstillingerne er godt kendt i mange lande. Positive anmeldelser fortælle om de rige samlinger indsamlet af personalet, og de interessante udflugter, der blev afholdt i hovedbygningen og i grenene. Mange besøgende viser, at du absolut skal benytte sig af en vejledning til at få et fuldstændigt billede af hver udstilling, at forstå sammenhængen mellem begivenheder og objekter.

Negativ feedback udtrykt i bestemt adresse knaphed og sjældne fornyelighed vigtigste eksponering. Historie og Art Museum (Kaliningrad), Adresse: Klinisk Gade, Bygning 21 - venter på nye besøgende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.