Nyheder og SamfundMiljø

City of Moscow, nordøstlige District: præfekturet

Kapitalen er opdelt i 12 administrative distrikter. Nordøstlige kvarter i Moskva blandt dem er et af de første steder på det område; antallet af områder, der indgår i dens sammensætning; størrelse og tæthed af den fastboende befolkning; antallet af genstande af kulturel værdi. Administrative Office of District skal Prefecture.

Generel information om den nordøstlige administrative distrikt i Moskva

County område er bygget op huse af forskellige højder, blandt hvilke der er en masse bygninger højere end 15 etager.

Nordøstlige kvarter i Moskva har et veludviklet vejnet struktur, mange vejunderføringer, overføringer, tunneller og andre komplekse konstruktioner.

Et stort område af amtet er forbeholdt et boligområde.

Der sejler alle transportformer, der bruges i hoteller, undergrundsbaner, vogne, busser, eksprestog og taxaer samt monorail kompositioner.

Der er mange butikker, store indkøbscentre, cafeterier, restauranter, caféer og markeder. Et netværk af institutioner og faciliteter for uddannelse og sundhed. Sportsfaciliteter som et 1463 anlæg. Blandt dem, stadioner, svømmebassiner, skøjtebaner, skiløjper, sport skoler og klubber.

Den fokuserede en masse videnskabelige og industrielle institutioner og organisationer, samt kulturelle faciliteter.

På det område af distriktet er der teatre, museer, udstilling og koncertsale, ungdomscentre, biblioteker, biografer og parker.

Et stort område er overgivet til grønne områder.

For den åndelige udvikling af de mennesker, og for tilbedelse er 54 religiøse objekt. Blandt dem er de ortodokse kirker og kapeller, moskeer og synagoger.

Grundlæggende om præfekturet den nordøstlige administrative distrikt i Moskva

Amtet blev dannet i 1991.

Præfekturet den nordøstlige kvarter i Moskva, er underordnet bystyret og kontroller, harmonisering og koordinering af arbejdet hendes underordnede strukturer.

I forhold til de distriktsmyndighederne, medlemmer af District præfekturet er et mellemled mellem Moskva regering og ledelse af disse administrative enheder. I denne præfekturet er en repræsentant for bystyret af hensyn til sin tildelte beløb og udfører statslig kontrol med aktiviteterne i ledelse og kommercielle enheder, der opererer inden for amtet. Det giver forvaltningsområder i Nord-Eastern District of Moscow, som er sammensat af 17 distrikter.

På præfekturet betroet et stort ansvar, og dets aktivitet er:

  • fører tilsyn med arbejdet i de distriktet forvaltningsområder og underordnede hendes statsejede virksomheder og institutioner;
  • Det modtager og fordeler de tildelte midler fra statens budget i byen til gavn for amtet.

Omfanget og muligheder for præfekturet er meget høj. De adskiller sig fra de regionale myndigheder beføjelser store mængder og kapaciteter. Det er de lokale myndigheder, organisering, overvågning og håndhævelse opgaver.

Aktiviteter præfekturet dækker alle livets i distriktet.

Nogle begivenheder i livet af distriktet, hvor medlemmer af hans administration var involveret

I hovedstaden, er nu under diskussion og implementering af boligrenovering programmer. Organiserede samfund møder med distriktet administration til at gennemføre forklarende arbejde og afgør alle spørgsmål om deltagelse.

I maj blev der holdt et møde mellem repræsentanter for myndighederne, med en befolkning Babushkinskiy distrikt. På indbyggerne i de spørgsmål i forbindelse med renovering af boliger i de fem-etagers huse, blev udtømmende svar givet.

I samme måned i sviblovo holdt han et møde med beboerne i præfekten på detaljerne i renovering af boligmassen. Alle udtømmende oplysninger blev modtaget spørgsmål.

SVAO ledelsen ikke holde sig væk fra de betydningsfulde begivenheder, der finder sted i området for åndelige liv i bydelen. Patriark Kirill har indviet det nybyggede katedral, dedikeret til den elskede Christian St. Seraphim af Sarov. Det blev bygget i det nordlige Medvedkovo henhold til programmet for opførelsen af ortodokse kirker i hovedstaden.

Templet blev grundlagt i 2005. Den arkitektoniske beslutning er truffet i stil med russisk kirkearkitektur af det XVI århundrede. Ved indvielsen af nuværende præfekt af nordøstlige kvarter i Moskva V. Yu. Vinogradov.

I maj programmets gårde forbedring startede i distriktet. Præfekten sagde behovet for at udføre alt det arbejde som planlagt, uanset eventuelle negative ændringer i vejret.

Fremskridt på gennemførelsen af programmet eftersyn

Uanset start renovering programmet i fuld sving værker på eftersyn af fem-etagers bygninger.

På dette stadium af reparationsarbejde udført som en kommerciel bygning management, og stat -financed institutioner. Det sparer penge afsat finansieringsstrukturer til reparation.

I husene indgår i renoveringen programmet bliver også en overhaling for at holde dem i en tilstand, der er egnet til at leve.

Om renovering af boliger i det nordøstlige

County beboere med en stor interesse for programmet af boliger renovering. De diskuterer det i små cirkler, samt stille spørgsmål til medarbejdere i præfekturet. For en forklaring af de informationscentre blev åbnet for populationen af alle nye spørgsmål.

Præfekt i den nordøstlige District of Moscow Vinogradov, under et møde med beboerne rapporteret, at se en liste over huse skal rives ned, de henvender sig til de fagfolk, der arbejder i disse strukturer.

Informationskontorer acceptere borgere 6 dage om ugen på det mest bekvemme tid til at besøge. Fridag - søndag.

seværdigheder

Alle områder af nordøstlige administrative distrikt i Moskva rige historiske monumenter og steder, hvor de boede og arbejdede forfattere og videnskabsmænd. Der er en masse enestående arkitektur i de gamle kirker, der vidner om talent af førerne af de seneste århundreder. Internationalt anerkendte udstillinger og teatre tiltrække en endeløs strøm af russiske og udenlandske turister.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.