SundhedPræparater

Hjælp med sygdomme i maven - tabletter "Omez"

Ganske ofte med mavesår eller andre sygdomme forbundet med dette organ, læger ordinere stoffet "Omez". Dens sammensætning er ganske enkel. Den vigtigste og aktive ingrediens i det - det er omeprazol. I dag, kan denne form af lægemidlet variere. Efter frigivet kapsel, pulver, overtrukne tabletter.

Beskrivelse "Omez" i aktion

Lægemidlet, at komme ind i organismen, vil i høj grad forsinke overdreven syresekretion i maven. Denne effekt opnås hurtigt - bogstaveligt talt i en halv time - en time efter pillen blev taget. Det tilstrækkeligt gang daglig brug af lægemidlet og syresekretion undertrykkes på hele dagen og natten. Dette er et effektivt middel til at hjælpe opretholde en normal pH-niveau i løbet af 17 timer fra 12 patienter med ulcus duodenum.

"Omez" piller. Indikationer og kontraindikationer

Læge ordinerer et lægemiddel som behandling af følgende sygdomme:

 • mavesår sygdom (og 12 sår på tolvfingertarmen, og gastrisk);
 • tilstand, hvor der er en hypersekretion af mavesyre (GI ulcus stress natur, Zollinger-Ellison-syndrom, systemisk mastocytose typen, polyendocrine adenomatosis);
 • NSAID gastropathy.

I nogle tilfælde tabletten "Omez" tage som et supplerende redskab i kombinationsterapien. Det er ofte ordineres til forebyggelse af recidiv.

Blandt de kontraindikationer for stoffet indikerer overfølsomhed over for sammensætningen, samt børnenes alder. Ingen grund til at bruge piller til gravide og ammende mødre. Under en læges tilsyn og med forsigtighed "Omez" kan du drikke for patienter, der lider af nyresvigt og leverproblemer.

bivirkninger

Der er en række af handlinger, der er en konsekvens af at modtage "Omez" stof. De manifesterer i forskellige systemer i kroppen.

Således fordøjelsessystemet er i stand til at reagere på forstoppelse eller diarré på piller. Du kan opleve mavesmerter, oppustethed og nogle gange endda opkastning. I nogle tilfælde en overtrædelse af smagsoplevelser. For nogle patienter udviklede stomatitis.

Bloddannende organer reagerer leukopeni, agranulocytose og trombocytopeni at modtage lægemidlet. Nervesystem bivirkninger viser kun, hvis patienten har en fysisk sygdom. Så er der:

 • depression;
 • svimmelhed;
 • Overdreven excitation;
 • hovedpine.

Muskelsmerter og ledsmerter optræder på den del af det muskuloskeletale system af kroppen. Meget sjældent, men der er bivirkninger på huden. Dette udslæt og alopeci og kløe. Blandt de allergiske reaktioner forekommer urticaria, hævelse eller anafylaktisk shock.

Der er også bivirkninger ved lægemidlet såsom en overtrædelse af visuelle evner, almen utilpashed, og kraftig svedafsondring.

dosering

Tabletter "Omez" altid tage meget tidligt om morgenen med et glas vand. Du behøver ikke at tygge.

Ved en mavesår patienter udskrives anvendelse af 20 mg af lægemidlet pr. Behandling med op til 8 uger. I tilfælde af den akutte form af sygdommen er stigende dosis præcis 2 gange. Det er værd at bemærke, at i de Zollinger-Addison "Omez" piller ordineret til 60 mg per dag. Til patienter med lever- og nyreproblemer lægemiddeldosering justeres individuelt afhængig af patientens tilstand. Om ønsket, for at forhindre forekomst af tilbagefald gang dagligt tage kun 10 mg per dag.

I tilfælde af overdosering nødvendigvis forekomme følgende karakter symptomer:

 1. døsighed;
 2. takykardi;
 3. syn bliver sløret;
 4. arytmi forekommer;
 5. bevidsthed bliver forvirret.

I dette tilfælde den foreskrevne behandling, efter symptomer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.