Hjem og familieKæledyr

En sådan anderledes og usædvanlige Tetra (fisk)

Tetra - fisk, der tilhører slægten tetras. Hjem til disse små fisk er Sydamerika. I naturen lever de i de reneste floder, der er rige på ilt. Tetra foder (fisk) af insekter og larver af forskellige bløde og sarte dele af alger.

Disse fisk er selskabelig, hvilket er grunden til de ikke kan opfylde alene. Tetra akvariefisk kan heller ikke leve alene, det nødvendigvis behøver virksomheden. Akvariet bør plantes med planter og dekorative drivtømmer, og så vil han helt sikkert nyde dine fisk.

Tetra (fisk) og deres sorter

Der er flere dusin arter af tetra fisk, blandt hvilke den mest populære akvarium indbygger er Amanda. Denne art blev opdaget i den centrale del af Amazonas. Amanda - fisk meget lille i størrelse med blødt og pastel farver. Denne fisk kan holdes i selskab med havkat eller andre fredelige akvariefisk, såsom koelurihtisami, som har en behagelig og harmonisk farve. Men disse fisk er problematisk nok til at holde hjemme.

Her for eksempel, citron tetra er en ideel mulighed for et hjem akvarium, det er helt uhøjtidelige og meget fredeligt.

Det skal bemærkes, at Tetra (fisk) primært uhøjtidelige, og er meget populær på grund af sin krati. Af fisk ovenfor viste kan hægtes "krasnorotuyu 'tetra (Rummy-næse tetra) med en lys farve og kontrast, samt safir Tetra.

Ofte i hjemmet akvarier kan opfylde sådanne vidunderlige fisk som tetraer glas. Dette navn er afledt gennem et transparent legeme, desuden på halen af fisken har en kontrasterende rød plet.

Alle former for fisk, der er blevet nævnt ovenfor, er det absolut altædende. De kan fodres som et levende, så tør og frosne fødevarer, og vil ikke have noget imod fest på vegetabilske fødevarer. Ikke desto mindre foder til fisk bør Tetra vælges med omhu osboy.

Rød-tetra nødvendigt at fodre levende eller vegetabilske fødevarer, kan undertiden bruges i kost og kunstige erstatninger.

Tetra snigende absolut spise noget mad, du giver dem. Utvivlsomt, er mere præference til glas fisk levende foder - bloodworm, Daft, tubifex, men også på det tørre fødevarer vil aldrig give op. Det er værd at huske, at Tetras fodring kun tørfoder ikke anbefales, som i dette tilfælde er fiskene meget dårligt udviklet og vokse. Samt fodring, kan de glæde sig i små insekter eller larver.

Tetra von Rio spiser alle slags som en levende og tørfoder, vigtigst af alt, sikre, at fødevaren ikke var for stor.

Temp spejl bør fodres i små krebsdyr, små insekter og overfladevand, samt hakket Tubifex.

Diamond Tetra at fodre meget varieret og rigelig. Hendes kost bør være fremherskende levende foder, og kun lejlighedsvis kan være fodret dyrefoder.

Tetra-lanterne fodret lille og solid mad - Daft, hakket tubifex, grindalem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.