HjemlighedMøbler

Efter hvilke kriterier, du har brug for at vælge en seng med skuffer?

Du har en lille soveværelse? Ingen steder at fastlægge sengetøj, strømper og små ting? Så anbefaler vi, at du køber en seng med skuffer. Denne møbel for at spare plads i rummet og vil bidrage til at løse problemet med opbevaring af ting. Men hvordan man kan vælge blandt en sådan mangfoldighed af seng typer og modeller? Dette vil blive diskuteret nedenfor.

design funktioner

Først skal du forstå, hvad en seng med skuffer. Liste over de grundlæggende strukturelle elementer:

1. Tying (støtte, side-bar, tilbage). Til fremstilling af denne type af sengen omsnøring anvendes spånplader. Overfladen materiale kan males i alle farver. Sammensatte ark ved hjælp minifiksov, SCREW og dyvler. Alle disse skruer er pålidelige og holdbare.

2. Den indre ramme. Dette er navnet på sengen, hvor madrassen er placeret. Derudover rammen fungerer som hovedelementet i stivhed i strukturen. Det lagde skuffer til opbevaring af tøj, linned og forskellige ting. Rammen er lavet af spånplader med større styrke.

3. Kasser. Legemet og bunden af skufferne er lavet af lamineret spånplade. Arkene samles skrue. Som for facader skuffer, så de er som regel lavet af to-lags spånplade. Håndtagene kan være forskellige - fra konventionel aluminium til træ udskæringer.

Hvad skal man kigge efter, når de vælger en seng med skuffer?

Så du gik til den nærmeste møbelforretning. Din opgave - at vælge klogt for sig selv med skuffer seng. Billeder og beskrivelser af nogle modeller, såvel som anbefalingerne fra eksperter til at hjælpe dig med at håndtere denne opgave.

Valg af sengen af denne art bør være baseret på følgende punkter:

  • Antallet af kasser og deres placering. I en enkelt model, kan de være 1 eller 2 dobbeltsenge er udstyret med 3-4 skuffer og mere. Produktionsvirksomheder har forskellige bokse. I nogle modeller, de har ret, den anden til venstre. Især populær med store familier og ejere af små lejligheder har en høj seng med skuffer, som ligger under og over.
  • Disposition af soveværelserne. Inden vi går til den butik, du har brug for at sørge for, at den tilgængelige plads vil være nok til at trække skuffen ud. Definer "med det blotte øje" er ikke nødvendig. Det er bedre at tage målinger med specielle enheder. I beskrivelsen af hvert leje model angiver dens parametre (højde, bredde og længde). Derfor vil du være i stand til at sammenligne de data opnået under målingerne med de dimensioner, du kunne lide sengen.
  • Hvis dit soveværelse er meget lille, så bliver du nødt til at annullere købet af standardmodellen størrelse. Bemærk på sengen med skuffer eller en mindre struktur med et lille antal sager. Der er en anden mulighed for en lille soveværelse. Denne seng med løftemekanisme. I dette tilfælde vil vasketøjet boksen ikke blive nomineret. Det er placeret direkte under sengen, som nemt kan rejses og udvidet.

Vi håber, at de oplysninger, givet udtryk for ovenfor, vil være nyttige for dig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.