ModeTøj

Udsøgt smag eller grå kjole, hvad de skal bære?

Til dato er det grå er alsidigt for enhver pige, fordi dens største fordel - det er en mulighed for at fremhæve alle dine formularer eller omvendt skjule fejlene i din figur, hvis nogen. Dette er dog i høj grad afhænger af den stil, klippe og klæde din kompatibilitet sammen med andre emner af hele sættet. Det er derfor, det er så vigtigt at kende svaret på et spørgsmål, en grå kjole, hvad de skal bære.

Gamma grå omfatter et stort antal forskellige farver, hvilket igen har en rolle i at holde din stil og hjælpe dig med at oprette en mindeværdig, unikke og utrolige billede. Men mange moderne kvinder forsøge at undgå grå, forstår bare ikke hvorfor. Faktisk, takket være den universelle, den let kan kombineres som med rolige og neutrale toner, og med lyse og farverige nuancer. Men ikke alle ved, hvordan man gør det, måske det er derfor Gray kan ses kun af en kvinde, der virkelig forstår den mode og stil.

Således bør enhver kvinde ikke kun vide, hvordan at afhente dekorationer til kjolen, men en kjole passer hende bedst. Derfor bør kvinder med kurvede bedst at give fortrinsret til grå-brun farve, fordi det blander perfekt med de mørke toner, og det hjælper skjule skønhedsfejl tal eller give det udseende af "pull" af kroppen, hvilket i høj grad reducerer din vægt visuelt.

Også, mørkegrå farve sagtens kan kombineres med neutrale toner lige godt som en rød, Scarlet, og endda lilla. Hvis du har en grå kjole, hvad de skal bære, at du desværre ikke kender, bare sætter det under pistacie sko eller smaragd farve, fortynding sort smykker store. Og pludselig er vi ikke taler om, hvordan man vælger skoene til den kjole, det vigtigste er at foreneligheden af farver, og grå i denne henseende - win-win-situation, fordi med dem endnu gule farve vil se smart og elegant.

I dag er unge mennesker foretrækker lys grå farve, fordi det er almindeligt brugt af verdensberømte designere i de nyeste kollektioner. Hertil kommer, at denne skygge går godt med pink, der er så glad for piger. Går på arbejde, kan du bære en simpel grå kjole, på toppen af, som er en lys rosa trøje. Det er det! Og der er ingen hemmeligheder i det grå kjole, hvad de skal bære - ikke sådan et stort problem.

Hvis du foretrækker en grå eller perle grå nuance, så er du perfekt kombination med de kolde toner, såsom blå og sølv, hvilket er et par nuancer lysere end den grå.

Opsummering, grå kjole, hvad de skal bære?

Nøglen til at løse dette problem ligger i svaret på spørgsmålet om samme farve dit grå kjole. Så for eksempel, at de mørke toner af grå er ideelle smarte sandaler og sko sorte høje hæle eller stiletter. Som for tilbehør, er det bedst at vælge platin eller sølv smykker, der er en anelse fortynde dit kit. Stilen i hvilket gjorde tilbehør, bør kombineres med din måde at fremhæve din individualitet, ikke at belaste dig med sin "fornuft". Så bare dekoration egnet til sådan et kit er bedst.

Hvis din kjole perle farve, så vil det se harmoniske sko guld eller sølv. Tilbehør skal være så enkelt som muligt, uden nogen sten, lavet af sølv eller hvidguld.

Husk også, at enhver grå kjole kan "fortyndes" ikke kun tilbehør, men også et bælte eller taske. Og du uimodståelig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.