Hjem og familieBørn

Kan jeg drikker hyben ammer?

Traditionel medicin har altid været en stærk og pålidelig enhver moderne medicin, især for gravide kvinder eller ammende mødre. Nu, mange læger anbefaler drikke te og tinkturer, som omfatter vilde roser, mens du ammer. Dette produkt vil hjælpe i kampen mod skadelige bakterier og bidrage til en forbedring af ikke kun mødre, men også barnet.

Om dogrose

I virkeligheden er der en hel del mennesker, der ville argumentere med, at den vilde rose er et nyttigt element for menneskers sundhed. Som det er kendt, det repræsenterer en smuk buske, der i det tidlige efterår dækket frugter lyse skarlagen farve. De er rige på kemisk sammensætning, hvis enkeltheder er beskrevet nedenfor.

Navnet på hunden rejste sig skyldtes en lille stikkende torne på grene busk. På grund af en række nyttige egenskaber, anses det for at være et effektivt lægemiddel i sektoren for traditionel medicin. Det er grunden til, at kvinder ofte spekulerer på, om det er muligt ved fodring drikke te og tinkturer fra hofterne, og hvordan det vil påvirke barnet.

kemiske sammensætning

Hyben amning er meget nyttig på grund af den modne frugt indeholder nyttige organismer mor og barn materiale:

 • vitamin C, B, E og andre;
 • caroten;
 • æblesyre og citronsyre;
 • flygtige;
 • riboflavin;
 • mikro og makro;
 • tanniner.

Fordele ved amning

Rich kemiske sammensætning gør det muligt at sikre, at den menneskelige krop en enorm mængde af vitaminer og vigtige mineraler. Så når det spørgsmålet, er det muligt at hyben bouillon med amning spise hver dag, er svaret umiddelbart klart.

Især nyttigt er suppen efter lider en alvorlig sygdom hos nyfødte barns mor. Efter alt, er de stadig i lang tid behandlet sygdommen associeret med urinvejene, og nerve- og fordøjelsessystemet. Derudover kan hyben helbrede blodmangel, unormal galdeblæren og etablere hjertet.

Forberedelser foretaget på baggrund af dette produkt hjælp:

 • at normalisere kolesteroltallet hos moderen;
 • beskæftige sig med blødende tandkød;
 • styrke immunsystemet;
 • imødegåelse af eventuelle inflammatoriske processer;
 • forbedre stofskiftet;
 • kæmpe forskellige vira;
 • Kvinder rense kroppen af toksiner.

Alt dette og mere positiv effekt på sundheden hos enhver person helt, og især - til en kvinde ammer eller under graviditeten.

Kan jeg drikker, mens du ammer

Nogle mødre spørger sig, om det er muligt hyben amning spise regelmæssigt, eller det er bedre ikke at skabe en klar tidsplan og drikker det til enhver tid. Som vi har forstået, kan drikke infusioner af ammende mødre være, men i hvilke mængder og på hvilket tidspunkt - det er et personligt anliggende for hver mor.

Ud over at styrke immunforsvaret, og sundhed af organismen, at hyben også i stand væsentlig forbedring amning og hjælpe sine adstringerende egenskaber i behandlingen af diarré og løs afføring som for mor og barn.

Den mest almindelige redskab til at øge laktation blev Buryat te, som består af en meget stærk afkog af hyben, og varm mælk. Denne husråd er ganske effektiv, og i dag er i stor efterspørgsel på grund af den hurtige indsats og minimal økonomisk satsning. Man behøver kun en halv time før fodring at drikke et glas af denne te, og mælk begynder at flyde meget hurtigere.

Vanddrivende egenskaber er garanteret at støtte Bush i en normal tilstand af vand-saltbalance, hvilket gør bouillon hjælpe befri kroppen af hævelser. Om udvikling af mælken bør ikke bekymre, da det vand, der kræves for at producere det, er altid i kroppen.

Sådan bruger

Fysiologisk selv mælk ophobning proces er direkte forbundet med virkningen af hormoner i moderens krop. Hormoner, såsom prolactin og oxytocin, specifikt at bestemme mængden af mælk til nyfødte.

Faktisk kan du bruge ikke kun infusion af hyben under amning. Derudover har den også et par lækre og sunde opskrifter:

 1. Tea. Brew briar ganske enkelt at forbedre amning. For at gøre dette, tage en færdig samling, som sælges i ethvert apotek. Det første skridt du skal koge vandet i vaskes grundigt med en termokande at sætte frugterne og hæld kogende vand. Brug den som en te tilladt under hele dagen. Han havde ikke blot bidrage til hurtigere ankomsten af mælk, men også blive en forebyggende foranstaltning for forkølelse, at sygepleje mor i denne periode af livet er ikke nødvendig.
 2. Sirup. Udover tinkturer og te god amning hjælper sirup, som er bevaret gennem alle de næringsstoffer, og samtidig øger komforten i receptionen. Det kan også købes i mange apoteker til en lille pris.

Kontraindikationer

Hyben amning kan kun spise mor, barn drikker det ikke er ønskeligt. Som det er kendt, har det diuretiske egenskaber og er i stand til at vaske kroppen af de nyfødte anvendelige elementer.

Desuden kan frugterne let forårsage allergiske reaktioner. Derfor bør amning mor være meget omhyggelig med at bruge bouillon.

Det er strengt forbudt at bruge hyben til følgende sygdomme:

 • tendens til forstoppelse;
 • ulcera;
 • hypotension (afkog sænker blodtryk) og hypertension (tryksætter infusion);
 • gastritis;
 • sygdomme i det cardiovaskulære system (bør anvendes med forsigtighed).

I så fald, hvis en ammende mor har mindst én af følgende lidelser, dette faktum er nødvendigt at overveje, før du drikker suppen. Og hvis der ikke observeres ingen af disse betingelser, der i sig selv er ikke i stand til at hyben skade kroppen.

Indvirkning på barnet

Så om virkningerne af vilde rose i moderens krop er allerede blevet sagt en masse, og nu bør være at beskæftige sig med konsekvenserne for barnets krop. Dette giver endnu en gang et svar på spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at drikke hyben amning barn.

Den knægt kan let forekomme allergiske over for C-vitamin, fordi hans omdømme er slet ikke troværdige mennesker. Selv om nogle børn bære det simpelt nok, så det ikke forårsager angst i forældrene. Men selv hvis de giver barnet bouillon, er det nødvendigt at være opmærksom på de mindste dele, som forbrug i store mængder, hvilket for en voksen ville være normen, kan føre til en dårlig mave, og en lille, men ikke stærk krop.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.