HjemlighedVærktøj og udstyr

Installer foldedøre - er udstyret med en trin for trin beskrivelse og anmeldelser

I byerne lejligheder er ikke så meget plads. Dette gælder især for boliger, genopbygget i sovjettiden. I sådanne lejligheder er udstyrede med hængslede indvendige døre. Ulempen er, at for deres opdagelse kræver en vis plads. Tja, når en masse steder, men hvad de skal gøre, når hver eneste kvadratmeter på kontoen? Løs manglen plads problemet, kan du installere en dør-harmonika. Der er en moderne løsning, der i væsentlig grad vil spare plads i lejligheden. Det er værd at bemærke, at dette ikke bare er en dør mellem værelser. Mange modeller ser så imponerende, at er blevet vigtige design komponenter. Disse designs fremstilles af forskellige materialer. Producenter af disse løsninger supplerer rækken af lynlåse, og alt, hvad du har brug for at installere dør-harmonika.

funktion

Dette design er et system bestående af flere lodrette lameller installeret. Sidstnævnte er forbundet til hele lærredet med hjælp af løkker. Visuelt, denne dør ligner bølgepap skodder.

Når døren er åben, er de afgørende elementer (lameller) dannet som pelsen på en harmonika. Bevægelser og de lameller af dørfløjen var så glat og alle elementer er parallelle, særlige dele-synchronizers anvendes i byggeriet. Mekanismen blev fikseret i en bestemt position, er systemet udstyret med en speciel låsende flag.

Som for design, installation af foldedøre egnede ikke til ethvert interiør. Men hvis du vælger den rigtige model, kan rummet få unikke funktioner.

Hvad der er behov for installation? materialer

De fleste fabrikanter samle deres produkter med den nødvendige sæt af skruer og komponenter. Bedre og dyrere løsninger har et par ekstra guider, hvorved det bliver muligt at installere foldedøre i brede åbninger. Med hensyn til de nødvendige materialer, du har brug for at købe noget, der vil være behov for i løbet af forberedelsen af åbningen. Det hele tvær- og trim, der passer til. Det er vigtigt, at materialet har en tykkelse på mindst 15 mm. Han let bære vægten af døren struktur og alle operativsystemer belastninger.

instrumenter

Til montagearbejdet nødvendig slagboremaskine eller borehammer, måleinstrumenter, lod med det niveau, nedstryger, Område, bispehue boks, skum. Sidstnævnte vil tage et par flasker. Det er ønskeligt, at det er af passende kvalitet.

Madlavning døråbning

Montering af indvendige døre-harmonikaer er meget muligt, og i en eksisterende døråbning umiddelbart inden for døren kassen. Men på denne måde vil reducere sin bredde. Meget bedre til afviklingen af den gamle dør helt og fjern opløsningen under boksen til jorden. Yderligere målinger udføres og kontrolleres mod nominelle dimensioner døre og antallet af elementer i dem. Denne liste er absolut der i vejledningen til installation. Når forsoning er vigtigt at huske på størrelse med bredden af sprosserne. Så du kan finde ud af, om du har brug for at udvide åbningen eller omvendt, for at reducere dens størrelse ved hjælp af skum og sprosser. Den sidste snit på en sådan måde, at resultatet er en kasse uden en tærskel. Den øvre del er fastgjort til de øvre endedele af den lodrette kant på sprosserne. Så designet er fastgjort med skruer.

Efter fremstilling af kassedelen er indsat i åbningen, og ved hjælp af træ barer og kiler og forskellige substrater sikret. For at indstille boksen mere pålideligt hente et par barer i en bredde svarende til hullet. Disse afstandsstykker monteres i toppen, i midten af kassen, og i bunden. Dette gøres for at forhindre deformation af sprosserne under installationen. Efterbehandling paneler til fastgørelse til bunden af væggen ankerbolte anvendte længder. Etablere tre på hver side og to på toppen.

Når ankeret sæt, start skummende mellemrum mellem væggen og foringen. Efter tørring kan skummet fortsætte til installationen af foldedøre. Deres egne hænder for at gøre det meget reel.

Montering styreskinner

For at beregne alt ret, bør du starte med installationen af styreelementer for byggeri, og andre fastgørelsesanordninger. Komplet dørsystem nødvendigvis har en profil, der er guide. Som anvist, bør først måle passende længde af profilet - det overskydende trimmes. Det er bedst at bruge denne skærekasse. Derefter skæres vil være så glat.

skære Også en vejledning til montering af blinde element dør og parring sidehåndtag. Endvidere alle målinger igen kontrolleres, men at gøre det, at sætte Profil - montere den endnu. I det forborede styrehuller til skruerne. I toppen af skinnen huller gør hver 5-7 millimeter. På den side medlemmerne - hver 15-20 centimeter. Hvis guiden er monteret ved hjælp af særlige nitter, klemmer, derefter straks fortsætte med at installere dem på omkredsen af åbningen. Ofte, tilsvarende elementer anvendt til den øvre del og profilen. På den anden side, hvor der vil være en rille og lås, brugte klip af mindre størrelser.

Den øvre skinne er monteret således, at de skruer ikke var rasplozhen mere end 5-7 centimeter fra hinanden. På siderne nok 4 eller 5 klip jævnt over toppen.

Montering af bladet, monteringsclips

Hver strimmel, som vil bestå af stof, skåret, så de er lig med hinanden og var ligesom på højden af mellemrummet. Installation instruktion foldedøre anbefaler at overveje lager til en rulle, der indføres i den øvre føring. Den nedre del skal have en ventilation rum ikke større end 10 millimeter. I enkle tilfælde af plaststrimlen er forbundet via riller eller afstandsstykker. De to dele forskydes og forbinder kanterne, og derefter et element strækker sig langs den anden. Dørene til MDF baner er forbundet til hinanden af aksen som igen særlig ført gennem øjer på hver bane medlem.

Når stoffet er indsamlet, er det nødvendigt for at installere produktet hardware, samt videoer. Alt skal ske i nøje overensstemmelse med producentens anbefalinger.

Processen med endelige samling, befæstelseselementer

Tilbage er kun at sætte en folde indvendige døre harmonika. Installation dine egne hænder indebærer threading ruller i profilen-skinne. Når alt er indsat i stedet, er konstruktion foldet og placeret i den centrale del af profilet. Det er lettere at udføre fastsættelse føringsprofilet i døråbningen.

Hvis der anvendes de skruer klip, mens skinnen simpelthen snap på dem. Hvis det er nødvendigt for komplet snapping-hammer bruges. Hvis klippet ikke leveres, bruge selvskærende skruer. De første profil fastgjort omkring kanterne, og derefter langs hele sin længde.

Endvidere er en fast lateral struktur og profiler. Så fastgør den døde del af nettet til profilen. På dette punkt, anbefales det at teste, hvor let døren går, og hvor tæt det støder op til det andet ben medlem.

Hvis stoffet har en jævn kørsel og passer godt, så kan du gå videre til håndtaget forsamling. Når døren er lukket, trin for trin installation af døre-harmonikaer anvisninger anbefale at markere det punkt, hvor den bageste del af slottet. Den yderligere boltet lås med en magnet.

testamenterede etape

Når alt er forsvarligt fastgjort og test har vist, at det virker, gå videre til installationen af tarme langs omkredsen af dørkarmen. Du skal installere dem på begge sider. Nedstryger skåret for meget, således længden begrænsende. Disse produkter er fastgjort på en væske eller en stolpe. I denne installation er helt færdig. Nu kan du opleve alle fordelene ved at installere døre-harmonikaer. Pris lav design (fra 2200 rubler), og effekten af at sætte håndgribelige. Umiddelbart kan du se, hvordan denne dør sparer værdifuld plads.

Så vi regnet ud, hvordan til selvstændigt gør installationen af døre som "harmonika".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.