Selv-dyrkningPsykologi

Hvordan man ikke at være bange for at kæmpe? Måder at overvinde din frygt

Umiddelbart er det underforstået, at frygt er intet forkasteligt. Dette er helt normalt følelse, som er særegen for enhver person. Derfor bør det ikke skamme. Vigtigst er det, ikke bare komme ind i en kamp. Det er værd at begynde at forsøge at undgå det med alle midler. Og ikke antage, at i dette tilfælde vil du passere for en kujon. Den første er at tage vare på deres helbred, og ikke en andens mening. Men hvis flugt er umulig, er det nødvendigt at finde en løsning på spørgsmålet om, hvordan man ikke skal være bange for at kæmpe.

Først og fremmest er det nødvendigt at foretage en tilstrækkelig vurdering al den nuværende situation: hvor mange modstandere, hvad deres data. Hvis kræfterne er ulige, så kampen vil højst sandsynligt ikke være: du bare prøve at slå. I dette tilfælde, kan du prøve at løbe væk eller tilkalde hjælp. Den skal udtrykke sig med utilstrækkelig hånd: du kan svinge armene, hoppe, råbe, osv I dette tilfælde er sandsynligheden for, at fjenden med, øger. Desuden kan du få folks opmærksomhed. Og det er det, du har brug for.

Det er usandsynligt, at nogen viser sig at ikke være bange for at kæmpe. Men det vigtigste er, at frygt er kun i begyndelsen. Over tid, selvtillid stærkt forøget. Og det er ikke bare en kamp. Dybest set, folk frygtede det var, hvad han gjorde for sjældent eller aldrig gjorde. For at løse spørgsmålet om, hvordan man ikke skal være bange for at kæmpe, er det nødvendigt at tilmelde sig nogle sportsgrene afsnit. For eksempel i afsnittet thailandske boksning eller kickboxing. I dette tilfælde kan ved hjælp af sparring øge tilliden til deres evner. Og jo større tillid vil svagere være frygten for kampen.

Hvis det er muligt at tilmelde sig sektionen sport der, kan du købe en par boksehandsker og at søge hjælp fra en ven, der vil fungere som sparringspartner. Og hvis det ikke virker, kan du altid finde nogen, der ønsker at kæmpe, og øge deres tillid ved at bruge det. Det er muligt at aftale på forhånd, at kampen vil finde sted i handsker. Efterfølgende når spørgsmålet om, hvordan man ikke skal være bange for at kæmpe, der vil blive næsten løst, vil behovet for handsker forsvinde.

Hvis sagen allerede er kommet op at slås, bør du ikke skynde og slå først. Lad det vil gøre din modstander. Under slaget skal bruge al deres styrke og til at huske de mest ubehagelige øjeblikke, som du nogensinde har fundet sted. De kan forårsage aggression, hvor frygten forsvinder af sig selv. Husk, at beskæftige sig med spørgsmålet om, hvordan man ikke skal være bange for at kæmpe, bør du glemme alt om eksistensen af ikke blot frygten han og andre. Det skal være let at synke på fjenden med al sin vrede, med al den iver og aggression.

Hvis du konstant får at vide sig selv, "Jeg er bange for at kæmpe," at et positivt resultat ikke kan håbe. du nødt til at forlade så hurtigt som muligt med denne sætning, da det kan reducere tillid til deres evner og muligheder. En kamp kræver fuld kontrol og høj selvtillid. Derfor kan kampen med deres komplekser, og så intet skræmme dig!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.