ComputereNotebooks

Instruktioner: hvordan man tænde tastaturets baggrundslys på en Asus bærbar

De fleste ældre modeller af bærbare computere indeholder ikke en tastaturets baggrundslys, og det er sandsynligvis den største ulempe ved producenterne, fordi i nat på en bærbar computer er bare ikke muligt fuldt ud at betjene. I øjeblikket er tastaturet begyndte at installere belysning i de nye modeller, men ikke mange mennesker var i stand til at finde ud af at tænde baggrundslyset på tastaturet, så i dag vil det være præcis det. Selvfølgelig, uden tvivl, kan man sige, at det oplyste tastatur er en meget bekvem mulighed, fordi selv i mørke kan du arbejde effektivt på din enhed.

lederskab

Hvis du er på udkig efter en løsning, hvordan du slår tastaturets baggrundslys på en Asus bærbar, læse vejledningen omhyggeligt, som vi nu præsenterer. For sikker på du ved, hvor tastaturet er en speciel knappen «Fn», men måske du ikke ved, hvad det er for. Denne nøgle kan tilskrives den yderligere type, men for at aktivere eller deaktivere tastaturets baggrundslys på din enhed, kan du bruge det. Faktisk på alle modeller af bærbare computere med denne nøgle vil du være godt at se tasterne selv i mørke, så hvis du stadig ikke fungerer baggrundsbelyst tastatur (laptop Asus, for eksempel), så skal du stifte bekendtskab med de andre foreslåede muligheder for at løse dette problem som vil blive beskrevet nedenfor.

særlige kombinationer

For at løse problemet, skal du vælge den rette kombination af taster på tastaturet, hvis den ekstra knappen «Fn» ikke virkede. Ponazhimat nødt til at prøve alle knapperne fra den øverste række, der starter med «F1» og slutter «F12». For hver ekstra nøgle vil du se en vis værdi, for eksempel ved hjælp af disse parametre, kan du justere lydstyrken, justere lysstyrken på skærmen og foretage andre ændringer. Mest sandsynligt, vil ekstra belysning blive placeret i denne række. At lære at tænde tastaturets baggrundslys på en Asus bærbar, du helt sikkert brug for at eksperimentere. Det første, vi trykker på knappen «Fn», hvorefter begynde med henblik på at presse ekstra knapper. Pre du kan søge videre med layout ikon tastatur, men hvis en sådan indikation har du ikke lagt mærke til, så skal du prøve en eksperimentel måde.

yderligere funktioner

Det skal også huske på, at mens du beslutter dig om, hvordan du slår tastaturets baggrundslys på en Asus bærbar, kan du bruge andre muligheder, for eksempel skærmen slukket, eller overgangen til dvaletilstand. Til afskaffelse af disse operationer til at arbejde, skal du blot trykke på tastekombinationen igen og alt vil vende tilbage til deres pladser.

uden pointer

I nogle tilfælde kan det være, at billedet med tastaturet for ekstra taster simpelthen ikke og efter at have prøvet alle mulige indstillinger, du stadig ikke vil være i stand til at lære at tænde tastaturets baggrundslys på en Asus bærbar. Men hvis du ved præcis, hvad denne funktion på din enhed er, så skal du ikke give op og skal forsøge andre muligheder. Prøv "Fn" kombinationer plus "Space". Desuden kan den første nøgle testes i forbindelse med den "højre piletast eller på«F5». Hvis du ønsker at lære at tænde tastaturets baggrundslys (bærbar Asus), men det viste sig, at denne indstilling ikke er tilgængelig, skal du ikke fortvivle. Egne hænder til at skabe den nødvendige belysning kan være hvem som helst, selvfølgelig, vil du have det udenfor, men alle de samme taster du vil være i stand til at se perfekt. For at opnå et resultat, vil du nødt til at bruge en eller flere lysdioder. Også nødt adgang til USB-stikket. Du kan kun bruge én LED, men i dette tilfælde, vil dit lys ikke hjælpe at se hele tastaturet.

prikken over i'et

USB Power giver fem volt, og derfor er du nødt til at vælge den samme effekt og LED. Eller bare bruge en modstand. For eksempel, hvis du vælger en LED, som kræver strøm på 3,5 volt, vælg det derefter til 1,5 volt. Det er vigtigt at huske en ting mere. En LED kan ikke være nok, og i dette tilfælde er du nødt til at bruge flere. Dette kan gøres ved hjælp af en parallelforbindelse. Eksperter blev testet i praksis, kan det maksimale antal dataelementer være tilsluttet til en USB-udgang. I alt dette antal er lig med 25 dioder, så hvis du ønsker at forbinde 5, så du kan roligt gøre det. Hvis du ikke selv kan finde ud af at lave hånd-farvning, så er det nødvendigt at henvise til specialister, som er i stand til at producere endnu belysning inde i en notesbog, men disse tjenester vil koste dig meget dyrt. Selv i praksis forbindelsen er meget enkel og for udviklingen af en sådan funktion, du behøver ikke at bruge meget tid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.