HobbyHåndarbejde

Typer tyggegummi eger ordning. Strikning engelsk og hule elastikker

Hvordan håndteres kanten af strikket stof? Den mest populære løsning - tyggegummi. Afhængigt af valget af tråd tykkelse og koblingsmidler løkker, kan det være helt anderledes. Lad os se på, hvad er de forskellige former for gummiprodukter eger. Diagrammerne i denne artikel vil hjælpe let beherske de grundlæggende teknikker til at skabe de enkleste mønstre. Vær tålmodig og begynde at arbejde.

De vigtigste former for gummiprodukter eger

opnås korrugeret bane takket være afsløring rotation sløjfer. Overvej, hvordan du udfører, og hvad er de vigtigste former for tandkød (egerne på deres slips er en snap).

  1. Simple. Skiftevis provyazyvayutsya facial og vrang sløjfer på bagsiden - som vist.
  2. Grupperet. Princippet om operationen ligner den foregående. Men den vigtigste forskel er, at skifte mellem en sløjfe af samme type, for eksempel to ansigt og to vrang.
  3. Tværgående. I kluden kanter ikke er placeret i den vertikale retning og vandret. Det er ikke vekslen mellem forskellige loops og rækker.
  4. Engelsk. Teknologi forbedres ved brug af ornament i fm.
  5. Volumen. Dens funktion - i de særlige kendetegn ved performance stof på forsiden og bagsiden.
  6. Hollow. Bruges til færdigbehandling kanter af produktet og munden. Det kan være to-farvet på begge sider af stoffet på grund af de særlige forhold i forbindelse med gennemførelsen af avl.

Hvordan til at passe en simpel tyggegummi?

Meget ofte denne måde begynder eller slutter med næsten alle strikning. Typer gummi kan veksle med hinanden. Normalt enkle skifter til engelsk og omvendt (foto 1). For tilstrækkelig tæt strikning kan synes, at maleriet kun består af ansigtet hængsel. Og i virkeligheden, er det værd en lille strækning til siden, og vil virke vrang sløjfer. Lad os undersøge nærmere, hvordan du udfører de mest simple elastik, guidet kredsløb (foto 2). Skrive i egerne på et ulige antal loops, under hensyntagen til den samlede antal og kanten. Start med en række vrang sløjfer og afslutte det godt. Edge provyazyvayte kun i slutningen af serien, men i begyndelsen bare at fjerne nålen. Alternative ansigts sløjfer med vrang. Bagsiden er strikket i mønsteret. Andre typer af tandkød, eger forbundet som beskrevet, vil give noget anderledes i udseende sind ornamenter. Tjek nogle af dem, der starter med den enkleste.

Tværgående "fløjte"

Strikning kanyler tyggegummi på denne måde giver lidt forskellige resultater. Tværgående tyggegummi, generelt ikke bruges til dekoration, f.eks de nederste ærmer bluser eller jumpere. Oftest denne ornament strikke halstørklæder, hatte eller nederdele. Kør det endnu lettere end normalt tyggegummi. For at gøre dette, strik ansigt glat overflade er et lige antal rækker - to eller fire. Så skifter mønster på bagsiden. Tilsvarende strik antal rækker, som har bredde svarende til længden af banen. På den sidste prøve ansigts serie vil være inden for "bølge", som det skjulte nedenunder. Check strikning nødvendig efter den aktuelle ansigtet interval. Gør dette ved hjælp af en krog, der ikke var præget forneden. Dette mønster er meget enkel at udføre. Under drift bliver et ekstra kredsløb kræves. Det ser helt oprindelige produkt, som anvendes til fremstilling af tværgående elastisk, forbundet i to farver som skifter ved skift facial ornament på en ryg, og vice versa.

engelsk gum

Denne binding er meget populær, som i udseende ligesom de pæne elementer i de "købte" trøjer. Det andet karakteristiske træk ved den ornament - samme udseende som den forreste side af produktet, og på undersiden. Hvordan strikker engelske gum eger? Tag som grundlag princippet om gennemførelsen af den fælles parring. I drift en ekstra nakida, sammenføje dem over backstitches taget sløjfer. På bagsiden af nettet så denne kombination provyazyvaetsya facial sammen. Vrang elementer - er de samme som for forsiden. Der er nogle udformninger af den britiske tyggegummi, hvor arbejdet er forenklet. For eksempel kan du få en klinge til forsiden af det samme, men indefra, det vil være en anderledes bindende, uden fm. Andre sløjfer er strikket i mønsteret. Du kan arrangere produktet og andre dekorationsgenstande, der udfører dem i henhold til de beskrivelser eller skemaer.

Eraser "Zigzag"

Prøv at male ved hjælp af teknologi ligner strikke en simpel gummi (foto 3). At gøre ved at skrive antallet af loops multiplum af to (eksklusive kant). Udført på en tilsvarende måde og andre tilsvarende former for gummiprodukter eger. Blandt dem - en meget original bindende "Zigzag" (foto 4). Det samlede antal loops skal være delelig med tre. Bølgende tyggegummi opnås ved at flytte løkkerne skiftevis venstre og højre. Under henvisning til den foreslåede ordning, gøre arbejdet meget nemt (foto 5). Alt afhænger på den modsatte side af arket er strikket efter følgende skema: over vrang - vrang over ansigtet - facial. I så fald, hvis forskydningen er at udføre, og på den anden side vil mønstret være mere klar og zigzagger - ikke så langstrakt. Med denne metode er det mere hensigtsmæssigt provyazyvat i forreste række skiftevis fire til fem sløjfer. For at bestemme hvilken mønster vil passe mere til dit produkt, er du nødt til at udføre en lille prøve, og først derefter for det til at beregne det nødvendige antal loops.

Hvordan til at håndtere kant

Hvis du udfører produktet på færdige mønstre og derudover har billeder af modeller, kan vi ikke tænke på problemet med registreringen i slutningen af strikning. Når improvisation, alt er helt anderledes. Derfor er det nødvendigt at kende nogle hemmeligheder. Lad os tale om det vigtigste af dem - kombinationen af forskellig parring med hinanden. I overgangen fra ét mønster kan i væsentlig grad ændre tætheden. For eksempel et stof med broderi foran, "omdanne" i en stram elastik med den fjernede løkke, indsnævret med næsten en fjerdedel i bredden. Det kan være en omvendt situation, - at opnå en prøve med flere fletninger og væver brug større antal løkker end under normale tænder. Strikkepinde britisk tyggegummi, som regel udvider lærredet. Det betyder, at det er nødvendigt at udføre prøven for at skabe en smuk overgang til det elastiske bånd. En af de hyppigt anvendte muligheder for registrering kant er hul (dobbelt) tyggegummi.

Hvordan til at passe i de hule elastiske eger (foto 6)?

Hvad er det vigtigste element arbejde? Hvis man ser i virkeligheden viser det sig ikke helt relateret tyggegummi, og de to baner med en fælles base og den frie side af hinanden inde operation. Dial antallet af loops multiplum af to, og gøre den første række af typen konventionel gummi. Den anden og efterfølgende optælling som følger: strikke foran og fjerne undersiden, strækker tråden foran sig. Efter at have nået enden, du arrangerer kanten. Husk, at en perle sløjfe i starten af serien ikke provyazyvaetsya. Med denne pæn kant vender. Faktisk er en kombination af to strikkede stoffer. Med denne funktion kan du arrangere for eksempel baren på blusen er meget original. Strik på forsiden af garnet i samme farve, men på den forkerte side - den anden. Drej derefter hem hult ikke kun inden for, men også fra kanterne. I denne improviserede bælte kan vdet kuliske. Så ofte lavet ud af halsen og en hætte kant, især i børns produkter.

Især arbejdet på cirklen

På en anden måde, ville det ligne en dobbelt strikning tyggegummi når du er færdig med, for eksempel halsen. I dette tilfælde er det vigtigt ikke at blande rækkefølgen af handling. For at gøre dette, markeres stiften eller kontrasterende tråd engagerer sæderækker. Provyazyvaya første runde, gøre alt ansigts hængsel, og den anden, skiftevis, fjerne egeren. Da han nåede mærket, gå til den anden væg af tyggegummi og udføre en bageste række. Tråd, når du fjerner løkken opstart er altid i drift. Strikke den ønskede afstand (typisk 1,5-2 cm), lukke alle sløjferne efter tur - fronten, bagsiden, etc. Ved hjælp af egenskaberne for den hule tyggegummi, kan du ikke bare gøre ud kanten af produktet, men også specifikt at gøre indlæg til behandling af lommer og andre detaljer. Prøv f.eks at associere med denne teknologi er smal (4-5 cm), men lang (10-12 cm) web. Du laver en stor sag til din telefon. Som du kan se, kan de konventionelle designs anvendes på meget forskellige måder, at få praktiske og originale ting!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.