HobbyHåndarbejde

Sådan laver du en dekoration på halsen med sine hænder

Gør dig selv er altid rart og hjælpsomme. Efter alt, folk ikke blot nyde processen, men også bliver ejer af de unikke ting. Dette er specielt rart for kvinder, der gør smukke halskæder fra skrot. Det sparer også penge, og understreger det unikke billede.

En række ornamenter på halsen

Måske nogen kan synes vanskelige spørgsmål om, hvordan man laver den dekoration på halsen. I virkeligheden er dette ikke noget usædvanligt. Bare for en start skal du beslutte præcis, hvad de skal gøre.

Neck ornamenter kommer i mange former og stilarter. Den mest berømte - er perler og halskæder hængte der generelt ikke vil være svært for enhver kvinde, hvis hun er i stand til at holde nålen i hånden.

Det er interessant at se på suspension kæder, især hvis de begge udføres manuelt på et individuelt plan.

Selvfølgelig, den perfekte top - en halskæde af sten og perler. Dette er de festlige tilbehør og indsamle det er ikke hver faglært arbejder. Men at forsøge at gøre noget enklere ganske en kraft på hver. På denne måde, mode til dekoration let bosætte sig i en kasse enhver kvinde, der ikke er bange for at eksperimentere med formen og tekstur.

fremstillingsprocesser

Lav en smuk dekoration på halsen med sine hænder er ikke svært. De vigtigste ting - at vælge den rigtige teknik. Deres er flere.

Snor perler og perler - den enkleste og ældste af dem. Ved at vælge den rette farve og størrelse af den arbejdende materiale og begynde at skabe. Hvis du mestrer Bole kompleks vævning teknik, får man en virkelig udsøgte og unikke produkter.

Du kan oprette en strikket dekorationer på halsen med hæklenålen. Må ikke forveksle dem med tørklæde. Denne udsøgte tynde accenter, der supplerer billedet af damen, hvis hendes outfit tillader brug af relativt grov strik.

I de sidste par år, meget populær tekstil-farvning. De er skabt på baggrund af små flapper, der fungerer som selvstændige dekorative elementer eller dekoreret med store perler, ændre deres udseende.

For dem, der kender det grundlæggende i irsk blonder

Strikket dekoration på halsen med hænderne kan ske på grundlag af teknikken med irske kniplinger. Den er rig på en række forskellige former af blomster og blade, som derefter samlet i et enkelt stof. De samme elementer, giver det mening at bruge din egen.

For eksempel tager den simple blad. Den passer det på grundlag af en kæde af luft sløjfer. Først på den ene side en række kolonner med provyazyvaetsya fm. I den sidste løkke er det bedre at gøre det 3-4. Derefter skal den samme procedure skal følges, og på den anden side. Nederst vil vi hale, som let kan fastgøres til bunden af smykker.

Ved at knytte flere af disse motiver kan kombinere dem i en enkelt dekoration eller til at tilføje eventuelle blomster.

Med hensyn til hæklede blomster også værd at eksperimentere. Bind et par muligheder, der kan du lide, og forbinde dem med en tråd af luft sløjfer. Vi får ekstremt let og originale sommer strikkede dekorationer på halsen. Noget i den retning, vil ikke være ingen andre.

Og igen om perler

Dette er en af de ældste dekorative materialer, som ikke har mistet sin popularitet i dag. Gør det til en dekoration på halsen med hænderne let. Selv hvis hængte tråde af perler 5-7, allerede har modtaget en storslået halskæde. Ved siden af ham en lille fantasere. Før du lægger den på og knappet, så prøv at vride fra ham et stramt årepresse. Det er en helt anden dekoration end det var for et øjeblik siden.

Er i huset en smuk broche. Fremragende! Fæstner det til beaded halskæde og få en helt unik udsmykning.

Meget populær i de sidste par sæsoner beaded kraver og Snudy. De gør det meget enkelt: den samme tråd trukket med perler skal være lang nok til dem uden skruer kunne wrap dit hoved omkring et par gange. Men glem ikke om antallet. Den frodige sådan fancy dekoration, så de ser spektakulære.

Tricks af handelen

For at gøre den sædvanlige usædvanlige beading tråd, kan du drømmer op lidt. Det kan være en fin base for en usædvanlig suspension. Det vigtigste - at fange den fine linje, når disse to elementer er perfekt kombineret med hinanden.

Suspension kan få mest ud af de akryl Sy rhinestones. De er perfekt forenet og blomstrede, og en kvist af nogle blade. Dernæst afhente en harmonisk og lidt af kontrasterende farve perler og skabe det grundlag, som vi repræsenterer vores produkt.

Ved de tricks kan tilskrives en række knuder. Dette er den enkleste af vævningselementer. Lang beaded stråle kan binde en knude midtvejs og fastgør derefter. Det vil være en massiv vægt. Det er ganske passende for kjole af tunge stof, såsom fløjl.

Ikke meget tyk bundt perle tråde kan tilsluttes i midten, i stedet for flere gange at smide dem over hovedet. Sådan dekoration visuelt slank ethvert tal.

en interessant kombination

Eventuelt perlerne anvendt alene. Du kan bruge den til at skabe en mere interessant smykker, der helt sikkert vil være unik. Overvej halskæde af perler, en mester-klasse på skabelsen af indebærer anvendelse af en kæde af smykker som pynt base.

I sig selv, disse to materialer ser lidt en lille smule dårlig. Men deres kombination giver en uovertruffen effekt.

Tag kæden og til de ekstreme links sy tråden eller fiskesnøre. Næste syr kæde frem og tilbage, men hver gang vi så glem ikke at strengen ene kugle, som ikke er kravler gennem åbningen niveau. Flettet på denne måde kæden kan suppleres med to eller tre suspension med små krystaller af samme farve.

Dette er en elegant kombination af forskellige materialer giver effekten af ubesværet elegance og singularitet ved enkelhed af dens gennemførelse. Sådanne ornamenter er perfekte til små og øreringe, lavet efter samme princip.

Hver perle er individuelt

Perler kommer i forskellige størrelser. Især store perler kan blive spændt lidt anderledes måde end en simpel streng. Resultatet er en meget original og elegant halskæde af perler. Master klasse det vi nu vil analysere.

Du skal starte fra hardwaren. Vi har brug for særlige smykker pins og stik på lange løkker 5-7. Hver perle trukket på en tap, spinde den frie ende i en løkke og bid overskydende. Følgende perle gøre det samme, men før ringen er helt lukket, det trænger i det foregående punkt. På denne måde, er filamenterne vævet 5-7. Hver af dem skal være lidt længere end den foregående, så det færdige produkt skabe en lagdeling effekt.

Klar tråd i stigende rækkefølge er fastgjort til stikket. Det hele kulminerer lås.

Det er alt. Usædvanlige og enkel beaded halskæde klar. Gør ham øreringe er ikke et problem. Den samme metode kan væves korte filamenter, der er knyttet til øreringene igennem.

Tandem perler og krog

Et par år siden var der en teknik til at arbejde med perler ved anvendelse af en konventionel hæklenål. For at gøre dette, ikke længere brug for at lære komplekse ordninger tr? Perler. Nu kan du strikke perle dekoration hæklet hals. Ordninger sådanne produkter er meget enkel, og resultatet er simpelthen obvorozhitelen.

Den nemmeste måde - udvidet luft løkke. Ved traditionel strikning sløjfen er strammet fast, at få en præcis ensartet produkt. Men i en perlebesat version, vi har brug for at foretage lys kaos. Vi tager den fiskesnøre og snor på det et stort antal perler. Efter det, vi begynder at strikke kæde af luft sløjfer. I denne proces, skal du overveje to ting. I hver sløjfe mangler et par perler. Alle hængsler forsøger at trække, ikke give dem stramt.

Denne emnet foldes som en harmonika i overensstemmelse med længden af de fremtidige halskæder. Enderne af rettelsen, og kaster skruer. Halskæde er klar!

Hvem kan lave smykker?

Selv Koko Shanel sagde, at smykker er skabt til kvinder, der har en smag. Iført sådanne produkter bør være i stand til. Derfor, hvis der ikke er noget egnet tilbehør i din kiste, et presserende behov for at gøre en dekoration på halsen med sine hænder. Fordelene ved denne metode til genopfyldning af samlingen vægt: smykker præcis passer til en bestemt påklædning, vil det være unikt og anderledes, vil den kreative proces bringe glæde, mens de dekorationer vil have sin egen sjæl.

Enhver kvinde er skabt for at skabe skønhed omkring dem. Derfor, for at skabe nogen mesterværk det under tvang, for det ville være al mulig grund til passende betingelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.