HobbyHåndarbejde

Hvordan til at sy en kokon til nyfødte med deres hænder? Hvilke typer af kokoner er?

I forventning om barnet, mange mødre vågner iboende karakter af instinkt, hvilket fik et forskud forsyning af alle nødvendige. Det er ikke kun på køb af varer til børn, men også for uafhængig produktion søde lille odezhek, legetøj og andre ting. Ofte en babyudstyr håndlavet tror endda dem, der havde ikke rigtig noget og gøre håndarbejde. Hvis listen over dine ønsker der er sådan et nyttigt tilbehør til børn, ligesom en kokon, vil vores artikel hjælpe dig med at forstå i alle dens varianter og snørklede af fremstillingsindustrien.

Sy en kokon til nyfødte med deres egne hænder er ikke så svært, men dette tilfælde vil kræve vedholdenhed og pleje. Vær tålmodig, gennemtænkt design til mindste detalje, vil alle de nødvendige materialer og resultatet være en elegant og unik tilbehør til din baby, ingen måde ringere end bælg af de bedste børns mærker.

Hvorfor babyen kokon?

Bestemt før lave en kokon til nyfødte med hænderne, tænker du om det er muligt. Faktisk er det brug for denne ting, og hvis ja, hvorfor?

Ved besvarelsen af dette spørgsmål, børnelæger mindet om stress, som ofte udsættes for den lille mand, der kommer ind i en ny verden. I livmoderen var han meget varm og meget mere ... nøje. Nogle babyer ikke stræbe efter den rummelighed og stramme svøb dem ikke generet. Tværtimod føler opbakning fra alle sider, bliver de meget roligere. Denne funktion udfører en kokon. Han ombryder barnet og beskytter mod kulde og træk, skaber en følelse af komfort og hygge. Nogle modeller udføre en anden opgave - at forebygge faldulykker.

Forskellige børns kokon

I en sådan verden i hastig forandring, som vores, er det noget vanskeligt at klassificere. Efter alt, nye opfindelser ser næsten hver dag. Et slående eksempel på dette - den seneste udvikling på fabrikanten af børns produkter "Red Castle" i Frankrig, som hurtigt spredt over hele verden. Vi taler om en madras-kokon Cocoonababy. Dens form opfylder alle kurver af rygsøjlen hos nyfødte.

En anden almindelig form for kokon - en vugge-bærende med håndtag. Ofte er dette tilbehør inkluderet klapvogne-transformere. Det kan bruges til at gå og bære en baby, for eksempel i deres kontorer eller klinikker indkøbscenter.

Der henvises til bælg og særlige enheder til transport af børn. De adskiller sig fra bilsædet aldersgruppen 0+ og vandret (sengeliggende) positionen af en lille personbil.

Men at tale om hvordan man laver en kokon til nyfødte med deres egne hænder, er vi naturligvis først og fremmest har i tankerne tekstil tilbehør. Det er de kokoner, bleer og kokon-reder. På hylderne af børns butikker præsenteret en masse muligheder, men vi vil se på nogle vidunderlige kokon, der kan gøres med sit eget barn.

Hvad er Babynest?

I dag, Vesten er meget almindeligt tilbehør såsom "Bebinest". Bogstaveligt, navnet kan oversættes til engelsk som "baby rede". Det er på reden og lignende kokon til nyfødte.

Hans hænder gør det muligt at følge et mønster til opførelse af, som du kun behøver papir og målebånd. syning proces vil ikke tage meget tid.

Den største fordel ved dette tilbehør - dens bekvemmelighed. Med løbegang trukket ind i kanten, kan du justere højden af siderne, samt længden af sengen, afhængigt af barnets vækst. "Nest" kan være tovejs, for eksempel den ene side af beklædningen farverige klud og andre ikke-mærkning monokrom. Du kan "lege" med kvaliteten af de materialer, hvilket gør "Sommer" side af hør, og "vinter" - fra fleece eller flannel.

Byg mønsteret til baby kokon "Bebinest"

Hvis du beslutter dig for at gøre en kokon til nyfødte med deres hænder, mønster, givet i denne artikel vil hjælpe dig i dit arbejde. Det er muligt at bygge selv på almindeligt papir stor eller uegnet afskæring tapetet.

Lav markeringer, målt fra den krævede afstand. Trække den ene side (du kan bruge mønstre), fold i halve og skæres ud.

Trin for trin instruktioner skræddersy

Hvad der er behov for at gøre en kokon, en rede til nyfødte med deres hænder?

Sy dette tilbehør kan være af enhver egnet stof til baby. 2 er nødvendigt at forberede skæring af mindst 1h0,75. Endvidere behøves eller vil sintepon holofayber til stopning. Bunden af det er ønskeligt at mere stramt, så ved hjælp af valset isolering, vurdere objektivt dets tykkelse. Måske er det bedre for blødhed foldet i 2-3 lag? Fyld brættet kan foldes på en rulle syntetisk polstring, men det er bedre at bruge holofaybera bolde. Det behov 500-700 gram, afhængigt af den ønskede densitet. Lace tager omkring 2,6 m, og behovet for en kobling 3 m reb eller tape.

Trin for trin instruktioner vil lette arbejdet.

 1. Overføre mønstret til både klappen. Glem ikke om SEAM!
 2. Udelade begge dele.
 3. Fold højre side indad, forsigtigt creme fraiche, i færd med blonder søm. Forlade nezashity nedre kant (A) og ender (C).
 4. Sy, dreje og otparte. Køre to eksemplarer linje i en afstand på 1 cm fra kanten - dette hul og trækkes kuliske.
 5. Rute søm (B).
 6. Skær holofayber eller sintepon konturen V. Sæt i midten, dræbe benene og gøre tværgående sømme.
 7. Sy kant A.
 8. Fyld kofangere gennem slidser S.
 9. Træk træksnoren foringen og sy enderne.

Simpel kokon kuvert til udledning

Og så foretage en kokon til nyfødte med deres hænder kan være endnu hurtigere og nemmere. Det kan gøres elegant og hente det barn hjem fra hospitalet. For første gang, vil han komme i handy for at gå. Og hjemme at sove det ville være børnevenlig.

For det vil være nødvendigt front stof og foret (bomuld). Hvis du syr konvolut for lavsæsonen, kan du bruge varmelegeme - de skal bare kopiere lag. Byg det mønster er enkel, vil vores ordning hjælpe. Og fremskridtene er som følger:

 1. Overfør mønstret på forsiden og bagsiden stof, skåret ud detaljer.
 2. Start baste fra punkt C på begge sider til punkterne V. Derefter baste den nederste kant. Søm og slå.
 3. Baste kanter, der starter fra punkterne A, putting en lynlås kant. Åbn ikke dem under krydsbinding arbejde med lukket, så vil de tjene jævnt.
 4. Vend forsigtigt åbne lynlåsen og prostrochite.

Cocoon til at sove uden et mønster

Hvis før du foretager en kokon til en nyfødt med hænderne, du føler dig usikker, kan du ønsker at prøve en enklere version? For ham selv mønsteret overføres til papiret er ikke nødvendig, blot udmåle den ønskede størrelse direkte på stoffet.

fleece og bomuld er perfekt til sådan en kokon.

 1. Fold på langs stoffet. Cocoon kan ske ved 15 centimeter længere end væksten af barnet - så vil det vare lang tid. Føj til vækst på 15 og den opnåede værdi ganges med 1,5.
 2. Hvis du ønsker at gøre en konvolut, en kokon for en nyfødt, der ikke var født endnu, tage udgangspunkt den gennemsnitlige højde ved fødslen -. 53 cm Hvad med bredden? Praktisk, hvis det er den samme som bredden af vuggen klapvogn, er det ikke? Normalt er denne størrelse er 32-34 cm (dvs. fra midten folden, er vi nødt til at måle 16-17 cm).
 3. Find detaljer. Duplikere holofayberom hvis det ønskes. Baste og sy alle lag, efterlader fri ene kant. Det Sy lynlåsen eller velcro.
 4. Hvis du ønsker at dekorere en kokon broderi eller applikation, så gør det før krydsbinding.

Ble-kokon: ordningen og skræddersy

Følgende illustration viser, hvordan konstruere en mønster komfortable bleer. Du kan vælge om det eventuelle naturlige stoffer, fra sarte batiste til en hyggelig varm fleece eller flannel. Alt afhænger af, hvad sæsonen og til hvilket formål du har brug for en ble-kokon til nyfødte.

вы выбрал и однослойный вар и ант. Sy dine egne hænder kan hurtigt og nemt, især esl og du har valgt et enkelt lag og Var og ant. Baste detaljerne og bearbejde kanten af prostrochite på symaskinen. For dobbelt søm skal særskilt indre og ydre lag, og derefter Sy deres omkreds.

Cocoon mod forkølelse

Nogle velrenommerede producenter (f.eks Stokke) tilbyder ejerne af mærkevarer kørestole til at få en stilfuld og meget varme vinter tekstiler.

Ligeledes kan det være færdig og sokkel-kokon til nyfødte. Sy deres egne hænder kan varmes tilbehør plys, trykt og naturlige fåreskind, kunstskind. Gør tilbehør placere de dekorative elementer i pelsen, så de kan virke barns ansigt og ikke stoppe ham.

Som du kan se, med et stærkt ønske om at gøre deres egne hænder stilfulde barn reden, sovepose eller ble-kokon er det ikke svært. De vigtigste ting - vær ikke bange for vanskeligheder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.