ComputereData Recovery

Sådan gendannes data efter formatering. Kort vejledning for lægmand

Så har du ved et uheld formateret medie, du har brug for at gendanne data. Er det muligt at gendanne data efter formatering - du spørger forhåbentlig. Ja! Det er muligt. Nogle teori for de uindviede i restaureringen af humaniora oplysninger. Det faktum, at navnene på filer og mapper er blot henvisninger til, hvor filerne er gemt, og kun de overskrifter rengøres på normal formatering. Og det er en del af svaret på spørgsmålet om, hvordan man kan genoprette data efter formatering. I dette tilfælde selve dataene forbliver fuldt intakt. Denne erklæring gælder for FAT32-filsystemet (stadig bruges i fleshpamyati) og NTFS - vore dages mest almindelige filsystemer. Til en 90% chance for at få de nødvendige fotografier, dokumenter eller lydfiler i hvert fald er det ikke nødvendigt at registrere andre oplysninger til medierne. Data kan være uigenkaldeligt overskrive de nye oplysninger. Der er en hel kategori af programmer designet til at gemme oplysningerne. Her er nogle af dem - EasyRecovery, Zar, TestDisk, PhotoRec, tiramsu. Denne såkaldte heuristik. De lagde billedet søgealgoritme (JPEG, TIFF, GIF) og dokumenter (doc, xls, ODT), hvis format er kendt, har sine egne karakteristika, hele harddisken. For at gendanne billedet anbefale PhotoRec programmet (distribueres under en fri licens) og Zar, i at yde shareware version af billedet opsving uden nogen restriktioner.

Bare køre programmet, heuristik, angiver du formateret harddisk partition og angive den ønskede type billeder eller dokumenter. Når programmet er færdig med at scanne, skal du ikke blive overrasket over, at resultaterne af et kæmpe sæt. Hold alle andre lagermedie - harddisk eller et hukommelseskort. Nu se vi modtaget. Naturligvis finder vi en masse defekte billeder med forvrængning, samt miniaturebilleder JPEG-format (jpeg-format funktion er, at hver fil format, der indeholder en miniatureudgave af billedet). Sandsynligheden for at opnå det ønskede billede afhænger af, om den hårde optagelse disken blev lavet, og mængden af tid, da tabet af tid. Sige det på denne måde, sandsynligvis ikke vil fungere, hvis billedet blev tabt et par måneder siden, og er placeret på den partition, hvor du jævnligt installere ny software. Ifølge disse resultater vil blive indirekte set, om det er muligt at gendanne filer efter formatering. Men scenariet er ikke udelukket, at de nødvendige data efter formatering, vil du ikke finde. Så spørgsmålet er, hvordan man kan genskabe data efter formatering vil være langt mere alvorlig. Prøv at kombinere flere programmer. Husk, at såre dig i hvert fald ikke kan, fordi programmerne kun producere læse oplysninger, men ikke optage. Nogle af dem er blevet nævnt i denne artikel - Easy Recovery, Gentage, PhotoRec, PC Inspector File Recovery, R.Saver, Pandora Recovery, Enhver Fundet Photo Recovery. Det skal bemærkes, at denne gratis hjælpeprogram.

Måske denne gang du er heldig, og den længe ventede grafikfil eller dokument "vil manifestere sig." Der er en anden måde - at bære harddisken i en velkendt tjeneste, der har specialiseret sig i data recovery. Og det er et godt valg, fordi service-fagfolk med mange års erfaring ved bedre end nogen, hvordan man kan gendanne data efter formatering. Bør vælges velkendt firma med stor erfaring og talrige referencer tilfredse kunder, de bedste i en filial af et udenlandsk selskab. Som regel, disse virksomheder har eksperter, der bruger deres erfaring inden for software og heuristik er langt mere effektiv end den offentlige program. Desuden kan en sådan specialist kender mange af de finesser af formater og oprette programmer, der ikke kender dig, og med held at klare opgaven. Og nu data nakonets er fundet. Men udgifterne til data recovery i disse selskaber er ret stort. Lad dette være et bundkort og en slags lektie for det faktum, at du bare ikke bryder sig om at sikkerhedskopiere bare de oplysninger, du har brug for. Men hvis episoden med tabet af kritiske oplysninger, og der var, så fortvivl ikke - alle fixable. Du er nødt til omhyggeligt at læse artiklen "Sådan gendannes data efter formatering. Kort vejledning for lægmand." Husk en simpel regel - i hvert fald ikke skrive denne information til medierne "over toppen". Og den sidste anbefaling - køb kun dyre flash-hukommelse. Dette kan tjene i det mindste nogle -Så, selvom det er temmelig flygtig, en garanti for pålidelighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.