Kunst og underholdningLitteratur

Hvad er usædvanlige Tolstoy fabler? Flere lag som kendetegnende for fabler L. N. Tolstogo

Enhver, der har læst Æsops fabler, I. A. Krylova, og derefter straks samlet op et volumen L. N. Tolstogo sikkert spørge dig selv, hvad der er usædvanligt fabler Tolstoy? Det er på dette spørgsmål og forsøge at besvare vores artikel.

Orientering af fabler for et voksent publikum

Først og fremmest er det nødvendigt at besvare spørgsmålet, hvorfor Tolstoj oversatte og skrev fabler.

Det er usandsynligt, at læserne vil tro, at I. A. Krylova, Æsop eller La Fontaine har en mærkelig opgave. De skrev fabler, fordi de får det, og de kunne lide produktet til andre. Men L. N. Tolstoy er ikke sådan, han komponeret sine fabler med forsæt, snarere, han havde en bestemt opgave: "gode og lyse" at så i hjerterne på børn Et svar på spørgsmålet, hvad der er usædvanligt Tolstoy fabler, er dette: de er unikke, fordi de forfulgte et bestemt formål - at lære et barn at gøre det rette. Ja og fabler især da fokuseret på en bestemt aldersgruppe - børn.

"Lærer" øjeblik i fabler af russiske klassikere

For helt at forstå opgaven Tolstoy, er det nødvendigt at sammenligne sine fabler og fabler af antikke græske - Æsop. Blandt grækerne, alle udstyret med fabler moral "ikke for vækst", dvs.. E. I værker af Æsop i en kortfattet form af indspillede folkemusik visdom. For eksempel fabel "Ørnen, chough og Shepherd" siger, at vi ikke kan konkurrere med dem, der er bedre end dig naturlige data. Den berømte fabel "The Fox og Druer" latterliggør tendens folk til selvretfærdighed. Og der er en masse eksempler.

Hvad er usædvanlige fabler Tolstoy? Det faktum, at der er en moralsk "vækst" i dem. For eksempel fabel "Hunden og dens skygge" lærer børn (og voksne), der kun har brug for at konkurrere med hinanden, og ikke til at se på andre, selv om hans nabo "et stykke kød federe" end dig. Fable "Liar" fortæller historien om en dreng, der græd uden grund: "Wolves! Wolves!", Og da Predators kom og spiste hele Hjord, hyrden dreng så ingen hjalp, fordi han snød mere end én gang. Fable "To Venner" lærer børn til gensidig bistand og det faktum, at man ikke kan smide en person i et vanskeligt tidspunkt.

Med andre ord, det Tolstoy Fables udstyret med let identificerbare moralsk indhold, udover de er meget tæt på vores børn, for når Tolstoj oversatte Æsops fabler eller komponere deres egen, for at gøre dem forståelige for det russiske folk han forsøgte.

Moral indhold af fabler

Børns moral kan blive undervist på forskellige måder. Du kan vælge hver dag, såsom 02:00, og lære god mening, men det er sandsynligt, at barnet hurtigt efter sådanne systematiske notationer løbe væk fra hjemmet og forældre ville hade. Og du kan læse fabel for barnet og sammen med det deres moralske mening at adskille, og derved kontrollere, hvor godt en søn (eller datter) lærte de enkle regler for adfærd i samfundet. Fables - en "moralsk indsprøjtning med en behagelig eftersmag," og de blandt andet, at lære et barn at læse.

Værkerne L. N. Tolstogo studerede børn i gymnasier. Derfor er spørgsmålet, hvad der er usædvanligt fabler Tolstoy, Grad 4 (hans elever) er allerede i stand til at reagere selvstændigt.

Den filosofiske indhold i fabler L. N. Tolstogo

Men der er en mere lag af fabler Tolstoj, som ikke er i stand til at genkende og se barnet, nemlig den filosofiske indhold af fabler L. N. Tolstogo. Selvfølgelig, de er sjældne fabel, hvor den filosofiske indhold ikke er gennemtænkt, og virkelig lagt i dem. For eksempel har jeg givet her fabel "Hunden og dens skygge" indeholder ikke kun verdslig, psykologisk, men også en dyb filosofisk betydning: en person har til at arbejde kun på sig selv. Hans sind bør ikke være urolige, hverken vrede eller misundelse. Han er nødt til at forlade tærsklen af de syv dødssynder, skal der være et flertal af alarmer.

Hvad er usædvanlige fabler Tolstoy, hvis de allegori er til stede som en nødvendig del af? Kun hvis det er nationale eller verdslige egenskaber? Bestemt ikke. Allegorisk fabler Tolstoy ikke blot fører til den traditionelle og konventionelle visdom, men også til sandheder verdens religioner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.