Kunst og underholdningLitteratur

Vladimir Korotkevitch: biografi, fotos, skrifter, citater

Korotkevitch Vladimir Semenovich - forfatter, dramatiker og digter, hvis arbejde er stolt af sit hjemland Hviderusland og offset glade læsere af forskellige lande.

Korotkevitch: venlig, beskeden, velkendt

For hans bøger udgivet shestidesyatitysyachnymi kopier eller mere, linet op i lange linjer. Og denne popularitet er på ingen måde tages for at reflektere over de menneskelige kvaliteter af forfatteren Vladimir Korotkevitch, ikke ødelagt af den opmærksomhed af staten, var han en venlig og ydmyg mand, har en enorm hjerte og en bred sind. Ser man på et foto Vladimira Korotkevicha, kan du nemt se i denne mand åbenhed, beslutsomhed og kompromisløs; i hviderussiske forfattere, selv i modne år med succes kombinerer års akkumuleret menneskelig visdom og dette barnlige natur.

Korotkevitch Vladimir Semenovich: biografi

Born forfatter November 26, 1930 i familien af en revisor, i byen Orsha Vitebsk region (Hviderusland). Under den store patriotiske krig, blev han evakueret med sin familie i Perm-regionen, flyttede derefter til Orenburg. I 1944, da han vendte hjem til sin fødeby Orsha, Vladimir Korotkevitch fik sin gymnasieuddannelse. Undersøgelser på Kiev State University, Faculty of filologi og ph.d.-skole blev afsat til de 1949-1954 år. Den fremtidige berømte forfatter af den første gang, han arbejdede i landlige skolelærer; først det var Kiev-regionen, så den hjemby Orsha. Næste biografi Karatkevich genopfyldes undersøgelse af de højere litterære kurser og Institut for fotografering i Moskva, som var begyndelsen på en professionel karriere af forfatteren.

win Og så!

"Gør det uventede, gøre, hvad det ikke sker, gør, hvad ingen gør - og så vinde," - sagde Vladimir Korotkevitch, fra værker af citater, der er kendt og elsket af mange fans af hans arbejde.

For første gang på tryk Karatkevich navn dukkede op i 1955; Det var offentliggørelsen af digtet "Masheka" i "Polymya" magasin. Der blev påbegyndt: yderligere læserens opmærksomhed blev præsenteret tre digtsamlinger.

Også på regningen Karatkevich flere publicerede samlinger med historier. Blandt de mest berømte værker omfatter romanen "The Wild Hunt Kong Stach" (en genre af skriftligt - historisk detektiv). Romanen "Spikes under dit segl" - praktisk taget den vigtigste bog i forfatteren. Et af de vigtigste tegn i det er den legendariske Kastus Kalinovsky; Det virker selv beskriver foregående opstand af 1863-1864 begivenheder i Litauen og Hviderusland. Karatkevich prosa er blevet kædet sammen med historien om hans hjemland Hviderusland, og den romantiske og legendariske forståelse: det skete i 1863-1865 år, opstanden januar og blodig Store Fædrelandskrig.

Værker af den belarussiske forfatter

I Rogachev, hvor der ifølge de erindringer af venner, Vladimir Korotkevitch levede i lang tid, de blev skrevet "Grey Legend", "Vin regnskyl", "Rook af fortvivlelse." Det mest kontroversielle værk belarussiske forfatter, plottet som gik virkelig sker begivenheder i det 16. århundrede, kan kaldes et værk af "Kristus landede i Gorodnya", dannede grundlag for en spillefilm instruktør Vladimir Bychkov.

Oprettelsen af "The Black Castle Olshansky" af detektiv fiction roman inspireret Karatkevich og legender af nu Slotsruin i Olshanah - en lille landsby i Grodno regionen. Historie og karakteren af den indfødte Hvideruslands afsat til bogen "Zyamlya under under White krylamі" fortæller om de skikke og traditioner i det belarussiske folk. På grund af den forfatter, der havde en enorm indflydelse på arbejdet i belarussiske komponister (Nina Rakitin, Sergei Bulyha, etc.), flere scenarier for spillefilm, skuespil, talrige essays, artikler og essays.

Mystik i værker Karatkevich

En væsentlig bestanddel af bøgerne er Vladimira Korotkevicha eventyr, heltemod og romantik, der gør dem interessante for en bred vifte af læsere. Kan ikke gøre i arbejdet i forfatteren og ikke af mystik, især mærkes i historien "The Legend of de fattige d'yable ab ab jeg advakatah Satan" og "Rook af fortvivlelse." Vladimir Korotkevitch, hvis værker har fundet deres beundrere, i 1957 blev medlem af Writers' Union.

"The Wild Hunt Kong Stach" måske betragtes som den bedste arbejde af Karatkevich skrevet i genren af gotisk stil af den sovjetiske æra. Og beskrevet i de nye mystiske rædsler, snigende ned til knoglerne, det er i virkeligheden et naturligt produkt af menneskelig ondskab og smålighed.

Personlig ophavsmandens levetid

Vladimir Korotkevitch familie, hvis biografi er en ægte interesse i en bred vifte af læsere, har skabt relativt sent i '41. Hans kommende kone Valentina mødtes i 37 år ved læsernes konference i Brest.

I ægteskabet, parret levede i 12 år, børn fra par ikke var. Vladimir Korotkevitch personlige liv, der hjemsøgt mange spektakulære og interessante kvinder, søgte konstant hans opmærksomhed, selv at blive gift, han elskede kun hans Valya: calm, målbevidst, afbalanceret og bare ikke kunne leve uden. Sammen et stort antal gange, de gik til forskellige ekspedition gik gennem den forladte kirke og kirker, bragt ud interessante udstillinger, så længe Valya ikke ødelagt onkologi.

Vladimir Korotkevitch altid deltaget i arkæologisk forskning og historisk søgen; Jeg kendte en lang række sange og var en utrolig historiefortæller, som de studerende gik i hobetal. For den samme kvalitet af sine etnografer kunne ikke lide, at Korotkevitch nemt kunne give odds.

De sidste år af forfatterens liv

Vladimir Korotkevitch, er en mand med stor viden og karakterisere uafhængig vurdering, meget glad for at rejse. I 1984 Korotkevitch med kolleger besluttede at gøre en stor tur tværs Hviderusland til at skrive en bog om sin historiske arv. Ruten var planlagt temmelig kompliceret, men interessant. Under rejsen ofte stoppet til skitsering, skrive essays, fotografier. Korotkevitch Vladimir følte hele tiden er ikke særlig god, og derefter hans helbred er forværret på alle. Venner havde til hurtigst muligt at formidle forfatteren i Minsk.

Senere mindede om, at skete efter en hændelse, der fandt sted på den første dag i kampagnen - en profeti. Stop for natten på floden Ping, lit brand. På dette tidspunkt, over tre gange rejsende fløj en kæmpe ugle. Korotkevitch sagde så, at forekomsten af denne stille nat fugl er et forvarsel om døden. Faktisk, den 25. juli, 1984 Vladimir Karatkevich gået. Writer begravet i Minsk, i den østlige Kirkegård.

Arven fra forfatteren som et stort bidrag til den arv Hviderusland

Et stort antal værker Vladimira Korotkevicha blev tilgængelig for læseren først efter hans død; romaner og historier om forfatteren dannede grundlag for mange film, herunder "The Black Castle Olshansky", "Mother of the Hurricane", "Grå Legend", "The Wild Hunt Kong Stach". Også forfatteren fortsatte kreativitet i balletten iscenesat, mange skuespil og to operaer. Til minde om den hviderussiske forfatter blev Vladimir Karatkevich skabt dokumentarfilm erindringsbog "Yak skanayu - zastanetstsa sjæl ...".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.