ComputereOperativsystemer

Sådan laver gevinsten af mikrofonen?

Lad os tale om det, der bekymrer mange brugere af sådanne programmer som "Skype". Styrkelse af "XP" mikrofon - ømme problem for mange. Vi beskæftiger konfiguration AU 97 (kompatibel codec). Overvej sekvens af handlinger, som eksemplet med den indbyggede lydkort "Intel". Selv om princippet af drift i de andre lignende codecs.

Så for at udføre mikrofonen gevinst, bør vi åbne en standard lyd mixer. Dette gøres ved at dobbeltklikke på ikonet højttaler, der er i bakken. Hvis du ikke kan se på dette ikon, og derefter åbne menuen Start, og derfra gå til kontrolpanelet, der bliver nødt til at vælge den del af lyde og lydenheder. I det vindue, der vises, skal du markere feltet ved siden vist ikonet på proceslinjen.

Nu, for at gøre forstærkningen af mikrofonen, skal du i din mixer vindue for lydstyrken gå til menuen indstillinger. Der bliver nødt til at være sikker på at sætte en markør foran visningen af ekstra muligheder. Uden dem, vil gevinsten af mikrofonen være umuligt at opfylde.

Så har du brug for at gå til indstillingerne Mixer til optagelse. For at gøre dette, er du nødt til at gå til afsnittet indstillinger, hvor du klikke på Egenskaber og vælg optagelsen. Næste på listen over indgange, som vil blive afspejlet, bør være en "tick" foran en mikrofon eller mikrofonindgang.

Så du trykker på "OK" knappen og find din mikrofonindgang. Nu er det muligt at konfigurere indgangsniveauet, som er nødvendig for mikrofonen gevinst. Element har et andet navn, men handlingen udføres den samme (forbedret din enhed, når den førnævnte manipulation tyve decibel).

Det skal bemærkes, at nogle drivere "Rialtek" ikke indeholder i deres shell program indstillinger knapper under niveauet for din mikrofon volumen. Det kan få det fejlagtige indtryk, at det ikke er til rådighed. Men dette er ikke tilfældet. Den er til stede (kun i blanderen for at justere indstillingerne for lydstyrke).

Hvis du har gjort alt dette, og det forventede resultat ikke opnås, så i dette tilfælde er det nødvendigt at installere et web-kamera, der er udstyret med en integreret mikrofon. Hvis dit kamera fungerer dig helt tilfreds, så under alle omstændigheder, er det nødvendigt at ændre mikrofonen. Som et alternativ - det er muligt at købe et lydkort, som har en separat mikrofon indgang. Jeg råder dig stadig være opmærksom på mikrofonen med USB-stik. Der er også et særligt program for mikrofonen gevinst, men hvis dit udstyr er ikke den bedste kvalitet, den ene din software vil ikke arbejde for at løse problemet.

Endelig jeg taler om, hvordan du skal tjekke, hvad din samtalepartner hører. I "på Skype" til dette formål, en særlig service kaldet "Echo / service soundcheck." Hver bruger, som har installeret programmet på din computer, på listen over kontaktpersoner er tilgængelig i første omgang. Derfor, for at teste forbindelsen, nok til at kalde denne kontakt, og følg vejledningen fra din søde kvindelig stemme. Hvis du er tilfreds med kvaliteten af kommunikationen, handlen - hvis ikke, foretage de nødvendige indstillinger og justeringer. Hvis det ikke virker softwaren niveau, er det nødvendigt, som nævnt ovenfor, at skifte udstyr.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.