ComputereOperativsystemer

Sådan ændre datoen i Android-enheder?

Ændring af tid og dato på tablet-pc eller telefon, operativsystemet "Android" - en forholdsvis enkel operation. Sandsynligvis, for mange mennesker har mestret disse indledende skridt i forvaltningen af moderne udstyr. Selvfølgelig, mennesker, der tilbringer en masse tid med telefonen, vil dette tema kun forårsage et smil. Men vi alle var engang nyankomne, og at det nu virker meget enkel og grundlæggende, det var engang en kompliceret og forvirrende.

Artiklen er skrevet for dem, der kommer til at blive en superbruger til at bruge "Android", og mere specifikt - for begyndere. Så lad os forstå, hvordan man kan ændre datoen i Android.

indstillinger

For at ændre dato eller tid, gå til menuen, på udkig efter applikationen "Indstillinger", og derefter køre et værktøj, hvor du kan administrere systemindstillingerne.

I "Dato og klokkeslæt" vindue, der åbnes, skal du finde det afsnit, du har brug for. For at gå til de muligheder, vi er interesseret i, skal du klikke på det.

Lige åbnet de nødvendige muligheder:

  • Automatisk indstilling af dato og tid.
  • Automatisk zone indstilling tid.
  • Manuel indstilling af dato
  • Indstilling af tidszone manuelt.

Autotune

Sådan ændre datoen i Android? Den nemmeste måde - auto justere tid og dato, det vil sige, vil din telefon eller tablet angive det nuværende antal. For at gøre dette, skal du klikke på den øverste knap. I dialogboksen, skal du vælge synkroniseringen metode. Telefonen har to måder at gøre dette - netværk og GPS. Hvis du har Android. Dato og tid vil være nøjagtige, hvis du vælger den første metode, da en GPS kan være fejl eller synkronisering fejl.

For at gøre dette let justering til arbejde, det tager tid at slutte enheden til internettet fra tid til anden. Ellers vil det ikke synkronisere med at opstå, og den tid kan gå på afveje. Hvis nummeret ikke er vises korrekt, skal du gå tilbage til indstillingerne i samme afdeling, og klik på indstillingen "Vælg tidszone", hvor du vil vælge den region, hvor du er på et givent tidspunkt. Du kan også aktivere indstillingerne for automatiske tilstand tidszone. Det vil også kræve synkronisering via internettet. , Sæt kryds i funktion for at aktivere denne indstilling.

dato og klokkeslæt manuelt udskiftning

Hvis du slår den automatiske dato og klokkeslæt for at ændre indstillingerne manuelt vil være inaktiv. Hvordan ændrer jeg datoen manuelt i Android? For at gøre dette, skal du deaktivere synkronisering. Efter dette, gå til indstillingen "Indstil dato", og vælg Vis kalender ønskede nummer. Hvis du vil gemme dine ændringer, skal du klikke på "Install" knappen.

Uret er konstant glider - hvad de skal gøre i dette tilfælde,

Hvordan ændrer jeg datoen på "Android"? Med sådan et problem, ofte stødt ejere af kinesiske gadgets. Årsagen er, at den installerede firmware eller deklasserede komponenter på bundkortet. Typisk er en sådan defekt ikke elimineret, da de reparationer vil koste mere end en ny enhed, og finde den rette firmware er meget vanskelig. Men du kan søge efter løsninger. Den eneste løsning - at installere et program, der vil holde styr på tiden. Dette vil skjule manglen. I Play Marked har et stort antal ansøgninger, der vil hjælpe til at rette fejlen og beskytte mod systemfejl.

Efter installation deaktivere synkronisering i indstillingerne via internettet og drej den allerede i programmet.

  • Kør hjælpeprogrammet og tryk på knappen.
  • I dette afsnit omfatter knappen "Automatisk synkronisering", og vælg den høje præcision tilstand. Også i nogle programmer, der er tilstande til at spare batteri og trafik.
  • Der vil programmet vise en forkert tid eller dato, skal du genstarte din telefon.

Under brugen af disse værktøjer slukke for tablet-pc eller telefon mindre og forsøge at lejlighedsvis forbindelse til internettet. Hvis du implementerer alle anbefalingerne, så du glemme alt om fejlen og aldrig komme for sent til en vigtig begivenhed.

Her svarer vi på spørgsmålet om, hvordan man kan ændre datoen i Android. Der er ikke noget svært at gøre det med nogen. Man behøver blot at forsøge, og du alle skal lykkes.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.