Kunst og underholdningFilm

Roller og aktører. "Red Armbånd": den oprindelige serie og remakes

Lysstyrken og originalitet i handlingen i den spanske tv-serien "Red Armbånd" var så fængslende, at bare tre år har der været flere remakes, filmskabere erobrede USA, Tyskland, Italien, Rusland, sammen med ukrainsk og endda Chile. Alle tv-film er forenet med en idé og er en salme af den nuværende generation af unge mennesker, som har til formål at forhindre populærkultur, skruestik og vulgaritet ruin varme og oprigtighed.

Den oprindelige produkt

Den oprindelige tv-serie lavet i Spanien "Red Armbånd (aktery- spille hovedrollerne: A. Monner, H. Vilapuzh, I. Spakovski, M. Balaguer, M. Iglesias, N. Cardoner) i 2011 først introduceret seerne til historien om den offentlige liv af teenagere hospital. Scriptet er skrevet af en gruppe af kreative samarbejdspartnere, blandt hvilke stod bag kulisserne Albert Espinosa, baseret på ungdommelige minder fra perioden af tid brugt på hospitalet. Espinosa selv i 10 år, kæmpede med hans sygdom overvinder, overvandt det og fundet styrken til at dele den kærlighed til livet med andre gennem tv-filmen, filmen "The Fourth Floor" og litterære romaner.

spirende unge skuespillere er blevet inviteret til projektet. "Rød Armbånd" fortæller historien om seks børns fløj af hospitalspatienter. Den første episode introducerer seeren til en ældre patient Benito (Benito skuespiller André), som er at blive mentor, en slags en lærer for den fremtidige leder af Leo gruppen. Han siger teenageren, på hvilke principper, du har brug for at danne en gruppe, og hvad børn har brug for at holde sammen. Efter prompter guide, Leo begynder at danne kommando.

Skuespillere og roller

Skaberne af showet var i stand til at indsamle blandt debutanter film vidunderlige community kunstnere, der præsenterede gruppen af sine karakterer som den usædvanligt stærkt team, der viser bemærkelsesværdig elasticitet i at overvinde sygdom eller andre ulykker, kollektiv støtte. Følgelig er der for tv-filmen er valgt til realisering af de ideelle karakter billeder af skuespillerne. "Red Armbånd" - en gruppe af teenagere - bestod af flere børn:

 • altoverskyggende leder, grundlægger af de unge sammenslutning af femten Leo af skuespilleren Alex Monnera spillet;
 • værelseskammerat Leo, den anden leder af fjorten Geordie, hvis rolle er legemliggjort på skærmen Igor Spakovski;
 • eneste pige - hun boede på en anden etage Kristina, hendes billede glimrende formået at afsløre skuespillerinden Joan Vilapuzh;
 • på anbefalingerne fra en mentor til gruppelederen inviterer smuk Ignacio, som i så ung en alder er faldet ned et hjerteanfald; hans rolle gik til Mikel Iglesias;
 • den ældste af alle og den mest intelligente, blev Tony indlagt med Aspergers syndrom; adlyde drenget, stærkt han nægter at vokse op, opfører sig som et lille barn - en kontroversiel billede af den ideelle seeren præsenteret Mark Balager;
 • uundværlig blev den mindste i gruppen af patienter, Rock, han er i koma, men telepatisk kommunikerer med Tony; på vegne af den karakter fortælleren af den første sæson af tv-filmen, så skuespilleren Neil Cardoner måtte virkelig arbejde hårdt.

Made in USA

Det bare så skete, at når Hollywood-søges i en fremmed bånd unik historie, de dygtigt bygget op omkring det en historie, ikke bare penge på andres ideer, men også til at kende ham i hele verden. Dramatisk-komedie tv-film "Red armbånd." (USA, skuespillere G. Gluck, N. Sotillo, C. Rowe, Astro, C. Bravo), der udsendes i 2014-15, blev det produceret af en gruppe af fremtrædende Hollywood-håndværkere, herunder og Steven Spielberg. Den amerikanske genindspilning af den eponyme tv-projektet blev skabt i stil med teen komedie og drama. Ideen med de spanske tv-personligheder i den amerikanske version viser mere tilgængelig for amerikanske publikum sprog, projektet involverede en karismatisk unge skuespillere. "Red Armbånd" i deres præstationer er ikke værre end den oprindelige.

Afspilning de vigtigste roller i den amerikanske genindspilning

Fortællingen er også bygget på historien om en gruppe teenagere, der er patienter af hospitalet. Nogen fra børn med hjerteproblemer, blandt andre kræftformer, nogen der lider af anoreksi. Nogle har ingen forældre, andre fra en dysfunktionel familie, arvinger den tredje finansielle imperier. I det almindelige liv, de sandsynligvis ikke vil være opmærksom på hinandens opmærksomhed, men sygdommen har afbalanceret hele. Hospital vises før publikum en anden verden, hvor alle ansigter er slettet, annulleres alle konventioner. I et sådant miljø og en ægte venskab er født blandt de seks børn, som hjælper dem i øjeblikke af fortvivlelse. Skuespillerne i serien "Røde armbånd" skabt unikke billeder af deres helte.

 • Octavia Spencer afslører et billede af en sjov og lidt skøre søster Dena Jackson.
 • Dave Ennebl spillede rollen som Dr. Adam Makendryu.
 • Ciara Bravo legemliggjort på skærmen Emma Chota.
 • Griffin Gluck handlet i rollen som Charles "Charlie" Hutchison.
 • Zoe Levin fik rollen som Kara Souders.
 • Rebecca Rittenhouse glimrende fremlagt publikum hendes karakter Brittany Dobler.
 • Charli Rou forvandlet til Leo Roth.
 • Nolan Sotillo levede på skærmen historien om Dzhordi Palasiosa.
 • Skuespiller under navnet Astro tilføjet til hans filmografi deltagelse i serien i form af Hosni Dash.

Unge aktørers Røde Armbånd "fortjent betragtes som et vigtigt skridt i hans kunstneriske karriere.

Den fælles russisk-ukrainske genindspilning

Den russisk-ukrainske udgave af tv-serien tilpasning af komedie komponent er blevet skubbet i baggrunden, hvilket giver vej til en dramatisk hovedrolle. I "Red armbånd" fra "AVK Produktion" og FILM.UA grundlæggende idé forbliver fast, var der kun nye vanskeligheder forbundet med den nationale mentalitet og triste stede. For troværdigheden af tv-filmen "Red Armbånd aktører i optagelserne proces, genlæse blogs af forfattere som gennemgik kemoterapi sessioner og lærte at spille basketball med, Paralympiske atleter i kørestole. Indenlandske publikum af hovedpersonerne fra følgende aktører:

 • Oleg leder, der lider af kræft i skinnebenet, legemliggjort på Philip Ershov skærmen.
 • Del skæbnen for den anden leder Oleg Dima spillede Kuzma Kotrelev.
 • Denis Paramonov lavet i en prøve af "smart" Anton havde en bilulykke og har lidt flere knoglebrud.
 • Gleb Kalyuzhny spillet smuk Ilya har alvorlige hjerteproblemer.
 • Azamat Aliyev fik karakter "uundværlig" Roman, i koma.
 • Stasya Miloslavskaya legemliggjort billedet af det behandlede anoreksi Christina.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.