Kunst og underholdningFilm

De bedste film om basketball: TOP -10

I verden er der så mange spillefilm om sport. Sådanne billeder er i stand til at opmuntre og motivere personen til noget eller bare medbringe behagelige følelser og indtryk af revisionen. Eller måske opdage noget nyt.
Denne artikel indeholder de 10 pro basketball film. Hvert maleri er unik og interessant på deres egen måde.

"Hvide mænd kan ikke dunke" (1992)

Denne komedie om to tilsyneladende meget forskellige karakterer, som den uforlignelige Vudi Harrelson og spillede Uesli Snayps.

Gaderne i Los Angeles fuld af forskellige svindlere, der formår at gøre profit selv på en gade basketball. Og så er hovedpersonen Billy - basketball Sharpie. Det har at sporten en masse penge, men i gæld for at dække det presserende behov for en stor sum penge.

Men en dag møder han en sort snyder Sydney, som fejlfrit spiller basketball. Både af dem vil før eller senere indse, at kun de sammen vil være i stand til at rulle gennem den utroligt lukrative fidus.

"Coach Carter" (2005)

Maleriet, som er i toppen af den bedste pro basketball film bedømmes 8,7, baseret på virkelige hændelser. Richmond School basketball hold gør en utrolig succes og altid vinder i alle kampe. Og alt dette takket være deres træner - tidligere basketballspiller Ken Carter. Men på grund af hyppige træning og konkurrence basketball skolernes resultater begyndte at falde, så træneren besluttet at stoppe uddannelse og tæt adgang til sine disciple i gymnastiksalen.

Men efter et stykke tid de unge spillere begyndte at lære godt.

"The Basketball Diaries" (1995)

Film stjernespækket Leonardo DiCaprio og Mark Wahlberg er baseret på virkelige hændelser - på erindringer Dzhimi Kerolla.

Jim, som Leonardo DiCaprio, der senere blev verdensstjerner spillet - en teenager vokser op og lever i meget dårlige forhold. Han har ingen far, hans mor er at hæve. De bor i et fattigt kvarter i New York. Jim spiller basketball og holder en dagbog, der registrerer alt: de gode og de dårlige.

Alle fører til det faktum, at Jim forsøger forskellige lægemidler, og i sidste ende sætter sig på heroin og bliver helt afhængige af dosis.

Denne film handler om den vanskelige kamp en teenager med afhængighed til sidst blev en af de bedste pro basketball film. Drengen formået at klare den afhængighed, men hans venner og efterladt til at dø på gaden. Måske er dette en af de mest alvorlige og tunge malerier blandt listen over de bedste pro basketball-film også påvirkes afhængigt teenage problem.

"Hans play" (1998)

Film hovedrollen berømte skuespillere som Denzel Washington, Ray Allen, Milla Jovovich.

Dømt til 15 år for mordet på sin kone Jake tilbudt en deal: hvis han skal overbevise sin søn (en vidunderlig basketballspiller ved navn Jesus) for at gå til et bestemt universitet og spille for universitetet basketball hold, så vil han blive løsladt før tid. Men problemet er, at sønnen er vred på sin far på grund af moderens død, og kan ikke tilgive ham. Jake vil gøre en indsats for at genvinde sin søn og blive en far.
Er Jake vil være i stand til at genvinde tillid Jesus og komme ud af fængslet tidligt? Han er søn af faderen kan tilgive, selv efter sin mors mord, som fandt sted for 6 år siden?

"Just Wright" (2010)

Lesli Rayt (Kuin Latifa) - en fanatisk fan af basketball. Hun har en favorit hold, og snart mødte hun med den bedste spiller i NBA - Scott McKnight. Leslie glæde er der ingen grænse, men Scott falder for hendes smukke charmerende søster, som er det modsatte af en smilende, enkel, sjov og lidt fuld, Leslie.

Men snart Scott er såret, fordi der vil blive tvunget til at stoppe uddannelsen i basketball. Leslie er en fysioterapeut, der skal hjælpe Scott. Livet har mistet en tro og håb spilleren vil snart blive omdannet takket være Leslie.

Filmen "Just Wright" - dette er en meget flot rørende kærlighedshistorie med et strejf af komedie og melodrama.

"At spille på en andens regler" (2006)

Filmen er sat i 1965. Don Hasking coachet kvinders basketball hold. Han tilbød at coache mænds landshold fra University of Texas, og han er enig.

Universitetet er ikke muligt at indtaste følgende kommando og derefter Don besluttede at invitere syv sorte fyre spille for holdet, som på det tidspunkt var en stærk udfordring for samfundet.

Filmen er også baseret på en sand historie. Overraskende, kun et halvt århundrede siden var en fordom, at sorte ikke ved, hvordan eller hvad man skal spille. Men snart denne stereotyp blev ødelagt.

"Above ring" (1994)

Kayl Uotson - hovedperson i dramaet og vidunderlige basketballspiller, men han led en stjerne feber. Denne film fortæller historien om et komplekst forhold med den studerende Kyle narkohandler, og Birdie med en tavs skole sikkerhedsvagt Thomas Sheppard.

På vejen er Kyle et svært valg: at alvorligt forfølge sport i college og opbygge en karriere som basketballspiller, eller få nemme penge, spille på basketball holdet Birdie.

Denne gamle film af Jeff Pollack er næsten en klassisk basketball film.

"Finding Forrester" (2000)

Film hovedrollen Shona Konneri og Rob Brown også en eller anden måde relateret til basketball tema. Dzhamal Uolles studerer i skolen, elsker hun litteratur, skriver han historier, men dens vigtigste funktion - han er en stor basketballspiller. Og for Jamal observere andre talentfulde mennesker - forfatteren William Forrester, der selv har en Pulitzer Prize. De venter på det uventede møde, men hvordan det kan dreje?

Filmen handler om forholdet mellem to meget intelligente mennesker, der er blevet venner.

"Semi" (2008)

Den næstsidste i TOP 10 bedste pro basketball film er en komedie med Will Ferella. Midten af 1970'erne i det sidste århundrede. I basketball team "Flint Tropics" meget lille chance for at indtaste en af de fire bedste hold i den amerikanske Basketball Association, så de til gengæld var i National Basketball Association.

Ejer af holdet, samt direkte til træneren og spilleren Dzheki Mun mener, at han kan overføre kommandoen over den værste kategori af de fire stærkeste hold i American Association. Han har en plan og en tro, men hvis det vil have "Flint Tropics" for at komme ind i top fire?

"Love & Basketball" (2000)

Liste over de bedste pro basketball film lukker kærlighed maleri "Kærlighed og basketball", titlen på hvilket taler for sig selv. Film bedømmelse - 5.

Quincy og Monica mødte et barn på banen til basketball. Da de er meget nære venner, og de begge deler en kærlighed til sporten, men ikke kun. Venner har indset, at de er tiltrukket af hinanden kærlighed. Quincy og Monica bliver nødt til at passere en masse tests, som de forberedt et liv.

Film, der ikke indgår i top ti

I denne liste over de bedste film om basketball du ikke kan afslutte, fordi der er en masse billeder, hvor der er berørt af dette tema. For eksempel er det at give en god dokumentar "Mere end et spil", som fortæller om historien om den store basketball spiller og medlem af National Basketball Association - LeBron James og fire af hans kammerater. Filmen beskriver begivenhederne, da drengene blev basketballspillere, da de nåede berømmelse, hvilke vanskeligheder de måtte gå.

En anden er at også fremhæve følgende film:

 • "En på én". Genri Stil hovedpersonen pludselig begynder at indse, at det kan være godt, ikke kun i basketball.
 • "Korn, Earl og mig". I filmen, der er mordet på hovedpersonen, en sort Nathaniel, der befalede respekt fra andre. Hans ven beslutter at tage hævn over morderne.
 • "Fisken, der reddede Pittsburgh."
 • "Gambling". Filmen er vendt vrangen ud problem bedrageri i sporten.
 • "Basketball Dreams" - en dokumentar om Chicago Arthur Agee og William Gates. To teenagere er vokset op i et fattigt kvarter. Efter i fodsporene på hans idol - basketballspiller Isiah Thomas, teenagere gradvist nå højder.
 • "Mighty Max" Filmen fortæller historien om en træner, der trækker kvindernes hold.
 • "Invincible vild." Hovedpersonen bliver sendt til Afrika for at finde en værdig medlem af basketball holdet.
 • "At vinde sæson" fortæller historien om kvinders basketball.
 • "Holdet fra staten Indiana." Coach træk ved metoden trækker holdet.
 • "Space Jam" - en tegneserie film om udlændinge spille basketball på jorden.
 • "Air Bud." Meget smart hund ved navn Buddy undslipper fra en dårlig vært og begynder at spille god basketball.
 • "Orkansæson". Efter orkanen "Katrina" team med medlemmer fra forskellige hold sammen for at opnå succes.
 • "Sjette spiller". Kenny og Anthony - brødre, der spiller på samme hold, men Anthony pludselig dør. På trods af dette, er holdet stadig spiller, og vinde, hvis det hjælper ånden i den afdøde. Denne sjove komedie halvfemserne, hvilket medvirkede Marlon Wayans, Kadim Hardison, David Paymer.

Det viser sig, at pro basketball der er så mange film. Alle kan finde en kunstnerisk billede til din smag, da blandt alle denne række forskellige film plot, ideen genren.

Nogle billeder ( "The Basketball Diaries") gælder også for narkotikaproblemet, og andre film fortæller historien om kærlighed ( "Love & Basketball", "Just Wright"). Der er også en "basketball" historien om de mennesker og teams, der taler om vejen til succes, berømmelse, at populariteten af de forskellige teams.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.