Kunst og underholdningFilm

Premiere 2010 - "Streetdance 3D". Skuespillerne og plottet af filmen

»: актеры, музыка и спецэффекты – здесь есть все! Alt, hvad der er vigtigt for en succesfuld udlejning af film om dansegrupper, til stede i sin helhed i filmen "Streetdance 3D»: skuespillere, musik og specielle effekter - alt er her! Tilskuere sympatiserer med hovedpersonerne og selv flytter til rytmen!

Den støbte af filmen

Filmet af BBC film om street dansere, deres forhåbninger, triumfer og fiaskoer fundet et ekko i hjerterne på millioner af seere. I dette billede, som blev offentliggjort i 2010, for første gang i Europa benyttede 3D-teknologi, hvilket varsler en ny æra i filmen. Direktørerne har formået at kombinere forskellige stilarter, for at vise den "forkerte side" af opslidende undervisning og bestå en konkurrencedygtig ånd og vilje til at vinde.

», актеры, сыгравшие главные роли, мгновенно стали популярными. Når udrulle den første del af billedet "Streetdance 3D», skuespillere, der spillede den vigtigste rolle, straks blev populær. Alle af dem, en eller anden måde, har været forbundet med dans: undersøgt i studiet eller deltage danseundervisning. Gruppe Den Surge, der udføres i filmen nogle danse og være på historiens vigtigste rivaliserende hovedpersonen - et professionelt team, der havde vundet i 2009, andenpladsen i den prestigefyldte britiske talentkonkurrence. Det oprindelige navn på gruppen - Flawless. Ud over denne del af filmen, fyrene fra gruppen medvirkede i "Street Dance 2".

Førende dame, skuespiller Nikola Berli, studerede hun moderne dans og teater i sin hjemby Leeds, og den rolle, som Thomas Richard Winsor spillet, på det tidspunkt, "Dancing" hovedrollen i flere film og været involveret i operaforestillinger. Endnu mere betitlet og præget af alle mulige priser i filmen er Charlotte Rampling, der spiller Helena.

historien

Til optagelserne af aktørerne i filmen kommer til London "Streetdance 3D». En lille gruppe af uerfarne dansere passere markering i endelig af den prestigefyldte konkurrence. I det øjeblik, da drengene fejre denne sejr, gruppelederen Jay annoncerer hans ønske om at bevæge sig væk fra dansen, og ledelsen af gruppen sender sin kæreste Carly. Men den pige, han også nægtede.

Forsøger at klare panik, Carly indsamler børn i regelmæssig motion, men de venter på en ubehagelig overraskelse. Det viser sig, at værelset leje, hvor de blev engageret i, forbi, og til at betale næste måned ingen penge. Carly organisere prøver og i caféen, og i barber shop, og selv på gaden. Selvfølgelig betyder denne situation ikke passer til nogen, men forsøger at finde en plads til en rimelig pris ikke bringe succes. Adskillige mennesker forlade gruppen, overbevist om, at de ikke vil vinde uden Jay.

Sagen bringer Charles til Helena - formand for ballet studiet. Helena roste det arbejde, dansere og accepterer at give dem rum med én betingelse: at tage i en gruppe på fem kandidater i sin ballet studie. Denne tilstand sætter begge sider i en blindgyde. De fyre fra ballet og street dansere kan ikke umiddelbart finde et fælles sprog med hinanden. Carly er klar til at give op, men indser, at uden dette rum ikke udarbejder gruppe. Begynd din træning.

Hip-hop og ballet

Da Helena inviteret Carly til ballet, indser hun, at klassisk dans - det er ikke kun bevægelse fra maskinen, og hele historien uden ord. Hendes følelser deles af Thomas - en danser fra balletten. Han foreslår at fusionere i en dans street style med ballet.

Fra den dag Karlie udkig efter ideer til koreografi, der trækker inspiration fra verden omkring. Det begynder en ny runde af uddannelse - nu street dansere komme til maskinen og lære ballet teknikker.

Uventet forhindring bliver en tilfældighed lytning datoen for Den Kongelige Ballet og street dance konkurrence finalen - to lige vigtige begivenhed for samfundet.

På dagen for præstationsangst forstærkes, er det ikke klart, om gruppen vil komme til scenen eller ej. Børnene er nødt til at gå glip af ballet audition til tiden. Heldigvis for dem, Helena enig i et af medlemmerne af juryen for balletten til bedømmelsen fandt sted direkte på konkurrencen.

Når du tænder for musikken og starte den første bevægelse, publikum undrer. Ballet musik og flydende bevægelser er usædvanligt for fans af street style. Men Carly og Thomas med hjælp af følelser og lidenskab investeret i dansen, kunne blive en vinder, slå Surge.

I hvad der ligger succesen af billedet "Streetdance 3D»?

Aktører så præcist formidle deres følelser gennem bevægelse, at de tror på alt. Arbejdet med koreografer og instruktører fejlfri, perfekt udvalg af musik.

2 år senere udgav de deres anden film "Streetdance 3D» som endnu et bevis på kærlighed og interesse for publikum til dans projekt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.