Nyheder og SamfundBerømtheder

Anastasiya Shpagina: det virkelige liv er et levende dukke

Den nye trend, der fanger internettet og sociale netværk - levende dukker. Piger og drenge gentegner selv alvorlig plastikkirurgi for at opnå den maksimale lighed med de ideelle proportioner Ken og Barbie. Enhver, der ikke er færdig med dukkerne, bliver de.

Fantasiverden af blomst feer

Nastya kalder sig en fe, hun kom op med den magiske verden, som forsvandt fra virkeligheden i skikkelse af en mærkelig udseende. Denne pige blev født i Odessa 22 år siden. Anastasiya Shpagina, biografi, der begyndte som en make-up artist fra barndommen, der arbejder i en prestigefyldt salon i byen. Den lille pige tog hendes mors makeup og malet i ansigtet. Anastasia har fundet vej ind i den japanske anime. Disse tegneserier var populære, og det er den første til at prøve på den stil.

Hendes forvandling kræver ikke kirurgi interventioner og dygtig besiddelse af Photoshop. Selv, for at være ærlig, ser det allerede korrigeret plast specialister, hvilket øger de i forvejen store øjne. For nylig, Anastasia Shpagin indrømmede, at hun drømmer at ændre formen på øjnene, at fjerne låget, men sådanne transaktioner foretages kun i Japan. Oprindeligt bygget i billedet af teenage tøj og tung makeup.

Livet i Anime

Nick Fukkatsumi, der kom op med en pige (fra japansk "genoplivet"), afspejler den indre verden af "blomsten fe". Store øjne, farvede linser, regnbue hår, skrøbelighed og vægten af miniature isoleret ukrainsk kvinde fra mængden. Selv på papiret ændrer det ikke billedet.

Anastasia Shpagin uden make-up ikke vises nogen steder, selv på internettet vises periodisk foto smuk pige, som er vanskeligt at lære groupie manga. Heltinden af talrige talkshows sagde der stiger hver dag kl 05:00 til at køre en kompleks makeup. Hun lægger på hendes make-up trin for trin videokanal, at få en rekord synspunkter på netværket. Anastasia viser plasticitet af en kvindes ansigt og ændre det med hjælp fra en professionel make-up. 2 år siden, blev hun over for den tyske ungdom linje Yoida, så fans det er steget i hele verden.

Makeup Anastasia Shpagin

hun betragtede sig inphotogenic I sin ungdom. Komplekser forbundet med total afvisning af deres udseende og konstant eksperimenteren på det, voksede til en marionet billede, som ifølge hende, den mest harmoniske. Eye iørefaldende udseende af utrolige størrelsesorden. Anastasia Shpagin ingen hemmelighed af, hvordan man laver en så kompleks makeup og villige til at dele med tilhængere groupies og makeup lektioner.

Først justeret ansigtshuden for en perfekt dukke udseende. Påfør den lyseste tone tone, maskering alle synlige fejl og blå mærker under øjnene. Ingen ruhed og rødme af billedet er ikke tilladt. trukket forsigtigt næse vinger skjult, så det virkede så smal som muligt, og den bageste lys fremhæves. Han syntes at blive trukket på hans ansigt igen. Stærkt skraverede grænse mellem hals og ansigt.

At få øje tildeling liner strække sig ud over den naturlige kontur. Overdreven stigning er forbedret med hvid blyant eller skygge, malet over grænsen mellem den trukne pil og nederste vipper. Kontur tushuetsya let med en blød børste. Liner strakt som "kat" øje og øjenlåg limet på øjenvipper ekstraordinær længde. Slagtekroppe i form af en marionet ikke fortryde. Sort og klart definerede øjenbryn indrammer store øjne med kontaktlinser fantastisk blå eller grønne. Hendes læber er farvet tætte tone til ansigtet. Nogle gange er det tilladt at bruge en blid glans. Billedet af Anastasia Shpagin færdig farvet paryk og kjole tegneserie.

Ensomhed pige anime

Hurtigt vundet popularitet på usædvanlige måder ofte passerer. Men blandet Pigespil strækker så langt, at det er at eksperimentere med udseende, reinkarneret i de berømte stjerner og tegn på deres video: Dzhonni Deppa, Rihanna, Kim Kardashian, Lady Gaga, Megan Fox og andre.

For nylig, Anastasia Shpagin at vide, at venner ikke har brug for det. Hun smidt ud af det personlige rum af dem, der kom i kontakt med det af egoistiske grunde, men hendes nye bekendtskaber til noget. Med unge er situationen den samme. Anastasia er ensom og drømme om en stor sommerfugl, som vil være tæt på hendes væsen. Her er blot nogle få de bor.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.