Hjem og familieTilbehør

Multivarka "Phillips" - en ny generation trykkoger

I Sovjettiden var der en forgænger for den nuværende Multivarki - en trykkoger, der ikke kan sammenlignes med den moderne ækvivalent om eventuelle indikatorer. Multivarka med funktionen af trykkogeren forbereder en enorm mængde retter, let at bruge, indeholder en række forskellige tilstande, på trods af enkle design. Maden er dampet, så ikke mister sine gavnlige egenskaber. Forskellige producenter af husholdningsapparater producere disse universelle køkken maskine.

Multivarka "Phillips" med en trykkoger har en indbygget mikroprocessor, hvilket i høj grad letter den madlavning.

Denne high-tech, automatiseret opfindelsen er nem at bruge. Multivarka-komfur "Phillips" har en touch-panel kontrol, så ingen ikke vil være vanskeligt at tildele den ønskede tilstand. Display indikatorer viser vilje retter i det øjeblik, hele processen med sporing. Tilberedningstid er indstillet til Standard, men med en speciel funktion "Tid til at arbejde under pres" du kan justere det selv. Multivarka Phillips tilstande omfatter: ris, gryderetter, fisk, grøntsager, kål ruller, budding. For trykkogere: gelé, kylling, korn, kager, suppe, grøntsager, kød.

Kom godt i gang, ifølge manualen, bør det være med kogevandet i "Krupa" mode i en trykkoger. Dernæst skal du have en lidt tilvænning dette hjælper, startende med enkle måltider.

Multivarka "Phillips" - denne opfindelse, er det sikkert at bruge. Automatisk anordning til trykaflastning letter denne. Der er også en funktion af beskyttelsen af børn. Det blokerer knapperne ved et uheld trykkes. For at aktivere denne tjeneste, skal du holde knappen nede i tre sekunder. For at låse gøre det samme.

Vi bør ikke opgive de normale forholdsregler. Overtryksventil for en trykkoger låg under dens drift skal lukkes. Husk det for at undgå skader. Når fadet er klar, lad gryden stå i højst 15-20 minutter, og først efter, at du kan åbne ventilen og hætte.

Efter en hård arbejdsdag, du ikke længere behøver at stå ved komfuret. Multivarka "Phillips" gør alt selv. Og kokke og bager og sætter ud og opflamme. Du kan forsinke processen med madlavning (til den dag), på forhånd om alle de nødvendige ingredienser og indstilling af tiden med "The Hours" og "Minutes". For eksempel, for en time eller to før du vender hjem, hun vil begynde sit arbejde.

I denne teknologi ikke er opbrugt værdighed "Philips". Multivarka - det sparer tid for små midler. Der er denne vidunderlige gryde billigt med alle de mange dyder. Dette apparat på kort sigt bogstaveligt erobret markedet. Modellerne adskiller skål volumen: 5L og 6L.

Firmaet Philips bekymrer sig om sine kunder. Komplet med multivarka kommer Skål til madlavning på et par originale handske, grydelap, en særlig ske til korn, samt en bog med opskrifter, hvoraf mange vil være nogen.

Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.