HjemlighedVærktøj og udstyr

Septisk "Triton": producent, anmeldelser, installation

Opgaven med at sætte det lokale kloaksystem i forstæder område før eller senere vender hver husmand, der kender alle manglerne i sumpen. Hvis du er i stand til at vurdere fordele selvstyrende spildevand fra septiktanke, så er du nødt til at finde ud af, hvad en septiktank "Triton".

beskrivelse

Det fås i et bredt område, og hver model er beregnet for en bestemt mængde af urenheder, der kommer ind i systemet dagligt. Forud for erhvervelsen af en option, skal du afgøre, om du vil bruge det hele året rundt eller kun fra tid til anden. Det er værd at huske på, at de en septiktank arter er jævn og konfiguration, samt spildevandsrensning proces.

producent information

Virksomheden "Triton Plastic" producerer spildevand til at vidne, samt produkt og evne til selvstændig sanitet. Det kan være:

  • brønde;
  • kloaksystemer;
  • spildevandsbehandlingsanlæg
  • sumpe.

De er baseret på polypropylen og polyethylen, som er karakteriseret ved en høj slidstyrke og holdbarhed. Hvis du har en septiktank vil blive købt "Triton", så kan du regne med den fulde lukkede beholdere, varigheden af deres levetid, som er 50 år, samt nem installation. Producenten rådgiver forbrugerne før skabelsen af en selvstændig kloak afgøre, hvilken ordning der skal bruges til enkeltstående spildevandsrensning. Nogle systemer fra andre firmaer kan udføre dofiltratsiyu spildevand stadig, indtil de når jorden. Men de omfatter behovet for at rense. Hvorimod hvis du køber en af de modeller fra producenten, "Triton Plastic", kan du regne med problemfri drift af et selvstændigt system, der ofte ikke involverer menneskelig indgriben efter installation.

Anmeldelser af muligheder septisk mærke "Triton"

Hvis du vælger rengøringsudstyr, som henviser til "Triton" linje, kan du regne med den biologiske rensning af spildevand med deres yderligere rensning i jorden. Præsenteret forskellige producentens modeller i mængden af genanvendeligt affald, metode til installationssystemer og størrelser.

For eksempel, "Triton-Mini" har en volumenkapacitet på 750 liter, mens vægtykkelsen er 8 mm. How do brugerne siger, denne model, der er repræsenteret ved en sump, er lille i størrelse og har økonomien. Denne mulighed kloak let at bruge og installere, og når alvorlige frost materialer ikke påvirkes negativt.

Brug et sådant system kan være for en familie på to personer. Inden for 48 timer i rummet vil rense 500 liter spildevand ved den højest mulige belastning. Det selv tilstrækkeligt, hvis huset vil blive indsamlet i løbet af weekenden og 5 personer. Ifølge købere, er det vigtigt at sikre, at kapaciteten ikke er tilstoppet fast affald, for det en gang om året, der skal pumpes ud af hendes Urenhed.

Anmeldelser af septiktanken mærke "Triton-Micro"

Valg af septisk "Triton-Micro," du blive ejer af containeren, hvis volumen er 450 liter. Som påpeget brugere, udførelsen af modellen er 150 liter. Dette spildevand vil være en fremragende mulighed for en familie på 3 personer, der ikke har fast bopæl i huset. Du vil være i stand til at bemærke, at "Triton-Micro" har et lille volumen, let at transportere og installation. Systemet kan bruges til et gæstehus eller selvstændigt bad. Købere det tiltrækker lave omkostninger som et helt sæt til at infiltrere halsen og dækker kun koster 12 000 rubler.

Anmeldelser af septiktanke "Triton-N" og "Triton-T"

Som et alternativ kan du blive betragtet løsninger septisk "Triton-T", som er en trekamret plastbeholder, tilvejebringelse selvrensende. Ifølge købere, kunne dens volumen variere fra 1.000 til 40.000 liter. Serveres dette system er forholdsvis let at være sandt selv for et stort hus, hvor 20 mennesker bor, og mere. Hvis septiktanken er placeret under Infiltrator, er det nødvendigt at installere afløbspumpen, som vil være dels at pumpe renset vand, sende den til filteret kassen.

Septisk "Triton" opbevaring, af hvilket vil tillade dig at træffe det rigtige valg kan repræsenteres også en form for som er betegnet med bogstavet "H". I dette tilfælde, før du - opbevaring kapacitans, kan hvis volumen varierer inden for de samme grænser som i den ovennævnte udførelsesform. Som købere krav tykkelse af tankens vægge er fra 14 til 40 mm. Denne mulighed ville være et glimrende valg for ejere af forstæderne, hvilket område ikke er for stor. Desuden vil "Triton-N" er den eneste mulige kloaksystem, hvor det er umuligt at udstyre filterpuden. Du kan indstille dette i kloakkerne på det sted, hvor høj grundvandet forekomme. Medlemmer understrege, at adskiller septisk styrke og holdbarhed, samt en høj grad af tæthed. Den er lavet på baggrund af polyethylen og er klar til at tjene i mere end 50 år.

Anmeldelser af septiktanken "Triton-ED"

Septisk "Triton", producenten af som er kendt på det russiske marked, repræsenteret i salget er også en form for som udpeget af forkortelsen "ED". Denne model kan have et volumen i intervallet fra 1.800 til 3.500 liter, mens ydeevne kan variere fra 600 til 1.200 liter hhv. Som påpeget af brugere, kan de virkelig gerne, at design være lodret eller vandret form i sin sammensætning indeholdt 2 sektioner, som anvendes til at rense snavs.

Flytning fra en sektion til en anden, bliver vandet renses med 65% efter uheld permeationen zone, og derefter - i jorden. Dimensioner absorberende område vil afhænge af mængden af spildevand. Ifølge brugerne, i hjertet af produktet er ekstruderet polyethylen, som er så stærk, at systemet er klar til at tjene i omkring 50 år.

Udførelse af installation

Septiktank at give "Triton" kan indstilles uafhængigt af dig, men du skal stifte bekendtskab med den værker teknologi. Systemet er installeret i tandem med infiltratorer, så tæt på udgravningen er nødvendigt at opbygge en fordybning til filterinstallationen. Sådanne systemer kan nedsænkes dybt nok i jorden, kan afstanden fra niveauet af den øvre skillevæg kapacitet nul være lig med 1 m og mere. Denne funktion gør det muligt at spare penge på isolering filtersystem.

Septisk ikke en pop-konstruktioner, så installationen kan udføres på en sandet basestabling, til frembringelse af en tør opfyldning sand-cement-blandingen. Septisk "Triton", som tilvejebringer installation af påfyldning grus pads vil have et filterlag, oprensning spildevand, før de falder til jorden.

konklusion

Hvis du beslutter at engagere sig i selv- installation af en septiktank, så er det første skridt er at planlægge webstedet, grave en grav og sæt beholderen. Septisk "Triton", af hvilke kun de mest positive, giver mulighed for el-arbejde, hvis systemet er flygtigt. På den afsluttende fase, skal fartøjets fører udfylde kapaciteten og gennemføre idriftsættelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.