SkønhedNegle

Nail Design "Leopard". Master klasse og underfundighed af udførelse

Den mister aldrig sin relevans og øje-glædeligt udsigt over resultatet af neglen design "Leopard". Denne alsidige print med et rigt udvalg af farver og giver mulighed for at frigøre deres fantasi.

beskrivelse

Denne plettet lakering teknik byder på en masse variationer af fashionable kvinder. Flot og elegant søm design "Leopard" (foto af resultaterne i denne artikel) i en særlig god naturlig naturlige farver, der svarer til farverne på denne leopard skind. Afhængigt af sæsonen, tidspunktet på dagen og det valgte koncept, kan nuancer af den fælles farveskala være mørkebrun eller sandet. Manicure er slående i sin dybde og rigdom, er det altid usædvanligt og lyse, det ser elegant og rentabel understreger individualitet sin ejer.

Den forberedende fase

Nail design "Leopard" er særligt fordelagtigt så på morgenfrue, glem ikke at korrekt forberede dem til videre farvning.

 1. Foretag nyttig bad med krydderurter (kamille, calendula). Hvis sømmene er tilbøjelige til delaminering, at tilføje en dråbe iod, en skefuld salt og lidt af flydende sæbe. Hold den i dine hænder i mindst ti minutter. Nu kan du begynde at arbejde på neglebånd.
 2. I det størknede rum bør anvende en særlig olie, derefter forsigtigt skubbe tilbage neglebånd med en speciel appelsin pind, god tør neglepladen, for at give dem den ønskede form neglefil.
 3. Glem ikke den negle ernæring. Forud for anvendelsen af lak skal være godt afrundet creme, gned sine fingerspidser, og give det tid til at absorbere godt.

Nail Design "Leopard" på naroshchennyh og deres lange Marigold ser særlig smart. Udfør det bedre ved hjælp af gel lak, andet end den maksimale belægning holdbarhed.

Værktøjer til arbejde

Det vigtigste rækkefølge udførelse manicure altid forbliver den samme. Anvende et tyndt basislag (skiftevis på hver hånd) og tørret i UV-lampen. For at udføre effektiv negle design "Leopard", vi har brug for:

 • vatrondeller;
 • DOTS og folie;
 • organer til fjernelse klæbelaget;
 • base og top coat;
 • et sæt af kontrasterende farver gel søm;
 • Cuticle Oil.

Som en base, anbefales det at bruge nuancer af beige og sand lak. Pletter kan udføres i en mørk brun farve, gøre dem rige pink eller hvid. Fælge i en klassisk leopard print er altid uvægerligt sort. Det var hende, der giver ham udseendet af en naturlig rovdyr pletter.

ansøgningsprocedure

Nail Design "Leopard" kræver en præcis sekvens i udførelsen.

 1. Ansøg om neglepladen, søm base og dræne dem i en lampe. Om nødvendigt kan yderligere lysstyrke og base coat påføres i sine to tynde lag.
 2. Lidt af de valgte søm dryppe pletter på folien og anvendelse DOTS forsigtigt anvende den på neglene. Det er vigtigt at respektere for en lille afstand, som rodede pletter manicure ser ikke meget naturligt. Overvej tilfældighed og naturlig mønster på leopard hud.
 3. Hvis resultatet er mere end tilfredsstillende, ordne det i røret, og begynde at tegne konturerne af pletterne. Det er udført i sort og kræver ikke overdreven pleje.

Tør neglelak i lampen. Glem ikke at styrke sin top-ende belægning og være opmærksom på neglebånd, ved at behandle det med en speciel blødgørende olie.

mode muligheder

Nail Design "Leopard" altid ser spektakulære, er ideel til enhver form for søm og den mest enkle i udførelsen. Den mest trendy er følgende variationer deraf:

 • hvid-sort - er en slags klassisk perfekt med ethvert outfit, meget smuk og enkel udformning med ekstra dekorative elementer i form af en pasta og paillet;
 • pink nuancer - især relevante variationer i den kommende sommersæson, indebærer anvendelse af lyserød base med pletter af brune, røde og beige kontrastfarver;
 • lyse rødt - får lov at føje til sølv, som matcher perfekt med de sorte og røde toner i manicure; Det ser nice dette design kombineret med grafiske elementer - striber, diamanter, zigzagger.

Apparater sådan manicure er enkel:

 • Male negle rød bund;
 • sidedelene deraf tape;
 • arbejde gennem midterzonen i teknikken "Leopard";
 • Fjern tapen og dækker hele neglen plade med en gennemsigtig top.

Godbidder

Nail Design "Leopard" (foto, nye emner præsenteres i dette materiale) er egnet til enhver lejlighed og outfit, hvis et lille eksperiment med sine nuancer. På højden af mode er nu en dyb blå farve, som i dette design ser virkelig luksuriøse. Bruge det i forbindelse med en blød creme base, for større kontrast. Bedst af alt blå "Leopard" i harmoni med sand og mejeriprodukter toner.

Piquant ser fransk manicure med små pletter på spidserne. Tilføjelse til det kan blive sten, pailletter, perler, iriserende bånd. Nu, mange producenter anbefaler yderligere at forenkle proceduren for anvendelsen af denne ornament, der tilbyder piger klar stencils og klistermærker med de karakteristiske vinkler i alle farver og nuancer. Ikke mindre populære gennemførelse af dette mønster i teknikken med "stempling".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.