ModeShopping

Tatovering "skull": Et nyt kig på et gammelt

Tatovering "Skull" er en af de mest populære og almindelige i dag. Der er en masse variationer af billedet, et dusin stilarter, hvor du tegner kraniet.

tatovering Betydning

Til dato, at spørgsmålet om tatoveringer ikke er mindre kontroversielt end tidligere, men nu i kutane tal ser fra en anden vinkel. Hvis før tatoveringer blev betragtet som et tegn, der tilhører underverdenen eller nogen sekt, men nu et andet spørgsmål: hvad betyder en tatovering for en person, og hvad han eller hun fylder hende? Alle er velkommen til at selv bestemme, hvilken værdi det tillægger deres hud mønster - og dristigt at forsvare deres mening. For eksempel kan en tatovering af "skull": dets betydning ved første øjekast, er det helt klart - død tema oplyses fuldt ud. kraniet som en del af et mønster, kan dog tage en meget anderledes fortolkning. Mange betragter sådanne symboler som livet fuldt - med andre ord, er det at være, selv om hver af hans dag - den sidste. Tatovering "skull" hvis man ser på det fra en anden vinkel - et historisk symbol på pirater - folk uden begrænsninger og komplekser, eventyrere og stærk i ånden, klar til at dart off på ethvert tidspunkt, og at tage ud mod den lyse liv.

Interessant og samtidig lidt skræmmende kombination - et kranie med en slange. Men dens værdi - er forgængelighed af tid og begrænset levetid; og i Japan er det behandles forskelligt - som et symbol på succes og rigdom.

Kort sagt, hvad det betyder at tatovering "Skull", alle beslutter for sig selv, og at sådan holdning og information "lagt" i tegningen på hans krop.

udførelse tatovering

Skull - det er næsten en klassisk old school tatoveringer, næsten uadskillelige element i de fleste skitser i stil med old-school. Disse er tegninger, når tilsætning af elementet vist også bånd, roser, vinger eller ankre. Men tatovering "Skull" i den nye skole atmosfære og lyse prangende farver, årsag kontraster; undertiden tal giver nogle eller symbolsk tegneserie (fx hjerteformede kredsløb). Men dette er kun mulige løsninger, som der er faktisk utallige. Et kig på de tatoveringer i stil med biomekanik: meget vred og aggressiv ved første øjekast. Desuden er deres realisme understreger kun tilstedeværelsen af mekaniske dele i figuren - ledninger, tandhjul, kæder osv ...

Hvis vi er opmærksomme på tatovering "Skull", lavet i stil med papirkurven, er der også foretrukket et realistisk billede. En anden mulighed - en symbolsk figur af kraniet med sort kun, uden grå nuancer. For at understrege sin aggressivitet i skraldespanden stil ofte brugt lyse rødt blæk.

gode ideer

Så hvad betyder det for dig tatovering "skull"? Prøv at ignorere det mønster, og at forelægge elementet er ikke som et symbol på død og fornyet liv.

For eksempel, en meget interessant at se denne tegning, hvorfra vokser en blomstrende træ; originalitet fremhæver kontrasten: kraniet er lavet i sort og grå farver, mens træet - i farver. Kort sagt, skal du ikke være bange for, hvad folk vil sige eller tænke - til ting, der virkelig betyder noget for dig, og du vil være glad og tilfreds ved at give en drøm liv og stille ind på en positiv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.