ModeShopping

Square solbriller - mode eller stil?

Gennem hele livet, hver af os stræber efter at se så godt som muligt. I børnehaven slid vi lyse bånd, i en bevidst alder makeup til at male sig selv, og som voksen - at pryde sig med smykker og smykker. Tilbehør kan være anderledes. Ofte har de ikke nogen anden end æstetisk funktion. Men hver regel har sine undtagelser, og en hvilken som helst mod kan bekræfte fordelene ved solbriller. Til dato, vil de mange forskellige overraske selv de mest krævende køber: tisheydy, firkantede briller, sommerfugle, vayfarery, støbte briller og endda en masse forskellige sorter.

Solbriller er alle, i virkeligheden den bedste beskyttelse mod ultraviolet stråling er ikke tænkt op til denne dag. Bright sollys kan være, og det synes harmløs, men det kan alvorligt skade vores vision. Hertil kommer, at kvinder, der ser deres udseende, ved, at solbriller kan forhindre forekomsten af rynker, der og stræber efter at danne omkring øjnene. Du tror måske, at der er behov briller kun om sommeren, men også på bjergtoppene uden dem ville være ubehageligt. Det er derfor, modedesignere forsøger at komme op med nye modeller og varianter af dette har vi brug tilbehør!

De fleste af de fashionable publikum er kvinder, fordi de ønsker at være mere elegant, feminin og moderne i alle situationer og forhold. De, der søger at se perfekt, det er værd at huske på, at det valgte objekt først skulle henvende sig til ejeren. Solbriller er ingen undtagelse fra denne regel. For eksempel, firkantede briller, et foto, som er måske i enhver modemagasin, er ikke for alle.

Ansigtsform spiller en vigtig rolle i valget af dette tilbehør. Vinderen står den ovale form, kan tillade sig næsten enhver model. Det er bedst egnet til det ovale ansigt store solbriller, mode tisheydy og piloter. Chubby damer skal tænke på, hvordan man kan vende rundhed af ansigtsformer i værdighed. Her kommer til hjælp firkantede briller. Ikke mindre relevante geometriske form modeller og vayfarery ligner sin trapez form. Kantet ansigt kan gøres blødere ved hjælp briller cirkulær form. I dette tilfælde, kun firkantede briller understrege alvoren af kindbenene, ikke altid se en vinder. Hvis du ved, hvilken type af dit ansigt, er valget af en bestemt model stærkt forenklet, men det er værd at huske, at nogle gange af hensyn til det billede kan bæres ikke engang egnet til din type model point. Hvis solbriller firkantede solbriller er ideelle til din omhyggeligt udvalgte billede, skal du vælge denne model.

Hertil kommer, at i 2013, har en lang række modeshows bevist, at geometrien af sæsonen står næsten i det første sted i listen over de karakteristiske træk ved udformningen billedet. Højre firkantede briller, trapezformet vayfarery og spidse rim repræsenteret i mange samlinger. De pladser i den oprindelige version kan ses i samlingerne på Fendi. I Rada modeller skaber illusionen af bevægelse geometriske form som glasset lidt forskudt i forhold til de firkantede rammer, der visuelt forvandler dem fra pladser i diamanter.

Pick noget egnet til at være ganske enkel, den vigtigste ting at huske er, at det tilbehør nødvendigt for os som en dekoration. Ikke købe en ting, kun at fokusere på de højt profilerede mærker! Vær smuk!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.