Mad og drikkevarerDesserter

Søde "Chokolade": flere originale opskrifter

Det er helt naturligt, at enhver kvinde drømmer om værtinde til hendes kulinariske værker blev værdsat af alle, der prøver dem. Og for dette er det nødvendigt, at skålen var stor i smag og ser virkelig elegant.

konfekture

Alt dette kommer til konfektureprodukter, herunder bagning. De bør være så spektakulære og økologisk som muligt. Til dette formål blev opfundet cremer, en bred vifte af pulver, pasta, mange typer af glasur og, selvfølgelig, søde. Særlig opmærksomhed vil være ønskeligt at hellige sig mest foretrukne godbid sød tand. Det er sød "Chocolate". Tale i denne artikel vil fokusere på, hvordan man kan forberede det på flere måder.

Søde kanel

Hvis du har en sofistikeret og raffineret smag, det er en chokolade fudge opskrift, der vil blive præsenteret nedenfor, er i stand til at erobre dit hjerte. For sin forberedelse vil du bruge følgende ingredienser:

- 3 spsk. l. frisk smør;

- 1 dåse kondenseret mælk;

- 1 tsk .. foreliggende kanel;

- 1 tsk .. aromatisk vanille ekstrakt;

- 100 g favorit chokolade.

Til at begynde med fedt formen, hvor du er nødt til at tilberede en sød, cremet smør. Glem ikke at sætte det på bunden af specialpapir til bagning. Tag en gryde, bare sørge for, at hun havde nok tyk bund, der satte kanel, kondenseret mælk, vanille ekstrakt, hakket i små stykker af smør og chokolade brudt eller flosset.

Tænde ild (lille) og bringe hele indholdet af retterne indtil glat. Konstant omrøres. Hæld derefter det hele i et særligt skema, præ-smurt med smør. Placer vægten i to timer i køleskabet. Hvis du ikke fryse det, og bruge med det samme, da det chokolade sludder kage, vil det se fint. Det er muligt at dække kager, muffins og andre kager.

"Mums"

Hvis du ikke ved, hvordan man laver en chokolade fusk, så det kunne erstatte slik, vil denne opskrift har du for resten. Til fremstilling af den næste mesterværk, skal du bruge følgende ingredienser:

- ca. 350 g enhver chokolade;

- 400 g kondenseret mælk;

- 30 g af dette smør;

- 150 g ristede nødder (din smag);

- en knivspids salt.

Hak chokoladen i små stykker og placere den i en forberedt gryde med en tyk bund fast stof. Tilføj til kondenseret mælk, smør, og en lille knivspids salt. Smelt indholdet af gryden i et vandbad. Efter tilføje de hakkede nødder. Forberede et særligt skema, som derefter hælde den smeltede blanding. Send alt dette for seks timer i køleskabet. Derefter kan du allerede skåret fad og behandle dem til gæster. Sød chokolade i denne version vil tjene som en perfekt analog af en slikbutik.

Fudge med valnødder og øl ...

Du kan finde det svært at tro, men en dejlig sød (chokolade smag) opnås ved hjælp af en så konfekture ingrediens er øl. At udføre sådanne eksperimenter har madlavning i køkkenet skal være 400 ml svagt lys øl; 350 g chokolade chips plus 400 g af en mørk chokolade. Tag denne krukke kondenseret mælk; 1,5 timer. L. aromatisk vanille ekstrakt; Ca. 150 g valnød eller andre (efter eget skøn) nødder; 60 g karamel og 1 time. L. (Påkrævet marine) salt.

Således bør udarbejdelsen af denne type slik starte med at finde en særlig gryde med en tyk bund, du ønsker at placere øl. Så bringe det i kog. Fortrinsvis på medium varme.

Du er nødt til at koge øllet omkring en halv time, så der til sidst forlod han tres milliliter. Når du får det, fjern gryden fra varmen og der er afsat for nu er det til side.

Tag en anden beholder. Break i små stykker alt chokoladen, eller bare sat i en gryde alle chips. Tilsæt kondenseret mælk til den samme langsomme og tænde ild. Rør indholdet af panden, indtil chokoladen er opløst. Fjern beholderen fra ovnen for at tilføje til hendes finthakkede nødder, vanille ekstrakt og kogt øl tidligere. Bland.

Den resulterende masse er nødvendig for at sætte i den fremstillede glasform, finder pergament. At hælde det er nødvendigt at sætte ind i køleskabet i to - tre timer. Efter den søde 'Chokolade med nødder og øl "hærder, stænke det på toppen af karamel. Hjælp dig selv!

Hvad god chokolade fudge

Hvad er det vigtigste charme af konfekture kunst? Man kan endeløst opregne sine fordele, sammenlignet med andre typer af elementer og stadig ikke få et klart svar på spørgsmålet. Og alt sammen fordi chokolade fondant - det er en dessert, som du bare nødt til at prøve. Korrekt tilberedes og serveres, er han ikke i stand til at forlade nogen ligegyldig, der anser sig selv en fan af slik. Så kom i gang - og du har en vidunderlig chokolade fondant. Opskriften kan vælges blandt de tilbudte fremstillingsmetoder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.