Nyheder og SamfundKultur

Ønsket "Silent Hill", Moskva: vilkår, begivenheder, anmeldelser. Silent Hill Quest fra D-Cube

For nylig stigende popularitet i Rusland quests i virkeligheden. Ønsket "Silent Hill" (Moskva) - en af de bedste eksempler på denne nye populære underholdning. For at bestå det, kan du i en lille virksomhed, med stor og ekstraordinær at tilbringe tid.

Hvad er quests?

Ønsket "Silent Hill" (Moskva) - en god mulighed for at stifte bekendtskab med denne nye form for underholdning. Det kaldes også intellektuel eventyr undslippe værelse, bogstaveligt talt fra det engelske "at forlade lokalet." Spillere er låst inde i et rum. Som regel, holdet består af 4 personer. For at komme ud, vil de nødt til at løse en række gåder og puslespil. Og tiden er begrænset. Oftest er det givet en time. Sidste ende er målet - at søge efter nøgler eller deres analoger hjælpe. Hvis den tildelte tid ikke kan håndtere holdet, er missionen anses mislykkedes. Men spillere vil stadig producere.

Ideen til at skabe sådanne eventyr optrådte på computerspillere, der bemærkede den popularitet af virtuelle quests i begyndelsen af 2000'erne.

Quest integreret samlet tema. Ofte mystisk eller detektiv. Dette er med til at skabe en følelse af tilstedeværelse, holdet nedsænket i atmosfæren af spillet. Sommetider temaet er kendt og elsket af mange værker. Eksempel - jagten "Silent Hill" (Moskva - mødested).

I Europa og Asien begyndte sådan underholdning at sprede omkring samme tid - omkring 2007.

Quests i Rusland

I Rusland, spillet blev populær i 2012. Pioneren var virksomheden "Sneglen. Kvestrum", dukkede op i Jekaterinburg. Det blev åbnet kun to værelser. Klassisk - "Beginning" - og rædsel - "The House nummer 6".

Samlet udvikling af genren begyndte med fremkomsten af "Klaustrofobi" den kapital i selskabet i 2014. I dag i Moskva og St. Petersborg, er der hundredvis af værelser. På deres egen eller under franchisen åbnet quests i alle mere eller mindre store byer i Rusland og det tidligere Sovjetunionen.

Der er også en bred vifte af udendørs eventyr, når golf bliver for eksempel en hel by. Den mest populære af dem - "Watch".

D-Cube

D-Cube positioneret sig som et firma, der leverer en ny form for intelligent underholdning. Til sig selv, de siger, de ikke bare gøre togter, og skabe en ny virkelighed. Faktisk processen nærmer omhyggeligt og kreativt.

Skaberne af søgen bemærkede, at computerspil er forældede i dag, nutidens unge kræver en ny form for underholdning. De bare relaterer søgen Silent Hill. Tiden er kommet, hvor du kan blive en helt i den fascinerende historie om ikke kun under et computerspil, men i virkeligheden. Virksomheden formår at skabe en unik fordybende og medrivende tema atmosfære. Du bliver transporteret ind i den mystiske Silent Hill direkte fra Moskva.

Desuden vil spillet være fuld af forestillinger. Passagen af jagten "Silent Hill" ikke-lineær, vil kræve, at du pleje og opfindsomhed.

"Silent Hill"

Før du går på en mission, skal du fortælle, hvad Silent Hill, dem der ikke kender, og for at minde alle andre.

Silent Hill - er en fiktiv by, der vises i eponyme computerspil i 1999. Dens handling finder sted i 1983. Hovedpersonen - en forfatter Garri Meyson. For fire år siden, hans kone døde. Nu bor han med sin adopterede datter. På ferie de går til byen Silent Hill.

Ved indgangen under hjulene på sin bil fanger en ukendt pige. Harry drejer rattet, en ulykke. Da han vågner op, viser det sig, at hans datter manglede. Nu er hans mål - at finde barnet.

Silent Hill er en spøgelsesby, som står permanent tåge. Og det sner. På vejen møder han mange tegn, der hjælper eller hindrer helten til at bevæge sig i retning af det endelige mål.

Spillet blev så populær, der kom ud af de tre i de kommende år. I 2006 Kristof Gan tog eponyme film, dedikeret til begivenhederne i det første spil. kom billedet "Silent Hill 2" Et par år senere, der beskriver de begivenheder, der fandt sted i den tredje del af jagten på computeren.

Ønsket "Silent Hill" (Moskva)

At gå til spil, bliver du transporteres ind i mystiske by. Du vil passere den virkelige prøve af hvilke vide, om man kan kalde et team, hvor du er omhyggelig og smart. Den forbandede byen, vil du mødes ansigt til ansigt med alle dine frygt.

Ifølge legenden, vil jagten finde et par folk, der er forsvundet på én dag. I det almindelige liv, de var tåler mennesker, selvom hver var et skelet i skabet. De vidste ikke hinanden alt det, de havde til fælles - en mærkelig og uforklarlige ting begyndte at ske i deres liv på en og samme tid. Ved første virkede det nogens svindelnummer, indtil de fandt sig selv i en verden fuld af fortvivlelse og frygt.

De forsvandt en dag. Den eneste hage - by Silent Hill, det sidste, der gav hver af dem. Quest Silent Hill fra D-Cube tager dig ind i mystisk sted, hvor du vil straks indse, at det vigtigste mål er ikke at kigge efter den forsvundne, og at redde sig selv.

Denne søgen vil blive fyldt med forestillinger, du vil vide, hvad denne anden verden, der lever af sine egne regler og love.

regler for deltagelse

Skal vide, at for at deltage i jagten tillod holdet fra to til otte personer. Men arrangørerne mener, at det optimale antal medlemmer fra tre til fem.

aldersbegrænsninger gælder søgen. Deltagere skal være mindst 14 år. Spil plads er omkring 200 kvadratmeter, du virkelig vil være der, hvor de skal henvende.

omkostninger af spillet for holdet er fra 8 til 9 tusind rubler, afhængig af den valgte spil i dag og tidspunkt. Hvis antallet af deltagere mere end en bestemt grænse ovenfor, så for hver ekstra person bliver nødt til at betale 1000 rubler. "Fuldstændig nedsænkning" har også en mulighed, der koster flere og et halvt tusind rubler. Hvad er det, behøver arrangørerne ikke afsløre, men vil sikre, at du ikke vil fortryde pengene brugt.

Den tid til passagen af quests, og en halv time. du kan forlænge den tid, hvis det er nødvendigt. Femten hundrede rubler værd hver følgende 15 minutter af spillet for dit team. Du bliver nødt til at vise bemærkelsesværdige evner indtil den sidste skelet i skabet er fundet.

Hvordan kommer man til jagten?

Dette spil er i Moskva på Warszawa motorvejen, huset 33/13.

Den nemmeste måde at komme i metroen, og nåede stationen "Nagatinskaja". Det er bedst at sidde i den sidste bil fra centrum. Kommer ud af glasdøren, hovedet op ad trappen til venstre. Når på gaden, gå til den modsatte side af Warszawa motorvejen. Yderligere omkostninger til at gå ned ad gaden, på vej mod centrum. Du vil få en guide til international posthus, der skal forblive på højre hånd. Efter at have passeret det, og jernbanespor, drej til højre. Du er på stedet.

Kampagner og rabatter

For at komme til quest "Silent Hill", kan du drage fordel af specielle tilbud. For eksempel er der en forfremmelse for studerende. Det fungerer på hverdage - fra mandag til torsdag.

Hvis du tænker på spillet 12,00-17,30, kan du regne med en betydelig rabat. For et hold på to til fem personer vil blive foretaget til størrelsen af rabatten 700 rubler. For at opnå det skal du præsentere et studiekort.

Der er også en forfremmelse til fødselsdage. I din fødselsdag vil du få en rabat på et tusinde rubler fra bunden omkostningerne ved jagten. For at få det, du har brug for at præsentere et pas eller anden legitimation, hvor din fødselsdato vil blive specificeret. Derudover kan holdet af Quest D-Cube yde bistand med organiseringen af fødselsdagshilsener, siger de, nøglefærdige.

Anmeldelser af søgen

Anmeldelser af jagten kan efterlades som selve stedet samt på tredjeparts ressourcer. Dybest set, har spillerne udtalt sig positivt.

Deltagerne bemærkede, at det var usædvanligt lange søgen - en og en halv time i stedet for den sædvanlige time. Spillet involverede forestillinger, skuespillere, originale ideer og unikke natur. Ved første øjekast er det klart, at organisationen engageret i den virkelige fans af deres virksomhed, som de kan lide universet "Silent Hill".

Denne søgen er meget forskellig fra deres egen slags. Stor indsats og sjæl investeret i sin produktion - I henhold til deltagerne. Dette giver dig mulighed for at fordybe sig i, hvad der sker.

Mange denne søgen er virkelig skræmmende, hvilket fører til glæde for fans af mystik og rædsel. Men de fleste af din bedømmelse rådes til ikke at samle et hold, som omfattede mere end fire personer. Ellers vil deltagerne simpelthen blande sig med hinanden og ikke får en sand fornøjelse.

Ideelt set, før du går på en mission, er det bedst at børste op på begge sider af filmen. Dette vil bidrage til bedre at forstå omgivelserne og mærk stemningen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.