HobbyHåndarbejde

Vi lærer at lave et papir Shuriken

Det japanske ord "origami" sikkert kendt af mange af os. Det betyder folde papir. Figur origami tradition for Japan, fremstillet udelukkende af foldede ark papir, uden yderligere hjælpemidler (saks, clips, lim) og prunkløst. Lektion er meget interessant, især for børn. Efter alt, med dine hænder, kan du foretage eventuelle legetøj uden at bruge penge til at købe dem fra familiens budget, og bruge tid med fordel.
Drenge der er glade for eventyr Ninja Turtles, og kampsport, selvfølgelig vil det være interessant at lave din egen shuriken origami.

Hvordan at vælge det rigtige papir

Hvis du ikke er i stand til at købe en særlig tyndt papir i gallerier eller japanske butikker, skal du ikke være ked af det. For at gøre shuriken af papir, kan du bruge en af papirark (selv tetrad, album, blade eller aviser).

Nu går vi til trin for trin instruktioner om hvordan man laver en papir Shuriken

1. Fordi du har valgt at gøre pladsen ark. Hvis et stykke papir med kanten af venstre plus, det bare afskåret.
2. Nu begynder at folde pladsen i flere etaper. Først bøje det i halve kraftigt. Udvid det. Endvidere øverste hjørne og nederste hjørne er nødvendigt at bøje en foldelinie, der strækker sig i midten. Den resulterende konstruktion fold i halve igen. Som et resultat af disse trin, bør du være i hænderne på en forholdsvis snæver rektangel, hvis kanter er bøjet indad.

3. Det næste skridt i en interessant proces, hvordan man laver et papir shuriken, er som følger: Det er nødvendigt at indpakke hvert hjørne af rektanglet diagonalt til, hvordan de afspejler hinandens spejlbillede, der er et af hjørnerne for at være buet opad, og den anden, tværtimod er foldet ned.

4. Hvis du har aktiveret tallet to trekanter, der er forskudt i forhold til hinanden, og imellem passerer forbinder dem strimmel papir, så har du nået halvvejs i processen, da det papirfremstilling shuriken.

5. Næste skridt: Tag et andet stykke papir og bære den med den samme procedure som den første. At nå trin № 3, hjørnerne af rektanglet i modsat bøjning (end i den første rektangel) side. Du vil modtage en anden del af shuriken, en kopi af den første. Happened? Så den anden fase af udviklingen af, hvordan man laver et papir shuriken, du har bestået.
Vi fortsætter til den afsluttende fase af vores arbejde: samling af dele og opnå et resultat af at kaste stjerner - papir Shuriken. Den resulterende billets (Shuriken dele) sættes på hinanden på tværs. Yderligere pænt omslutte vinkel andet emne i den første lomme. Denne procedure bør ske med hvert hjørne og på begge sider.

Prøv at bevæge sig væk fra de japanske traditioner og gøre håndværk ud af farvet indpakningspapir eller sider fra gamle magasiner lyse. Tro mig, vil shurikens se endnu mere attraktiv.

Og nu er det tid til at spille. Og selv om i varmen i dine mobile spil "friskbagt" shuriken pludselig bryder, det gør ikke noget! Når du har fået erfaring i sin fremstilling og let at lave en ny.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.