Intellektuelle udviklingMystik

Tegn: en svale fløj ind i huset - heldigvis

Svalerne - en unik fugl. På alle tidspunkter, forskellige kulturer og folkeslag æret dem. Synk tilegnet de mest usædvanlige egenskaber, blev de anset for forvarsel for forandring. I denne henseende, i folklore, er der mange legender og ordsprog vil tage omkring svaler.

urimelige tegn

Mange tegn begynder: "svale fløj ind i huset ...". Sådanne overtro ikke bære et gran af sandhed. I de fleste tilfælde, tegnene på prøven er fejl og spekulationer. Her er nogle ordsprog, som du ikke skal tro det, men nogle mennesker er stadig overtroiske rædsel forsøge ikke at bryde:

1. Swallow fløj over skulderen lave lav og rørte ved ham - død.

2. Hvis landmanden bevidst at dræbe en svale, vil hans gård falde, og koen i stedet for mælk vil give blod.

3. Enhver, der vovede at ødelægge en svalerede, vil ikke være i stand til at samle en god høst fra markerne.

De fleste ordsprog komme med uuddannede mennesker, men handlede ud fra humanitære motiver, der ønsker at beskytte fuglene. I landsbyerne, blandt simple bønder i det første sted, det var den venlighed og barmhjertighed, så de syntes lykkeligere liv, når fuglene levede under tag.

Swallow siden oldtiden været en uundværlig symbol på forår, da den fløj lige efter den kolde ende. De var bedre end nogen moderne kalendere og meteorologer. Ved deres ankomst bestemmes tidspunktet for såning af mange kulturer. Levetiden for de mennesker, har været tæt forbundet med migration af svalerne, og derfor forsøgte rustikke sind til at komme op med love til at en eller anden måde at forudsige fremtiden.

Nogle tegn var tåbeligt, nogle - tricky, men de sagde, haunting deres regelmæssighed. Sådanne forudsigelser er præcise og altid fair.

Skilte med videnskabelige beviser

Tegn: en svale fløj ind i huset - til nyheden

Det har længe været for nogen ikke en hemmelighed. Men der er andre tegn, der har en dybere mening.

1. Hvis en svale fløj ind i huset og gjorde en rede under taget, men snart forlod ham - et dårligt tegn. Det faktum, at disse fugle har flair, og hvis pludselig i problemer, naturkatastrofer: jordskælv, oversvømmelser, kold snap, tørke og så videre - Swallow forsøger at flytte til et mere egnet sted, hvor du trygt kan udlede eftertiden.

2. Hvis svale besluttet at bygge en rede under dit tag - ikke forhindrer det, og til dit hus vil komme held og lykke og velstand. På grund af sin følsomhed over for atmosfærisk sluge altid forudanelse uforudsete katastrofer, og til at være forsigtig, kan du beskytte dig selv mod overgreb. Alt du skal - for at have i sit hus, og svalen se dens adfærd.

3. Lav flyvning af svalerne varsler regn. Den videnskabelige forklaring på dette ordsprog på følgende måde: fuglene bytte om små insekter, men før regnen luftfugtighed ændringer, og myg forsøger at være lavere til jorden. Swallows jage mitter, og så de også har flyve lavt.

4. Vent på problemer, når en svale fløj ind i huset - et tegn er ikke altid rigtigt. Der var tidspunkter, hvor fuglene advarede husstand det onde: de fløj rundt i huset, fussed og græd. Men sådanne tilfælde er sjældne. I tilfælde af klimaændringer, blot sluger forlade reden, men hvis de har kendt - du bedre!

Tegn: "svale fløj ind i huset ..." eller "Swallow lavet en rede ..." er populære hidtil. Folk plejede at tro alt i ord og ikke travlt med at tage risici og bryde endnu en overtro. En ting er sikkert: det tegn "svale fløj ind i huset ..." vil være en lang tid populær blandt landbefolkningen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.