Mad og drikkevarerOpskrifter

Tærter med Kalina. opskrift på

Kalina - bær, som mange ikke tager alvorligt på grund af sin bitre og astringerende smag. Men nogle glade for at lave mad tærter med Kalina. Opskriften er simpel bagning, det styrke til at realisere enhver værtinde. Af den måde, kan denne ovn kage ikke kun ved udløb Viburnum, det vil sige, efterår, og vinter, og endda forår. For at gøre dette, behøver vi kun at fryse bærrene, og derefter bruge dem på noget tidspunkt, når du ønsker at nyde en lækker dessert.

Madlavning kage med snebold

Tilbyd at tilberede en kage med en snebold, opskriften er beskrevet nedenfor. Når opsamlet og vasket bær, forberede dej. Denne kage er godt, fordi det kan være absolut enhver dej af din smag: sandet, gær og endda skællet. Når den er klar, gør fyldet. For at gøre dette, Viburnum tre glas blandet med halvanden kopper sukker og seks skefulde af mel, omhyggeligt male (du kan bruge en blender). I form sætte dejen dannelse, så skeen fordeler fyldet og dække med den resterende dej, zaschipnuv kant. Smør kagen med en børste med mælk og drys med sukker. En gaffel eller en kniv til at lave huller til dampudløb og anbringes i ovnen i ca. 15 minutter ved en temperatur på 220-225 grader. Derefter reducere temperaturen til 150-180 grader og bages i 35 minutter mere. Serveres disse tærter med Kalina opskrift tilbyder varm.

Kage opskrift med æbler og Viburnum

Følgende opskrift er beregnet til at omfatte ikke blot udfylde Viburnum, men også æbler. For denne kage du behøver et glas ren frugt, to æbler, fem æg, mel (400 g), en kop sukker, den samme mængde af syrnet fløde og en smule salt og soda. Modne bær er aftagelige fra stilke og vask. Æbler har brug for at rives, derefter blandes med det pres af bær og et par spiseskefulde sukker. Separat slå æggene med den resterende sukker i en tyk kompakt skum, indtast creme fraiche, salt og bagepulver og rør langsomt. Hæld den sigtede mel og ælt dejen. En tredjedel til hældes i en støbeform, let smurt, oven på dejen til at sætte fyld af æbler og bær. Hæld resterende dej ovenpå og glat. Bages i ovnen ved 200 grader, indtil dejen er kogt og browns. Alle virkelig gerne disse tærter med Kalina: opskriften på deres forberedelse er ikke kompliceret, men smagen viser sig forbløffende.

Sådan Cook "Balanly bәlesh"

For dem, der foretrækker bagning og kan ikke leve uden gærdej, tilbyder vi en anden opskrift. Denne kage af Viburnum i tandsten, eller "Balanly bәlesh". Her er hvad du behøver at tilberede det: for testen - en halv liter mælk, 150 gram smør, gær, ét æg, en spiseskefuld sukker, to kopper mel, salt og sodavand. Til fyldet skal du tage et halvt kilo ren Viburnum, æg, lidt fedt til smøring former, fire skeer af sukker. ælt dejen og lad det nærme fra de anførte produkter. Kalina er nødvendigt at slukke med sukker og vand, til afkøling. Du kan tilføje en skefuld bær til en stivelse, det vil forsinke saften og give kagen skal smeltes. Fyldet er placeret mellem to lag af dej kanter brug zaschipnut. Bages i ovnen indtil kogt. Det er, hvor mange muligheder, du kan prøve at lave mad tærter med Kalina! Opskrifter kan være forskellige, men altid viser sig lækre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.