Sport og FitnessVægttab

Kefir kost: anmeldelser tabt vægt og kostanbefalinger

Er det muligt at tabe sig blot ved at spise yoghurt med jævne mellemrum for at spise? Hvilken magt systemer baseret på dette produkt, der? Hvis du er interesseret i kefir kost, anmeldelser af det, vil du helt sikkert være nyttigt. Hvad gør de, der allerede har prøvet at slippe af med ekstra kilo, ved hjælp af den gærede drik mælk?

Fordelene ved yoghurt og anbefalinger for dens anvendelse

Kefir normaliserer fordøjelsessystemet. Hvis du jævnligt drikker mindst 0,5 liter drik om dagen, vil du bemærke, hvordan den ekstra vægt uden at efterlade spor, og føler sig bedre. Kefir og hjælper rense kroppen for skadelige stoffer, og eliminerer ødem. Det er nyttigt for hjerte-kar-og lymfesystemet. Hvis du ønsker at forbedre dit udseende, det perfekte middel - kefir kost. Anmeldelser af piger, der forbruges yoghurt kost, giver os mulighed for at forstå, at med regelmæssig brug af produktet forbedrer hud, hår og negle.

De mest populære sorter af kost

For at tabe sig, er det nødvendigt at forbruge 1% kefir. Ud over kerneproduktet, kan du drikke rent vand og enhver drikke uden sukker. Den hårdeste mulighed - daglig drik mindst 1 og højst 2 liter yoghurt og spise noget, men ham. Strømforsyningen Systemet er designet til håndtering dage, holde sig til det, kan ikke være mere end 3 dage. Dette giver kefir kost resultater er simpelthen fantastisk, tre dage til at tabe sig kan være op til 5 kg. Men hvis du mener de anmeldelser, er det ikke let at holde sig til. En anden populær måde at tabe sig - "stribede" magt. En dag du drikker kun kefir, en anden - spise på egen hånd, at fjerne de fedtholdige fødevarer og dårlige måltider. Der er også en kefir kost, anmeldelser af som er let at finde både positive og negative. Hver dag, du har brug for at drikke en liter yoghurt og spise en lille del af produkterne fra en bestemt type. Antag, på den første dag - det er frugt, den anden - kogt kød, og derefter i henhold til dette princip.

Er det farligt at kefir vægttab, og om der skal tro de anmeldelser?

Alle hudevshie kefir klage kun på kompleksiteten af mono-kost. Hvis du bruger et strømforsyningssystem i sin standard form, bør alvorlige helbredsproblemer ikke være bange. Kefir kost for ugen er usandsynligt, at føre dig til de sultne besvimelse og andre negative bivirkninger, selvfølgelig, hvis du spiser på menuen, men ikke drikker en kefir. Fordelene ved denne type af strømforsyningen systemer er indlysende. Denne lave omkostninger af hovedproduktet og dets tilgængelighed på ethvert tidspunkt af året. Hertil kommer, at mange mennesker kan lide yoghurt smag, og det betyder, at kosten vil bringe positive følelser. Og hvad med vægtøgning efter vægttab? Ofte er resultatet af vedvarende og ekstra vægt ikke travlt med at vende tilbage. Men kefir kost har anmeldelser og ikke den mest positive af hans tilhængere. Nogle kvinder klager over hurtig vægtstigning efter vægttab. Og den mest almindelige årsag - ukontrolleret kost, overspisning. Kefir er muligt og nødvendigt at drikke efter en diæt, kan du ønsker at gå med skimme på det konventionelle produkt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.