SundhedSygdomme og betingelser

Vorter på hælen: behandling flydende nitrogen og celandine

Hvad er en vorte på hælen? Sådan behandler denne uddannelse hjemme og på hospitalet? Svarene på disse spørgsmål vil du få fra materialerne i artiklen.

definition

Vorter på hælen er fortrinsvis en godartet tumor i form af en knude eller papilla. Meget ofte har det en viral oprindelse. Kaldes en sygdom human papillomatose. Overførsel af dette middel finder normalt sted i kontakt med patienten, samt gennem dens relaterede objekter.

årsager til

Wart på hælen, et foto, der præsenteres i denne artikel kan ske af forskellige årsager. Bidrage til dens forekomst er faktorer, såsom traumer, vegetativ neurose, reduceret immunologisk aktivitet, overdreven sveden og acrocyanosis sål. Men som nævnt ovenfor, den vigtigste årsag til sådanne tumorer er ikke-cellulær smitstof - human papillomavirus.

Som du ved, en masse forskellige mikroorganismer lever på huden af mennesker. Mange af dem, herunder virus, der er de agenser, en lang række sygdomme.

Menneskelig hud har sit eget forsvarssystem. Det giver intraepitel makrofager, epidermale keratinocytter og T-lymfocytter. Ved normal drift, har immunitet, og i mangel af mikro traumer på huden papillomavirus ikke udstille sin aktivitet. Ellers vorte på hælen straks gør sig gældende.

udseende

Det ligner en vorte på hælen? Plantar tumorer forekommer oftest på steder sko pres. Især er de stærkt svedtendens mennesker.

Disse vorter er meget liderlig, tæt og har en beskidt-grå farve. Desuden er de præget af svære smerter, som forstyrrer gå. Sommetider plantar uddannelse forårsage midlertidig handicappedes rettigheder.

Wart på hælen: foto og behandling

For at slippe af plantar tumorer er ganske reel. De fleste mennesker med dette problem henvender sig til traditionel medicin.

Ifølge eksperterne kan behandlingen af hæl vorter omfatter ikke kun de medikamenter, der er rettet direkte mod at bekæmpe virus. Fjern disse tumorer og kan være kirurgisk. Den mest almindelige af disse er den brændende flydende nitrogen. I det, vi diskuterer i flere detaljer.

Vorter på hælen: behandling flydende nitrogen

Hvad er en metode til behandling af fodvorter, ligesom cryosurgery? Eksperter siger, at denne metode giver mulighed for at fjerne en godartet vorte med flydende nitrogen.

Under proceduren, humant papillomavirus inficeret væv ætsende anvendelse af lave temperaturer (-180 til - 196 grader). Sådan virkning fremmer frysning og efterfølgende død af vorter.

Det skal bemærkes, at den flydende nitrogen er ikke kun pauser men peels neoplasme væv. Efter denne sunde epiteliale hudceller meget hurtigt.

Ved indgivelse?

Cryodestruction kan anbefales kun til erfarne hudlæge. Typisk, det sker i følgende situationer:

 • Hvis vorter dannet i et sted, hvor det er muligt at såre eller skade.
 • Hvis vorten er lokaliseret på et fremtrædende sted, og giver mærkbare gener.
 • Hvis huden er blevet beskadiget udvækst.
 • Hvis der er ubehag (brændende eller kløe) på stedet for tumorer vækst.
 • Hvis form, farve og størrelse af vorterne har ændret sig.
 • Hvis antallet af kønsvorter er steget dramatisk.

handlinger for

Ætsninger fodvorter opstår specielt apparat - kriodestruktory eller direkte anvendelse af flydende nitrogen.

I sidstnævnte tilfælde, en vatpind imprægneret med en god kemisk og derefter anvende det til det påvirkede væv. I denne form er det overladt til omkring 180 sekunder.

Når der trykkes hardware buildup fjernelse applikatorspidsen mod det påvirkede væv, og derefter afkølet til -196 grader. I denne stilling forbliver indretningen på huden omkring 120 sekunder.

I så fald, hvis du ønsker at behandle et stort område, eller varigheden og styrken af virkningen af den tidligere tid var utilstrækkelig genudnævnt cryodestruction session.

Af den måde, er en yderligere procedure meget ofte anvendes i behandlingen af vækster på sålerne. Dette skyldes det faktum, at huden i hælene på en temmelig grov, og lægemidlet skal trænge de dybeste lag af epidermis, for at fryse og dræbe tumoren.

Efter den type operation lægen kan anbefale, at patienter med vitamin og immunmodulerende lægemidler.

effekter

Efter udsættelse for vorte lav temperatur på sin plads dannet ødem, epidermal og derefter boble. Den indeholder en blødende eller serøs væske. Sådan portion bør ikke være våd i flere dage. Som regel boblen forsvinder efter en uge. Den erstatter den hårde skorpe, som i sidste ende forsvinder.

To uger senere, i hælene på huden er det kun en diskret lyserød plet. Indtil da, indtil den forsvinder, skal du passe på dig selv fra solen.

Hvis disse anbefalinger ikke følges, så konsekvenserne kan være cryodestruction forekomst af pigmentpletter i det berørte område.

Kontraindikationer for flydende nitrogen ætsninger

Nu ved du, hvordan et hospital elimineres vorte på hælen. Behandling i hjemmet, samt brugen af andre metoder bør kun anvendes, hvis du cryodestruction kontraindiceret. Som regel er sådan intervention forbudt, når:

 • vasokonstriktion;
 • graviditet;
 • hypertension;
 • udslæt, irritation og andre læsioner i nærheden vorter;
 • epileptiske tilstande, kramper;
 • Individuel intolerance nitrogen;
 • akutte og kroniske sygdomme og infektionssygdomme, samt eventuelle andre sygdomstilstande eksacerbationer.

fordele ved proceduren

Cryodestruction ikke bidrager til ardannelse af behandlingsstedet. Også i forbindelse med denne behandling for at eliminere enhver mulighed for at få virus i blodet.

Ætse vorter med flydende nitrogen kan være endnu hos børn (fire år).

Fremgangsmåderne ifølge sårheling og patientrestitution forekomme glat.

De populære måder at fjerne

Både derhjemme fjernet vorten på hælen? Behandling af celandine - er den mest populære og effektive metode, som blev anvendt selv vores mødre og bedstemødre.

Hvordan er denne procedure? Frisk afskårne stængel celandine presset på vorter og hold i denne tilstand i flere minutter. Planterne derefter kasseret, og den gule saft forsigtigt spredt over hele overfladen af tumorer uden at påvirke sund hud.

Skyl stoffet er ikke påkrævet. Efter at have udholdt saft til fods i nogen tid, kan du blot tørre serviet.

Sådanne procedurer bør gennemføres to gange om dagen i en uge. Gradvist plantar vorter forsvinder uden at efterlade spor.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.