FinanserRegnskab

Er det muligt at barsel kapital til at bygge et hus

Hvad er moderens hovedstad? Til hvilket formål er det muligt at bruge?

Maternity kapital er en form for statslig støtte til den russiske familie, hvor der er børn. Barsel kapital blev indført i 2007, hvis størrelse stiger med hvert år, der går. Modtag et certifikat på kapital kan en familie, der er vedtaget eller fødte en anden eller tredje (eller efterfølgende) barn i tilfælde tidligere på kapital blev ikke modtaget af dem. For alle børn, der har russisk statsborgerskab siden begyndelsen af 2007 til udgangen af 2016 giver mulighed for en form for støtte.

Barsel kapital er rettet mod følgende områder:

- til barnet senere modtog han sin uddannelse;

- at forbedre deres bolig, for eksempel barsel kapital til opførelse af huset eller dets genopbygning, samt til køb af deres eget hjem;

- at danne den finansierede del af arbejdskraft pension.

For nylig, Statsdumaen passerede nogle ændringer i retning af det oprindelige kapital. Det betyder, at kapitalen kan bruge til selv-konstruktion af deres hjem. Nu, for at få den barsel kapital til at bygge et hus ikke nødvendigvis indebærer specialiserede entreprenører.

Midler overføres i to trin, første halvdel af den kapital til rådighed, når ejerne bringe beslutning til denne konstruktion. Den anden halvdel af pengene - når byggeriet påbegyndes, men ikke tidligere end seks måneder. Desuden kan barsel kapital til opførelse af huset gives til de familier, der allerede er for egen regning bygget hus.

Til sådanne formål som at opnå en tilladelse til opførelse af huset, skal du søge den nødvendige ansøgning til pensionsfonden. Huset er nødvendigt at udstede som en fælles familie ejendom.

Rekonstruktion - et relativt begreb. Maternity kapital kan rettes til genopbygningen af huset, men ikke for sin reparation. For eksempel er den overførsel af midler foretaget på stedet af en gammel renovering eller opførelse af nye lokaler. Hvis familien beslutter sig for at re-stick tapet, male loftet eller noget lignende, så pengene vil ikke blive udbetalt fra denne kapital. Men hvis du har brug for at udskifte ledninger, genopbygge loggia eller gennemføre andre lignende værker, som altid forhandles, medtages som genopbygningen af lokalerne.

At arrangere en tilladelse til at bygge et hus, skal du indhente tilladelse direkte for at udføre noget arbejde på stedet. Alle dokumenter skal sendes til pensionsfonden. Beløbet vil blive udbetalt i flere måneder. Mange mennesker tror fejlagtigt, at barsel kapital udstedes straks efter indlevering af dokumenter. Men dette er ikke tilfældet. Kun et par måneder vil blive overført pengene.

For at udføre beregning af omkostningerne i byggeriet, skal du beholde alle optegnelser, kvitteringer og budgetter for materialer, der blev forbrugt i løbet af hele konstruktionen. Man skal huske, at kapitalen er givet én gang. Det kan ikke bruges til at erstatte det certifikat, hvis dens størrelse øges. Også den barsel kapital - er levering af penge ufødte barn, og hele hans familie. MSC fungerer kun, når præsenteret pas og fødselsattest.

Huset problem er mest udbredt i Rusland af alle. Mens ændringer af lovgivningen er, jo barsel kapital til at bygge et hus, kan du roligt bruge. Og især er påkrævet disse ændringer til store familier, hvor spørgsmålet om eget hjem er særlig akut.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.