Hjem og familieTilbehør

Titanium brillestel: arter, fordele og ulemper

Ifølge statistikker, titanium brillestel anvendes i produktionen af optik til vision korrektion, som optager kun 25% af markedet. Til trods for dette, at materialet er en af de bedste løsninger til fremstilling af denne type produkter. Lad os se på, hvad de fordele og ulemper ved forskellige titanium brillestel.

typer

I titanium materiale spreder én regel, jo højere procentdel af det rene metal i produktet struktur, så det er bedre og dermed dyrere. Med dette i tankerne, identificere flere typer af produkter:

  1. Titanium brillestel af rene basics - indeholder omkring 90-100% af metallet. Produkter i denne kategori er efterspurgte af forbrugerne, der sætter pris høj kvalitet og kender en masse af pålidelige tilbehør. Fordele ved denne løsning er: næsten umærkelig vægt, allergivenlige og speciel holdbarhed.
  2. Kombineret titanium brillestel - rent metal indhold her er mellem 75 og 80%. Den resterende masse af materiale omfatte andre komponenter. De fleste producenter har tyet til brugen af denne teknologi er produktion af briller.
  3. Rammer fra beta titanium - materiale omfatter en betydelig procentdel af urenheder i form af aluminium og vanadium. Den første giver produktet en særlig lethed. Den anden - en ekstra hårdhed. Den største fordel ved sådanne rammer - rimelig pris, samt muligheden for farvning overflader.
  4. Socket "hukommelse" - består af 50% titan og nikkel, de resterende 50% - urenheder. Produkter i denne kategori til hurtigt at tage indledende form med lille deformation.

Hvordan kan jeg kontrollere ægtheden af en titanium ramme?

Der er flere enkle måder, så du kan undgå at købe forfalskninger. Den mest let at afgøre, om rammen er lavet af titanium - at sammenligne sin vægt med rustfrit stål. Sidstnævnte bør veje ca. 50% mere.

Bedøm autenticitet giver en grundig gennemgang af produktet. På overfladen af metallet og leddene bør ikke indeholde spor fading coating manifestationer korrosion.

Når du køber på internettet er langt vanskeligere at identificere ægte titanium brillestel for mænd. Billeder fra produktet, i dette tilfælde skal dokumentere tilgængeligheden af skiver i leddene i de dele af produktet. Klemmer nødvendigvis placeret under møtrikker og bolte, der sparer dem fra unwinding ved kontakt med titanium overflade.

fordele

Isolere de vigtigste fordele ved anvendelse af titan som et materiale til fremstilling af rammer:

  1. Ultimate styrke - briller fremstillet af metal, en næsten ubegrænset levetid.
  2. Lethed - materialet er forskellig lav vægt, som påvirker funktionen af bekvemmelighed af fælgen.
  3. Elasticitet - en egenskab af metallet til at spænde forhindrer for tidlig brud point.
  4. Korrosionsbestandighed - med omhyggelig betjening Socket i lang tid bevarer den oprindelige, iøjnefaldende udseende.

mangler

Hvad Minusser anderledes titanium brillestel? Brugeranmeldelser tyder på, at disse produkter er uden fejl, bortset fra den høje pris. I gennemsnit denne kategori af produkter til kunderne koster 2-3 gange dyrere briller, lavet af mere almindelige materialer. Mest sandsynligt, forklarer dette den forholdsvis lave efterspørgsel efter sådanne produkter.

En anden ulempe - reparation af titanium brillestel er kun mulig i særlige workshops, som har den rette svejseudstyr. Men når de køber en velrenommeret mærke produkter, lavet af virkelig høj kvalitet materiale, er chancerne for utilsigtet brud af buerne eller rand kritisk lavt.

Som konklusion

Briller med titanium fælge ligne den bedste løsning for brugere, der har nogle ubehag under brug af produkterne af andre materialer. Produkter fremstillet af dette metal, det er en Guds gave, især for folk, der lider af allergi over for nikkel (tjener fælles materiale i produktionen af elementer point). Benyt dig af at bære et produkt af titanium brugere, på grund af den specifikke form af ansigtet skal være fleksible, deforme fælge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.