SundhedPræparater

Lamisil spray - beskrivelse af fremstillingen

Svampedræbende er terbinafin bred indsatsområde. Afhængigt af den type svamp, og doseringen kan have en fungicid eller fungistatisk virkning. Lamisil Spray bruges i behandlingen af svampe hudsygdomme, samt hår og negle, med andre ord - sygdomme forårsaget af dermatofytter, Candida-arter og andre. Effektive midler grund terbinafin, hvilket reducerer koncentrationen ved at undertrykke biosyntesen af ergosterol i svampe sterol. Terbinafin samtidig dæmper virkningen af squalen, hvilket fører til slukning af de fungale celler. Han havde ikke forårsage nogen skade på metabolismen af andre lægemidler i denne liste, og hormonelle agenter.

Når den eksterne anvendelse sker systemisk absorption i kun 5%. Lamisil spray - et stof, der træder i kraft hurtigt. Resultaterne er allerede synlige i 3-4 dage, og fuldstændig helbredelse sker inden for 3-4 uger.

Indikationer for brug:

Lamisil Spray anvendes til forebyggelse og behandling af fungale hudlæsioner. Disse omfatter svampeinfektioner, pityriasis versicolor, onychomycosis, gær hudlæsioner.

Påføringsmetoder:

Lamisil sprøjtepåført 1 eller 2 gange om dagen. Doseringen afhænger af sygdommen og den type svamp. Før påføring af produktet på huden skal være ren og tør godt. Meget ofte en svampeinfektion forårsager ble-eksem i hudfolder under brysterne, lysken, interdigitale mellemrum. I et sådant tilfælde bør efter påføring af lægemidlet huden dækkes med gaze.

Når interdigital mykose og lyske sprøjtepåført 1 gang om dagen; for candidiasis, er pityriasis versicolor og onychomycosis anvendes 1 eller 2 gange om dagen.
Normalt resultaterne er synlige i 2-4 dage, men den periode af medicinsk behandling skal vare i mindst 2-4 uger i onychomycosis - mindst 6-11 uger. Behandling af onychomycosis er lang, fordi jeg var nødt til at blive erstattet fuldstændigt hele neglen, og hvis væksten bremses, skal du bruge stoffet 11 uger. Hvis der inden for 14 dage er der ingen resultat, så i dette tilfælde er det nødvendigt at præcisere diagnosen.

Lægemidlet anvendes også i omfattende læsioner af huden.

Bivirkninger af medicin Lamisil spray (bruger belyse dem nærmere):

Dybest set præparatet tolereres godt. Men i nogle tilfælde, muligt udslæt, rødme, kløe. Hvis der efter nogen tid reaktionen ikke finder sted, skal du stoppe med at bruge stoffet.

I sjældne tilfælde diarré, unormal leverfunktion, kvalme og opkastning.

Kontraindikationer:

Du kan ikke bruge lægemidlet til børn under 12 år, samt folk, der har intolerance over for terbinafin eller andre indholdsstoffer i lægemidlet.

Du kan heller ikke bruge Lamisil under graviditet. Det er endnu ikke helt kendte effekt af terbinafin på fosteret. Hvis der anvendes stoffet under amning bør med fodring kasseres, fordi terbinafin frigives sammen med mælken.

Interaktion med andre lægemidler:

Det anbefales ikke at anvende Lamisil med ethanol og gepatoksicheskimi sammensætninger på grund af eventuel overtrædelse af leveren.

overdosis:

Når der er observeret tilfælde af overdosering udvortes brug. Efter kontakt betyder inde i kroppen kan være kvalme og opkastning. Antagonister, er der ingen grund til at trække lægemidlet på den sædvanlige måde, i medicinske institutioner.

Opbevaring:

Præparatet opbevares ved stuetemperatur for at fjerne direkte sollys.

Produkt formular:

Produceret Lamisil spray 1% i 30 ml hætteglas til sprøjtedysen.

Det er vigtigt at:

Før behandling med stoffet bør konsultere en læge for at undgå komplikationer.

Lamisil spray, anmeldelser af hvilke, for det meste, positiv, ofte administreres af indenlandske læger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.