SundhedPræparater

En stjerne for en almindelig forkølelse

Akut eller kronisk rhinitis er langt en af de mest grundlæggende og hyppige manifestationer af forkølelser og allergier. Rhinitis er et fænomen, der forårsager en masse ubehag og ubehag. For at klare sygdommen kan være flere måder, og i disse dage folk er meget glade for at give forrang til vasokonstriktor narkotika. Men, for sikker, ikke alle ved, at de vasokonstriktor narkotika meget hurtigt vanedannende og ikke længere har den ønskede effekt.

Læger anbefaler at komme af med en almindelig forkølelse balsam stjerne, der har i mange år været et uundværligt værktøj i medicin. Desuden er denne agent bruges ikke kun, når der allerede kommer rhinitis, men også som et profylaktisk middel under epidemier forkølelse.

Funktioner komponenter og egenskaber Asterisker

Asterisk - en vietnamesisk balsam, der består udelukkende af urter og æteriske olier, det er helt uskadeligt for det menneskelige legeme. Dette middel kan være tilgængelige i forskellige former: i form af en creme krukke, i form af en inhalator til inhalering i næse og i form af en væske i et hætteglas.

Strukturen Kædehjul omfatter følgende komponenter:

  • eukalyptusolie;
  • fed blomst olie;
  • Cinnamomum olie og pebermynte olie.

Med hensyn til egenskaberne af dette værktøj, det har antimikrobielle, distraherende og lokal irriterende virkning. Det er absolut ikke-giftige og sikkert lægemiddel, der kan bruges af både voksne og børn.

Vi balsam asterisk Der er endnu en ulempe, at den kan fremkalde en allergisk reaktion. Men dette problem har alle former for narkotika.

Hvis vi taler om de dyder af lægemidlet, de er indlysende:

  • formulering består af kun naturlige komponenter;
  • Der er ingen kontraindikationer for brugen;
  • Det har en fremragende terapeutisk virkning;
  • Værktøjet er ganske alsidig, fordi du kan bruge det, ikke kun for en almindelig forkølelse, men også for andre respiratoriske problemer;
  • Det har en overkommelig pris;
  • Stjernen kan anvendes fra et koldt bad præparater, inhalationer, applikation på huden.

Hvordan kan jeg bruge balsam

Stjernen på et koldt i hjemmet, kan anvendes i forskellige udførelsesformer. Oftest mennesker får det i form af en creme i en kasse. Det stof skal smøres på vingerne af næsen, bryst og hals-området. Det er værd at bemærke, at når de anvender midlerne til brystet, bør du undgå kontakt med brystvorten, da det kan give ubehag. Gennemføre nødvendige procedurer flere gange om dagen, uden at mislykkes, før de går i seng. I dette tilfælde bør patienten altid være varm.

En stjerne smøre dele af kroppen i små børn bør være med ekstrem forsigtighed, og sikre på forhånd, at barnet ikke overholdes en allergisk reaktion på lægemidlet. Salven påføres, undgå dens kontakt med slimhinder og øjne. Eksperter stadig ikke anbefale at bruge en stjerne for børn op til 2 år.

Stjernen kan bruges med en kold inhalation, som giver en god terapeutisk virkning. Denne procedure kan udføres i hjemmet. En lille mængde af salven skal sænkes ned i varmt vand og blandes, og derefter bøje og vejrtrækning kapacitet par. Kan markant øge virkningen, hvis hældningen af beholderen og læ med et håndklæde eller tæppe.

Du kan også smøre stjernen som en forebyggende foranstaltning den tidsmæssige del af hovedet, fødder, og udført med hjælp af salver akupressur.

Kilde: net-gajmoritu.ru

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.