SundhedPræparater

"Gatifloxacin": brugsanvisning, beskrivelse og anmeldelser

Der er behov for Antibakterielle midler til alle. Deres opfindelse var et gennembrud i medicin. Efter alt, uden antimikrobielle stoffer, nogle sygdomme er fortsat dødbringende. Indikationer for anvendelse af antibiotika er infektion og inflammation, som er forårsaget af patogene mikroorganismer. Som sådanne lægemidler ordineres i udviklingen af komplikationer af virussygdomme. Denne artikel vil fortælle dig om "Gatifloxacin" betyder. Vejledning til brug, vil narkotika beskrivelse blive præsenteret for din opmærksomhed på. Det er værd at huske, at de præsenterede oplysninger ikke bør opfordre dig til at selv-behandling.

Generelle egenskaber

Det taler til forbrugerne om instruktioner medicin "Gatifloxacin" til brug? Det stof er enkel. Den vigtigste aktive stof er eponyme komponent - gatifloxacin. Afhængigt af hvilken type af medicin, medicinen kan også indeholde andre stoffer, påvirker ikke tilstanden af den person. Sådanne bestanddele kun er nødvendigt til opnåelse af den ønskede form.

Produceret medikament i form af tabletter, injektioner og suspensioner. Lægemiddel "Gatifloxacin" - en 8-metoksiftorhinolon. Den antibiotikum er aktivt mod mange bakterier (gramnegative og grampositive). Udgifterne til medicin afhænger direkte af dens type. patienter er normalt ordineret piller. For sådanne midler skal du betale 400 rubler i 10 kapsler.

Kan jeg ændre sammensætningen?

Før vi taler om udvælgelsen af en afløser, er det nødvendigt at undersøge, der rapporterer stoffet "Gatifloxacin" forstås brugsanvisning. En analog af lægemidlet kan være absolut eller relativ. I det første tilfælde, får du den medicin, som har i sin sammensætning er identisk med den aktive ingrediens. Disse lægemidler omfatter "Gatimak", "Ozerlik", "Zikvin" og mange andre.

Hvis der er en tale om den relative analog, modtager patienten et værktøj, der har en tilsvarende virkning af det oprindelige stof. Det vil imidlertid indeholde andre komponenter i dens sammensætning. Sådanne erstatninger kan tilskrives næsten alle antibiotika, såsom "Supraks", "amoxiclav" "Ceftriaxon" "Sumamed" og så videre. Det skal nævnes, at de beskrevne analoge lægemidler kun bør vælge en læge. Uafhængig udskiftning valg i dette tilfælde er uacceptabelt. Ofte, før den antibiotiske valg har skal testes for følsomheden af mikroorganismer til de aktive bestanddele.

Hvordan er brugen af lægemidlet?

På Medicin "Gatifloxacin" brugsanvisning siger, at stoffet ordineres til patienter med en bakteriel infektion. Men de foreløbige omkostninger sørge for, at stoffet rent faktisk hjælper. For at gøre dette, skal patienten konsultere en læge og fortælle dem om deres klager.

Læge i de fleste tilfælde tildeler analyse. For mødet bliver nødt til felt sygdom blod og kram. I laboratoriet, studerer vi følsomheden af mikroorganismer. Hvis det bestemmes, at de bakterier, der forårsagede den unormale, ustabil før det aktive stof - gatifloxacin, kan administreres lægemidlet. I en anden situation en analog til lægemiddel valgt. Også, lægen altid tager hensyn til de oplysninger, der fortæller historien om "Gatifloxacin" brugsanvisning forberedelse.

Indikationer for brug af medicin

Medicin, der anvendes i forskellige områder af medicin: gynækologi, intern medicin, otolaryngology, kirurgi og så videre. Abstrakt siger, at indikationerne for anvendelse af sammensætningen er følgende situationer:

  • smitsomme sygdomme i de nedre og øvre luftveje: bronkitis, lungebetændelse, bihulebetændelse, bihulebetændelse;
  • ENT sygdomme: mellemørebetændelse ydre øre og mellemøret, evstahiit;
  • urin sygdomsområder: pyelonephritis, cystitis, prostatitis;
  • Urogenital natur, gonorré;
  • bakteriel ødelæggelse af led og bløde væv;
  • infektioner forårsaget af bakterier i fordøjelseskanalen;
  • Forebyggelse og behandling af postoperative komplikationer.

Et forbud mod brug af medicin

Det har kontraindikationer drug "Gatifloxacin". Vejledning om anvendelsen rapporterer, at stoffet aldrig har udpeget med overfølsomhed over for dens sammensætning. Hvis der er en chance for at udvikle allergi, vil værktøjet også kontraindiceret. Ikke øve brugen af lægemidlet hos pædiatriske patienter. Mere præcist er sammensætningen ikke pålægges personer under 18 år. Indtil videre ingen kliniske studier gennemført i denne patientgruppe.

Brug ikke medicin under graviditet og efter fødsel (amning). Det er forbudt at anvende sammensætningen til patienter med diabetes, og visse sygdomme i leveren. Husk at hvis du derudover bruge nogen medicin, bør de indberettes til lægen. Ellers kan den medicin interagere med hinanden, og det er ikke altid sikkert.

Kombinationen med andre lægemidler

Om betyder "Gatifloxacin" (tabletter) brugsanvisning siger, at han ikke er udpeget til andre antibiotika af samme art. Hvis du skal bruge sorbenter bør pause i at tage stoffet ikke være mindre end to timer. Den samme ordning anvendes under anvendelse af komplekset af gavnlige bakterier. Med den samtidige anvendelse af ikke-steroide antiinflammatoriske forbindelser har risikoen for excitation af nervesystemet og forekomsten af krampeanfald. Præparater, som indeholder jern, aluminium, zink, magnesium og calcium, kan inhibere absorption af det aktive stof. Derfor skal vi overholde en pause mellem deres modtagelse.

"Gatifloxacin": brugsanvisning

I de fleste tilfælde patienter tildelt medicin i tabletform. Mindre almindeligt ordinerede injektioner og suspensioner. Doseringen af lægemidlet og dets modtagelse ordning skal underskrive en læge. I normal praksis, er det stof tildelt 400 milligram en gang om dagen. Denne del kan opdeles i to trin ved patienten. Anvendelse af lægemidlet afhænger ikke af mad. Medicin skyllet ned med vand uden at knuse eller tygning. Behandlingsvarigheden er fra 7 til 14 dage. I lungesygdomme, såsom blærebetændelse, er et organ vist til brug kun tre dage. Det injicerbare præparat er ordineret efter alder og sygdommens sværhedsgrad. For flere detaljerede anbefalinger vil give dig en ekspert.

Negativ reaktion: Negative anmeldelser

Det giver følgende oplysninger om lægemidlet "Gatifloxacin" betjeningsvejledning. Doser, der er ordineret af en læge bør altid respekteres. Med selvhævende portioner narkotika ofte har ubehagelige reaktioner. De henviser til bivirkningerne. Forbrugere, på grundlag af dette, begynder at karakterisere stoffet er ikke på sit bedste.

Bivirkningerne er optaget, indbefatter allergi. Det er manifesteret udslæt, kløe eller hævelse. Det kan også forekomme feber, irritabilitet eller døsighed, hovedpine. Anvendelse af lægemidlet ofte fører til takykardi, mavesmerter, fordøjelsesproblemer, og andre ubehagelige symptomer.

Meninger om medicin

Forbrugerne siger, at der er skrevet i et tilgængeligt sprog for lægemidlet "Gatifloxacin" betjeningsvejledning. Anmeldelser af priskategori fra hinanden. Nogle patienter indikerer en høj pris af lægemidlet. Dog vil dets analoger koste dig lige så billigt. Hvad de siger om den medicin "Gatifloxacin"? Instruktion og benyttelse er klare. Nem forberedelse er, at det skal bruges kun én gang om dagen. Som du allerede ved, ved to trin brugeren kan opdele den del selvstændigt. Om narkotika sige, at det er ganske effektiv. Efter et par dages behandling en mærkbar positiv effekt. Men i dette tilfælde er det umuligt at afbryde behandlingen. Det er nødvendigt at gennemføre hele forløbet. Ellers opstår den mikrobielle stabilitet.

Mange patienter under behandling der er en overtrædelse af stolen. De taler om forekomsten af diarré. Læger calm, at en sådan reaktion er mulig. Efter antibiotiske påvirkninger mavetarmkanalen ved at dræbe gavnlige bakterier. Det er grunden til, sammen med de beskrevne lægemiddelkomplekser er ofte anbefales genoprette intestinal mikroflora. Det er kendt, at mælkeprodukter behøver heller ikke påvirke effektiviteten af lægemidlet.

Afslutningsvis ...

Du lærte om medicin "Gatifloxacin". Brugsanvisninger beskrevet for din opmærksomhed. På trods af fuldstændigheden af de oplysninger og tilstedeværelsen af positive tilbagemeldinger, er det stof strengt forbudt at tage din egen. Dette kan føre til alle mulige konsekvenser. Glem ikke om sandsynligheden for bivirkninger. Irrational modtagelse betyder øger sandsynligheden for deres forekomst.

Drug "Gatifloxacin" - et værktøj, der kan ødelægge mange sygdomsfremkaldende mikroorganismer. Men lægemidlet har ingen indflydelse på udviklingen af en virusinfektion. Derfor, i sådanne situationer, er det meningsløst at tage. For at forstå, hvad der er karakteren af din sygdom kan det kun læge. Kontakt din læge fortælle dig om de foruroligende symptomer. Hvis der under behandlingen erfaring bivirkninger, bør du straks ud til læger. Kan kræve fjernelse af lægemidlet. Et godt helbred og et godt velbefindende!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.