Nyheder og SamfundKultur

Tula Museum of Fine Arts: adressen på museets samling

Antikke russiske by Tula er berømt ikke kun for sine Bøssemagere, og kendt til hele landet af honningkager, men også en lang kunstnerisk tradition, der stammer fra før-revolutionære tider, hvor i det XIX århundrede i Fine Arts Museum blev etableret. Som et resultat, mange af malerierne Polenov og Surikov, Shishkin, Serov og byens borgere er kendt ikke reproduktioner, og blive en del af deres åndelige liv.

patriotisk affære

I 1884, det vil sige under regeringstid af kejser Alexander III - slavofil trofast og lidenskabelig tilhænger af oprindelige sti af Ruslands udvikling - på initiativ af bispedømmets administration i byen Tula Nationalmuseet, opkaldt Drevlekhranilishche blev grundlagt. Senere, i 1902, er en slavisk og noget gammeldags navn erstattet af en mere moderne, at blive at kalde det af House of Antikviteter.

Men dens essens forbliver den samme i dette tilfælde. Som før kunstværkerne, der havde relevans for den russiske historie, og især de sidste Tula-regionen, erhverve, blive en del af museets samling og omhyggeligt undersøgt som lokale eksperter og nyankomne til dette formål i Moskva. De fleste indsamlet i løbet af denne periode udstillinger er donationer fra private samlere, der ønskede dermed at bidrage til den generelle patriotiske virksomhed.

Fra aviserne i den tid, det er kendt, at på søn- og helligdage for alle blev åbnet fri adgang til gymnastik, hvor udstillingen var, og om den ekstraordinære popularitet, som hun nød. Snart det rum, som er placeret fond ophørt med at holde overgroet med den tid, indsamling, og i 1908 byens myndigheder bygget til hende i Tula Kremlin særlig bygning.

Ekspropriation, genopbygge Museum

Situationen ændrede sig efter Oktoberrevolutionen, når indsamlingen af oldsager af huset blev nationaliseret, og hun blev omdannet til Tula Museum of Fine Arts. Som du ved, straks efter at være kommet til magten, bolsjevikkerne gennemført en storstilet ekspropriation af kunst (og alle andre) værdier, der tidligere tilhørte repræsentanter for velhavende dele af samfundet. I løbet af denne kampagne, mange kunstværker fra de rige godser sluttede sig til museet.

Da bolsjevikkerne ikke skelnede mellem arbejdet i indenlandske og udenlandske kunstnere, og konfiskerede alt det, de tidligere ejere ikke var i stand til at skjule eller tage til udlandet, snart den Tula Museum of Fine Arts, hvor der var malerier, mistet sin tidligere, smal nationale orientering. I sine haller var der malerier sådanne anerkendte vestlige kunstnere som Luca Giordano, Domenico Fetti, Frans Snyders og mange andre.

Omdannelsen af de første sovjetiske år

I 1918, for at organisere alle de værker, der er kommet til museet fra de forstæder godser, byens Board of Education nedsat en kommission, som omfattede ankomster fra Moskva kunstnere og kunstkritikere. Som et resultat af det arbejde, de blev samlet kataloger over udstillinger og deres beskrivelser. For nærmere oplysninger om alle illustrationer Kommissionen tog et år, hvorefter museet haller blev åbnet for offentligheden.

I 1927 Tula Museum of Fine Arts blev omdøbt til lokale lokalhistoriske, som en væsentlig del af sin eksponering oprettes, når det var ejet lokalhistorisk afdeling. Mere for året før museet fik samling af malerier fra udstillingen hal af den lokale kunst og industri. Hendes arbejde bestod hovedsageligt af Tula kunstnere, men der var også udstillinger overført fra midler fra Tretjakovgalleriet.

Yderligere Museum liv

Som et resultat af disse og andre indtægter af udstillingsgenstande er steget markant, og i 1939 blev det besluttet at etablere to af hinanden uafhængige museer - regionale undersøgelser og kunst. Således Tula Museum of Fine Arts atter blev en selvstændig udstillingscenter.

I fremtiden har museet oplevet mange svære perioder i sin historie, hvoraf de fleste var krig og den tilhørende evakuering til Sibirien. Ikke let, og det viste tilbage til et ødelagt og begyndte først at genopbygge Tula. Egne lokaler i museet på det tidspunkt var det ikke, og er placeret i byens House of officerer, hvor han måtte tilbringe næsten to årtier.

Novoselye eksponering og efterfølgende ekspansion

Kun i 1964 blev bygningen opført på adressen for det: gaden Engels, 64. Siden da hans samling af stort set genopfyldes på bekostning af opkøb modtaget fra private samlinger i Moskva, Leningrad og Tula selv. Det er nok at sige, at det omfatter malerier Polenov, Shishkin, Repin, Borovikovsky og andre kunstnere, hvis navne er kendt over hele verden. På grund af de efterfølgende afslutninger liste disse navne er udvidet betydeligt.

Blandt de kunstnere, hvis værker er stolte af museet, er en særlig plads besat af IK Aayvazovsky. Malerierne af denne enestående marine maler konstant tiltrække opmærksomhed, og i hallen, hvor de er udstillet, altid overfyldt.

Ved at kombinere Tula Museum

I 1995, hele udstillingen kompleks indgik den nyoprettede forening Tula Museum of Fine Arts. Tula - den antikke by af kunst traditioner, og det har aldrig aftaget interesse for kunst, så en overflod af museer og kunstgallerier er helt naturligt. Det eneste problem er at finde måder at bedst organiserer deres arbejde.

Til dette formål blev det besluttet fem af dem, herunder den, der er placeret på gaden Engels, 64 (som går vores historie) - at forene sammen. Som et resultat, samlet udstillingsareal på komplekset var ti tusind kvadratmeter, som tillod dens område, i tillæg til permanente udstillinger, display fungerer godt, kommer her fra samlinger af mange museer i landet og private samlinger.

Regional Museum of føderal betydning

I 2013 modtog museet et nyt navn. Siden den tid, blev han kendt som Tula Regional Art Museum. Det er ingen overdrivelse at sige, at han med rette er rangeret blandt Ruslands største udstillingscentre. I dag er hans samling består af mere end tyve-tre tusinde stykker, herunder malerier, skulpturer, dekorative kunst og kunsthåndværk.

Udstillingskataloger af museet er dekoreret med navnene på mange indenlandske mestre i børsten, såsom Levitan, Korovin, Tropinin og Aivazovsky. De malerier af disse kunstnere er hyppige gæster i udstillingerne arrangeret af de førende museer i verden. Stor værdi er også en samling af vesteuropæiske malerier, herunder oprettelsen af anerkendte genier i Italien, Frankrig, Holland og mange andre lande.

Uddannelsesaktiviteter af museet

Aktiviteterne i museet er ikke kun begrænset til organisering af udstillinger. Medarbejderne er af stor videnskabelig og det er meget vigtigt pædagogisk arbejde. På grundlag af optagelserne i hallerne i museets materiale blev udgivet flere tematiske programmer på kanalen "kultur" og en række andre, der giver sendetid til at fremme æstetisk uddannelse af russere.

Hertil kommer, på hylderne i boghandlere i landet kan man se en række publikationer, som indeholder reproduktioner af malerier og tegninger, der er gemt i museet, samt dedikerede til deres artikler af førende russisk kunst.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.